• Boothwalker

    Retrovagnstråden 16


    Välkommen till Retrovagnstråden!

    Här hittar du oss som gillar allt som har med retrovagnar att göra. Tillsammans har vi ganska mycket kunskap om äldre vagnar och kan ofta komma fram till både ungefär hur gammal en vagn är och vilket märke det är på den.


    Undrar du nåt om en äldre barnvagn så fråga gärna. Det brukar finnas i alla fall någon som har koll på vagnen antingen det är en 40talare eller en tidig 90talare. Har du frågor om hur man tar hand om och lagar eventuella slitningsskador så fråga oss gärna eller kolla på några av dessa ställen där har vi lagt in en del tips och annat kul för retrovagnsälskare:


    www.retrovagnen.se
    retrovagnen.mylava.net
    bytes.retrovagnen.se
    www.retrovagn.blogspot.com


     


    Vill du se fina vagnar så har många av oss bilder på sina vagnar i sina gallerier. Du är välkommen att titta på dem men låna dem inte till annonser eller liknande utan att fråga om lov. Det är inte uppskattat. Frågar man däremot är många av oss villiga att hjälpa till.



    OBS! Denna tråd har en starkt beroendeframkallande verkan. Det är möjligt att du kommer att bli helt insnöad på galonsufletter, stänkskärmar och kromade chassin om du hänger här. Detta kan t ex orsaka hål i plånboken och en extas vid åsynen av en äldre vagn...!
  • Svar på tråden Retrovagnstråden 16
  • MaryMalou
    Nemia noj skrev 2009-05-29 17:46:00 följande:
    Gud va söt.. Vill ha.. Men tyvärr inte direkt grann kvarteret.
    Nä, inte för mig heller. Men priset tyckte jag var okej om skicket är så bra som det ser ut på bilden.
  • annki72
    MaryMalou skrev 2009-05-29 17:40:14 följande:
    Den här tycker jag är riktigt söt trots att jag inte är särskilt inne på 60-tal. För det är det väl?lokus.gd.se/Exp_searchKopSalj.asp...
    åhhh så fin, en sån fast sittvagn skulle jag vilja ha
  • Markatta

    Hej!
    Jag har en retrovagn som jag älskar, en Emmaljunga med både liggdel och sittdel.
    Jag tror att den är från 70-talet, men jag tänkte fråga er experter vad ni tror?
    Bild finns i mitt galleri, om ni vill kolla...
    Vore kul om man kunde ta reda på mer exakt när den är ifrån...

  • jagäraf
    Markatta skrev 2009-05-29 21:16:14 följande:
    Hej!Jag har en retrovagn som jag älskar, en Emmaljunga med både liggdel och sittdel. Jag tror att den är från 70-talet, men jag tänkte fråga er experter vad ni tror?Bild finns i mitt galleri, om ni vill kolla...Vore kul om man kunde ta reda på mer exakt när den är ifrån...
    Något av de första åren på 70-talet gissar jag. Kolla om det finns något Emmaljungamärke på chassit, av färgen på detta brukar man kunna härleda året. Vagnen har med största säkerhet inget namn, Emmaljungavagnar på den tiden hette olika nummer istället för namn.
  • Nemia noj

    Blev 2 + dockvagns ägare idag.. Har iofs inte sett dom live mer än på bild än, men snart.. Hoppas de går fort att skicka dom


    3 barn.. 4 Änglar...
Svar på tråden Retrovagnstråden 16