• Boothwalker

    Retrovagnstråden 16


    Välkommen till Retrovagnstråden!

    Här hittar du oss som gillar allt som har med retrovagnar att göra. Tillsammans har vi ganska mycket kunskap om äldre vagnar och kan ofta komma fram till både ungefär hur gammal en vagn är och vilket märke det är på den.


    Undrar du nåt om en äldre barnvagn så fråga gärna. Det brukar finnas i alla fall någon som har koll på vagnen antingen det är en 40talare eller en tidig 90talare. Har du frågor om hur man tar hand om och lagar eventuella slitningsskador så fråga oss gärna eller kolla på några av dessa ställen där har vi lagt in en del tips och annat kul för retrovagnsälskare:


    www.retrovagnen.se
    retrovagnen.mylava.net
    bytes.retrovagnen.se
    www.retrovagn.blogspot.com


     


    Vill du se fina vagnar så har många av oss bilder på sina vagnar i sina gallerier. Du är välkommen att titta på dem men låna dem inte till annonser eller liknande utan att fråga om lov. Det är inte uppskattat. Frågar man däremot är många av oss villiga att hjälpa till.



    OBS! Denna tråd har en starkt beroendeframkallande verkan. Det är möjligt att du kommer att bli helt insnöad på galonsufletter, stänkskärmar och kromade chassin om du hänger här. Detta kan t ex orsaka hål i plånboken och en extas vid åsynen av en äldre vagn...!
  • Svar på tråden Retrovagnstråden 16
  • Lokatt

    hahaha, vet ni vad?! Min älsta som fyller fem om nån vecka fick plats i Silver Crossen! visst, hon hade böjda ben, men hon fick plats att ligga med benen böjda och ha locket på liggdelen på! de är så stora SXèn! såg lustigt värre ut!


    jag vågade vägra, men inte hundarna!
  • spuff
    Boothwalker skrev 2009-05-31 15:39:57 följande:
    Den har Yukio planerat att köpa. Pratat med säljaren och allt =)
    Ja, hoppas, hoppas allt går i lås
  • Boothwalker
    spuff skrev 2009-05-31 18:15:13 följande:
    Ja, hoppas, hoppas allt går i lås
    Jag med
    *har bestämt att jag ska ärva den av dig* =)
    Tills jag kommit på nåt bättre att skriva här har jag ingen gråtext. Typ...
  • Nemia noj

    Måste bara bubbla ur lite OT nu.. Men i morgon får vi hem en liten Hund flicka, hon är ju inte direkt valp längre (runt halvåret iaf) men såååå himla söt. Jag vet inte så mycket fakta om henne än, vi ska prova henne ett par dagar, har vart omplaceringshund. Ser ut som en Vit herdehund.

    Jag har ju bara berättat för sambon på telefon då han smitigt till fastlandet och barnen vet inget då de ska bli en överraskning, så tänkte ni skulle få bli mina skvaller offer


    3 barn.. 4 Änglar...
  • spuff
    Boothwalker skrev 2009-05-31 19:30:21 följande:
    Jag med *har bestämt att jag ska ärva den av dig* =)
    Aah...absolut *lägger till i testamentet*
  • Nemia noj
    EowynAurora skrev 2009-05-31 19:37:30 följande:
    www.blocket.se/stockholm/Barnvagn_retro_Emmal...d här måste ju vara samma som var ute för ett tag sen? men en ny säljare. åååh vad jag vill ha den. men vågar inte säga nåt om det till sambon. d e väl igentligen knappt så vi får plats me dom 3+1 jag har nu
    Hel mysig färg. Dock har jag redan 1 med annat mönster och sålde min blå med samma mönster som denna så jag är inte så sugen på just denna... Men färgen lockar helt klart.

    Men va menar hon med liten reva?? Typ 1 mm, 1 cm, 1 dm??
    3 barn.. 4 Änglar...
  • Boothwalker
    EowynAurora skrev 2009-05-31 19:37:30 följande:
    www.blocket.se/stockholm/Barnvagn_retro_Emmal... d här måste ju vara samma som var ute för ett tag sen? men en ny säljare. åååh vad jag vill ha den. men vågar inte säga nåt om det till sambon. d e väl igentligen knappt så vi får plats me dom 3+1 jag har nu
    Du vet vart du kan göra av grepan... =)
    Tills jag kommit på nåt bättre att skriva här har jag ingen gråtext. Typ...
Svar på tråden Retrovagnstråden 16