• JFL

    Januarimammor del 18

    Vi fortsätter våra underbara funderar om livet med en treåring och allt som händer omkring oss.

    Välkomna mina vänner!

  • Svar på tråden Januarimammor del 18
  • smilla06

    Pippi- GRATTIS till lilla Malin. Oj 2 timmar!!! Det gick fort. Hoppas ni alla mår bra.

    JFL- jaha det är manana manana syndromet

    Nu börjar jag bli less på väntan...... de sista dagarna har varit såååå tråkiga, vill ju bara att allt skall sätta igång. Kände ni andra oxå såhär mot slutet.
    Är samtidigt rädd att allting skall klappa med tanke på barnvakt till Ronja. Hennes farmor och farfar är inte de snabbaste människorna fast man säger att det är akut men som tur är så kommer min mamma hem idag från semesterresa. Jag anses vara högriskpat då jag har för mycket fostervatten och har blivit tappad 2 ggr på drygt 1 1/2 liter. BM sa att när det blir vattenavgång eller startar med värkar så måste jag in med det samma och det känns ju tryggt :-0.

  • caesar

    Smart Jenny att du skrev i pressentationen nya tråden.
    skulle presis in och fråga i gästboken om det fins en ny.
    så nu hittade jag er

    vi har varit på sommarstugan i 2 veckor, och ska på söndag till västervik 1 veckas camping.

  • JFL

    Pippi: Grattis!!!! 2 timmar?! Oj.

    Smilla: Exakt . Låter inte så betryggande, men snart är det klart

    Ceasar: Tänkte till där (faktiskt står den i min GB också )

  • sok

    smilla
    ojdå, jag visste inte ens man kunde ha för mkt fostervatten.
    men det går nog bra, annars får ni väl ta med dottern till sjukhuset så får svärisarna möta upp er där?

  • Rosagul

    Så.
    Nu är vi tillbax från skärgården {#lang_emotions_cool} helt underbart har det varit och vi har haft jättebra väder med! Kunnat bada varjedag både i havet och i sjö. paddlat kajak, åkt båt, cyklat, fiskat, plcokat massor med smultron o blåbär samt bara njutit av god mat och gott sällskap! Var med en annan barnfamilj i en stuga på skärgårdsö som gränsade till både hav och en liten sjö. Barnen har kunnat leka fritt och har haft så himla kul med varandra. Jätte tips att åka på semester med en annan barnfamilj man kan hjälpas åt med barnen och hushållet samt att barnen "passar" sig själva då de leker. och då barnen somnat kan man umgås med andra vuxna och ha det trevligt.
    Jag och David kunde tex lämna huset en stund på kvällen och fiska i solnedgången och en annan dag tog vi barnen i motorbåten så de andra fick egentid.

    pippi: JÄTTEGRATTIS till lilla Malin {#lang_emotions_flower} ja vad fort det gick!
    jag var ju också med om en ruskigt snabb förlossning - dock var den  ju igångsatt pga att jag gick över och då brukar det ju gå fort när det väl börjar. Från första värken till hon var i min famn tog det knappa 1timme och 15 min
    Hur upplevde du det? Jag tyckte det var HEMSKT sista halvtimmen  (jag öppnade mig från att tappen var kvar och hård till krystvärkar på 28 min)
    Jag har fött de två innan utan ngt annat än lustgas (första utan ngt alls ) och denna gång bad jag David knocka mig vid flera tillfällen, jag var helt tagen av värkarna och golvades nästan av dem. Blev förlossnings-skraj efter detta. Hade jag inte haft de två innan som jag tyckte gått toppen hade jag behövt prata med ngn efter detta. Nu räckte det att älta med David !
    Nu efter har jag sansat mig (man glömmer såååå lätt )och bestämmt att OM det blir en nästa gång kan jag ju ta EDA om jag blir igångsatt {#lang_emotions_cool} de hann inte ge mig ngt annat än gasen ju och den orkade jag knappt hålla i...


    smilla06 skrev 2009-07-24 11:19:41 följande:
     Nu börjar jag bli less på väntan...... de sista dagarna har varit såååå tråkiga, vill ju bara att allt skall sätta igång. Kände ni andra oxå såhär mot slutet.Är samtidigt rädd att allting skall klappa med tanke på barnvakt till Ronja. Hennes farmor och farfar är inte de snabbaste människorna fast man säger att det är akut men som tur är så kommer min mamma hem idag från semesterresa. Jag anses vara högriskpat då jag har för mycket fostervatten och har blivit tappad 2 ggr på drygt 1 1/2 liter. BM sa att när det blir vattenavgång eller startar med värkar så måste jag in med det samma och det känns ju tryggt :-0.
    OM jag gjorde !
    Det var näst intill depressionsvarning på mig! med bf+16 och tredjegångsföderska är det INTE roligt, jag lovar!
    Hoppas det startar snart då!
    Ang barnvakt så är det ju såklart ngt man tänker en del på, så det blir bra för det äldre barnet med. Men möta svärisarna på sjukan kan ju vara ett alternativ om det funkar i praktiken
    caesar skrev 2009-07-24 12:09:53 följande:
    vi har varit på sommarstugan i 2 veckor, och ska på söndag till västervik 1 veckas camping.
    Kul
    Var har ni stugan?
    Hoppas ni får det jättebra på campingen!
  • Sodaspring

    Hej hej. Jag har hittat hit jag med.
    Jag har haft semester i fyra veckor och börjar jobba igen på måndag... Känns sådär. Känner igen att det måste aktiveras på dagarna, både Anthony och Kian blir alldeles uppåt väggarna om de inte får vara ute och springa av sig några timmar. Ha det bra!

  • caesar

    Rosagul

    Vi har stuga eller pappa har den i Edsbyn.
    Det funkar bra när han inte är där {#lang_emotions_djavulsk}

    nu panik packas det och allt in i bilen strax åker vi.
    hörs igen om en vecka Brudar....

  • Daggdroppen

    Hihi, undrade varför det var så tyst  och märker att tråden stängts för lääänge sedan Märks det att jag har mycket annat på gång i sommar {#lang_emotions_embarassed}

    Men skönt att jag hittade er!!!!

    GRATTIS Pippi!!!! {#lang_emotions_cheers}


    ♥Mina älsklingar William och Julia♥
  • Rosagul

    hej hej

    har kalas i trädgården med släkt för min äldsta tjej som fyllt 15 !!
    Vi var igår och firade henne på Gröna Lund och håller med JFL om att det är jättekul men långa köer mitt på dagen (är ju ifs högsäsong nu). men vi hade farmor o farfar med oss och DET underlättade ju en stor del de tog både Sandra och Loranga en massa så jag och david kunde åka med Felicia. jag behövde egentligen bara ta Loranga för att amma henne - har aldrig kännt mig så avlastad innan!
    Kul så in i bomben hade vi och var där till de stängde Sandra vann en jättestor chokladask i sista spelet på väg ut! Somnade i samma veva som hon sattes i bilen

Svar på tråden Januarimammor del 18