• Boothwalker

    Retrovagnstråden 16


    Välkommen till Retrovagnstråden!

    Här hittar du oss som gillar allt som har med retrovagnar att göra. Tillsammans har vi ganska mycket kunskap om äldre vagnar och kan ofta komma fram till både ungefär hur gammal en vagn är och vilket märke det är på den.


    Undrar du nåt om en äldre barnvagn så fråga gärna. Det brukar finnas i alla fall någon som har koll på vagnen antingen det är en 40talare eller en tidig 90talare. Har du frågor om hur man tar hand om och lagar eventuella slitningsskador så fråga oss gärna eller kolla på några av dessa ställen där har vi lagt in en del tips och annat kul för retrovagnsälskare:


    www.retrovagnen.se
    retrovagnen.mylava.net
    bytes.retrovagnen.se
    www.retrovagn.blogspot.com


     


    Vill du se fina vagnar så har många av oss bilder på sina vagnar i sina gallerier. Du är välkommen att titta på dem men låna dem inte till annonser eller liknande utan att fråga om lov. Det är inte uppskattat. Frågar man däremot är många av oss villiga att hjälpa till.



    OBS! Denna tråd har en starkt beroendeframkallande verkan. Det är möjligt att du kommer att bli helt insnöad på galonsufletter, stänkskärmar och kromade chassin om du hänger här. Detta kan t ex orsaka hål i plånboken och en extas vid åsynen av en äldre vagn...!
  • Svar på tråden Retrovagnstråden 16
  • MissMio

    Om man inte skickar vidare en vagn som man hämtat åt någon annan, ses man som kriminell då?!?!!?{#lang_emotions_laughing}
    Var idag o hämtade en fantastisk Emmaljunga Duo, tror den heter Princess, mörkblå med frottefoder i. Sittdelen i sametsliknande material, och vilket gung det är i den!!!!

    Jag VIIIILL inte leverera den vidare, jag vill ha!!!!!
    Fattar inte att jag missat den när den var på blocket... men men.....

    Alexxia: Var var det Ni var på träff i lördags, vet att MovieTownCrusiers hade träff, men tror inte att de har marknad o sånt....  

  • Veladis
    By Starlight skrev 2009-05-31 22:37:49 följande:
    oh jag sätter ett avstamp här...Är just nu lite förälskad i alla retrovagnar jag ser. Men helt ny på detta.Såg en från typ 75 idag...även kikat på en från 80-talet. Men hur är det med säkerhet på dessa vagnar egentligen? Och de tar en hel del plats i bilen va?Använder ni era retrovagnar, eller är det mer samlaobjekt?jag väntar mitt första barn och vill gärna ha en säker cool vagn =)
    Jag har använt mina.
    Säkerheten beror på vagnen skick - men på äldre vagnar är det helt enkelt inte så mycket saker som kan gå sönder! Inte en massa plast och konstiga mekanismer!
    Om tyget är helt och fräscht, chassiet stadigt, hjulen bra och alal nitar sitter där de ska är det bara att tuta och köra. Jag har använt lös sele i mina vagnar också.
    Jag gillar de tidiga 80-talsvagnarna bäst hittills!
  • Boothwalker
    EowynAurora skrev 2009-05-31 19:46:48 följande:
    hhhmmmhmm *småler o filurar* sambon kanske låter mig köpa gondolen om jag gör mig av med en av dom andra*hehe* skulle du då vara intresserad av att köpa grepan då?
    Definitivt intresserad. Men frågan är om jag har råd...
    Tills jag kommit på nåt bättre att skriva här har jag ingen gråtext. Typ...
  • AlexandraK

    MissMio

    Det var i Hässleholm. Power Meet-träff. Jätteskoj var det!

    Jag tror det var en sån vagn jag såg! Fanns dom i grått också tror du?

Svar på tråden Retrovagnstråden 16