• JFL

    Januarimammor del 18

    Vi fortsätter våra underbara funderar om livet med en treåring och allt som händer omkring oss.

    Välkomna mina vänner!

  • Svar på tråden Januarimammor del 18
  • Twinkle
    skuggan av framtiden skrev 2009-08-28 18:08:21 följande:
    Hej alla!! Grattis fru Thezz Grattis Smilla till den lilla! Grattis i efterskaott på bröllopsdagen jfl!! Här händer det saker vill jag lova. Den doktorn som en gång sa till mig att det skulle vara omöjligt för mig att får barn utan hjälp ska nog gå om skaolan för just nu idag fick jag ett possitivt svar på gravtestet. Jepp det är dax för mirakel nr 2. Jaja nu är det bara nattagammalt v9 men jag är lycklig. Nog är jag lite orolig då jag nyss fyllde 35 och är mitt uppe i studierna igen. Men jag ska kämpa så jag blir klart med så mycket som möjligt och plugga fram till förlossningen. Det är tur jag läser på distans. Kram på er allihopa
    Stort GRATTIS!!!! {#lang_emotions_flower}
  • Rosagul
    caesar skrev 2009-09-01 11:20:27 följande:
    Vi hörs om en vecka. nu flyger jag till bangkok till lördag.kram på er
    wow!{#lang_emotions_cool}
    vill hänga med....!!!
  • skuggan av framtiden

    Tack vad goa ni e allihopa.

    Jag mår piss men är hur lycklig som helst. Konstigt det där med känslor .

    caesar ha det underbart på er resa. Tur för dig att du bor så långt bort från mig för jag brukar be om en sten från de som jag känner när de reser utomlands.
    De roligaste stenar jag fått är 1 kullersten från Prag, en sten från sydafrika och en sten från Bond ön i Tailand.

    Nej nu ska jag fortsätta skriva om cellen och cancer. Finns roligare saker att skriva om men man får ta det tråkiga med de roliga.

    Kram till er alla

  • Rosagul

    kikar in, önskar trevlig helg

    Barnen sover sen 1½ timme tillbaka och jag softar järnet medan sambon kokar marmelad på plommon {#lang_emotions_cool}

  • JFL

    Livet med en treåring.

    3-åringen skriker "Mamma du är dum" rakt i örat så att det ringer i öronen

    3-åringen springer efter mamma för att få sin sak hörd, och den hörs. Hela vägen ut i hallen, upp för trappan, ner i köket. 3-åringen ger sig inte förän mamma har stannat och argumenterat i 5 minuter om varför 3-åringen inte får göra si eller så.

    3-åringen kräver att mamma gör allt och mamma ska göra det NU!

    3-åringen klarar inte en sekund utan mamma, så fort mamma går och gör det 3-åringen kräver, skriker 3-åringen "Mamma kom tillbaka", "Mamma lämna mig inte"

    3-åringen är väldigt bra på att sätta mamman i skuld. Om mamman nu måste åka iväg, så som jobbet eller handla, så gråter nästan 3-åringen och säger till mamma, med stora fuktiga ögon "Mamma jag vill alltid vara med dig, du får inte lämna mig"

    3-åringen vill inte lägga sig på kvällen. "Mamma jag vill bara ligga med dig" säger 3-åringen och förväntar sig att mamma ska lägga sig i sängen och somna omslingrad med en svettig hyperaktiv 3-åring.

    3-åringen vill inte bli skrattad åt. När den är arg, fundersam eller bara söt, så får mamma eller pappa inte skratta, mycket viktigt. Dock är det svårt att låta bli att skratta åt allt 3-åringen gör, även när den skriker "Mamma du är dum" så högt den bara kan.

    3-åringen har en väldigt bra egenskap, för mellan allt bråk och argumentation, så finner 3-åringen glädje. En glädje och ett skratt som är så smittsamt så ingen kan stå emot. Ett skratt som kan skapa fred på jorden.

    Men det kanske bara är min 3-åring som är sådan?

Svar på tråden Januarimammor del 18