• Boothwalker

    Retrovagnstråden 16


    Välkommen till Retrovagnstråden!

    Här hittar du oss som gillar allt som har med retrovagnar att göra. Tillsammans har vi ganska mycket kunskap om äldre vagnar och kan ofta komma fram till både ungefär hur gammal en vagn är och vilket märke det är på den.


    Undrar du nåt om en äldre barnvagn så fråga gärna. Det brukar finnas i alla fall någon som har koll på vagnen antingen det är en 40talare eller en tidig 90talare. Har du frågor om hur man tar hand om och lagar eventuella slitningsskador så fråga oss gärna eller kolla på några av dessa ställen där har vi lagt in en del tips och annat kul för retrovagnsälskare:


    www.retrovagnen.se
    retrovagnen.mylava.net
    bytes.retrovagnen.se
    www.retrovagn.blogspot.com


     


    Vill du se fina vagnar så har många av oss bilder på sina vagnar i sina gallerier. Du är välkommen att titta på dem men låna dem inte till annonser eller liknande utan att fråga om lov. Det är inte uppskattat. Frågar man däremot är många av oss villiga att hjälpa till.



    OBS! Denna tråd har en starkt beroendeframkallande verkan. Det är möjligt att du kommer att bli helt insnöad på galonsufletter, stänkskärmar och kromade chassin om du hänger här. Detta kan t ex orsaka hål i plånboken och en extas vid åsynen av en äldre vagn...!
  • Svar på tråden Retrovagnstråden 16
  • jagäraf

    Nemia, vad är det för tvillingvagnar? Nya eller retro? Hur ska du göra nu, ska du inte säga upp lokalen längre eftersom du köper fler vagnar?

  • Nemia noj
    jagäraf skrev 2009-05-29 10:01:16 följande:
    Nemia, vad är det för tvillingvagnar? Nya eller retro? Hur ska du göra nu, ska du inte säga upp lokalen längre eftersom du köper fler vagnar?
    Jo lokalen ryker nog ändå, vi har ju en hel lada här hemma med skit som ska rensas, dumt att ha den ståendes med skit när man betalar för lokal.

    Nej de var 2 nya syskonvagnar en 08 och en 06.

    Jag tänkte säga upp lokalen nu till juni, sen måste man ändå betala i 3 mån framöver typ (3 mån uppsägings tid) så då blir det lagom till höst att rensa ur o flytta hem.

    Oki men de kan ju vara så med, fast jag maila henne när den kom ut första gången? Men de kan ju hamna i skräp posten oxå. Eller så ångra hon sig o satte ut den billigare pga nått.

    Ja ja, jag sörjer inte, de finns ju fler vagnar
    3 barn.. 4 Änglar...
  • Boothwalker
    Cecci78 skrev 2009-05-29 10:50:24 följande:
    Men gamla tråden var ju en månad kvar på
    Nähä? Jo =) Ha. Jag räknade flera gånger ju och kom fram till att det var dags att byta... *smart*
    Tills jag kommit på nåt bättre att skriva här har jag ingen gråtext. Typ...
  • Nemia noj

    Ahh.. Skulle kolla årtalet på min nya sitty som OASIS visst vilket de var i gamla tråden, men jag radera ju gamla tråden när denna startades o nu hittar jag inte den.

    Visst var den skotskrutiga röd/blå sittyn i min blogg fårn 95??


    3 barn.. 4 Änglar...
  • Nemia noj

    Jag af. Du som maila brio ett par gånger hur formulerar man ett brev till dom med frågor om olika vagnar, år och modeller?? (Gäller nyare vagnar) men behöver lite formulerings hjälp.

    (Även ni andra oxå i tråden å )


    3 barn.. 4 Änglar...
  • Nemia noj
    AlexandraK skrev 2009-05-29 14:12:59 följande:
    OT. Har precis sålt en brudklänning på tradera. Hur skickar jag den billigast tror ni?
    Vet inte riktigt men kan du inte köpa typ postens frakt lådor, finns ju i S, M, L, XL etc.
    Vet ju inte hur stor du behöver men de kanske du kan prova dig fram, dom e ju inte jätte dyra iaf.
    3 barn.. 4 Änglar...
  • jagäraf
    Nemia noj skrev 2009-05-29 14:24:01 följande:
    Jag af. Du som maila brio ett par gånger hur formulerar man ett brev till dom med frågor om olika vagnar, år och modeller?? (Gäller nyare vagnar) men behöver lite formulerings hjälp.(Även ni andra oxå i tråden å )
    Jag tycker du kan skriva precis hur som helst, de är ju bara vanliga människor de på Brio också. Skriv att du har en sån och sån vagn och vill veta vad det nu är du vill veta. Inga konstigheter alls.
Svar på tråden Retrovagnstråden 16