• Boothwalker

    Retrovagnstråden 16


    Välkommen till Retrovagnstråden!

    Här hittar du oss som gillar allt som har med retrovagnar att göra. Tillsammans har vi ganska mycket kunskap om äldre vagnar och kan ofta komma fram till både ungefär hur gammal en vagn är och vilket märke det är på den.


    Undrar du nåt om en äldre barnvagn så fråga gärna. Det brukar finnas i alla fall någon som har koll på vagnen antingen det är en 40talare eller en tidig 90talare. Har du frågor om hur man tar hand om och lagar eventuella slitningsskador så fråga oss gärna eller kolla på några av dessa ställen där har vi lagt in en del tips och annat kul för retrovagnsälskare:


    www.retrovagnen.se
    retrovagnen.mylava.net
    bytes.retrovagnen.se
    www.retrovagn.blogspot.com


     


    Vill du se fina vagnar så har många av oss bilder på sina vagnar i sina gallerier. Du är välkommen att titta på dem men låna dem inte till annonser eller liknande utan att fråga om lov. Det är inte uppskattat. Frågar man däremot är många av oss villiga att hjälpa till.



    OBS! Denna tråd har en starkt beroendeframkallande verkan. Det är möjligt att du kommer att bli helt insnöad på galonsufletter, stänkskärmar och kromade chassin om du hänger här. Detta kan t ex orsaka hål i plånboken och en extas vid åsynen av en äldre vagn...!
  • Svar på tråden Retrovagnstråden 16
  • jagäraf
    Lokatt skrev 2009-05-30 22:36:33 följande:
    jättefina kort! Och åh vad jag vill ha ett sånt emmaljunga chassi! Så mycket att det alldeles värker i kroppen när jag ser ett! Och vilken fin klänning du hade!! Får man fråga vart du köpt den?
    Tack!

    Klänningen har jag köpt på en secondhandaffär här i Visby. Den är från 60-talet gissar jag.
  • Sitter vackert

    Jo, jag har ju faktiskt två, en utan sufletter som jag ska sy ny galon till. Den gamla har jag redan putsat upp så jag flyttade över sitsarna till den. Chassit som är till suffletsitsarna har originalhjulen kvar.

  • Lokatt
    jagäraf skrev 2009-05-30 22:38:35 följande:
    Tack! Klänningen har jag köpt på en secondhandaffär här i Visby. Den är från 60-talet gissar jag.
    ja, den såg härligt 60/70 ut, men man vet aldrig, det finns ju vissa nyproduktioner. Därför jag frågade. Jättefin

    Idag hade jag min 60-talare på en bröllopsfirande utomhus, de äldre blev nostalgiska och alla tyckten den var fin och häftig Lite kul
    jag vågade vägra, men inte hundarna!
  • jagäraf
    Sitter vackert skrev 2009-05-30 22:39:14 följande:
    Jo, jag har ju faktiskt två, en utan sufletter som jag ska sy ny galon till. Den gamla har jag redan putsat upp så jag flyttade över sitsarna till den. Chassit som är till suffletsitsarna har originalhjulen kvar.
    Just det, det är inte samma hjul som på bilderna i annonsen? De är väl lite större?
  • tamate

    Nemia noj skrev 2009-05-30 09:14:29 följande:


    Vill du ha back up med bilder o text eller med sidan? Jag kan knappt n¨tt om datorer än mindre hemsidor. Men jag kan maila bilder
    alla bilder och all info mottages gladeligen för det är ju sådant som skapar hemsidan =)

    retrovagnen@live.se
  • Nyfiken gul

    Jaså här är ni...  

    Blir lite mindre surfande för mig nu då jag återgår till mitt jobb imorgon måndag.. dags för pappsen att vara hemma med Victor...

    Gudars vad tiden går!!

    Men jag fortsätter spana och läsa om alla fina vagnar...


    Victor född 10/6 - 2008- - vår älskade son!
Svar på tråden Retrovagnstråden 16