• JFL

    Januarimammor del 18

    Vi fortsätter våra underbara funderar om livet med en treåring och allt som händer omkring oss.

    Välkomna mina vänner!

  • Svar på tråden Januarimammor del 18
  • Rosagul

    Hej alla!

    Har alla barn börjat på dagis igen och hur går det?
    Vi har just skolat in Sandra på hennes nya fsk (som det heter, fel av mig ovan!  ) under förra veckan - gick hur bra som helst så denna vecka går hon sin ord. tid 15h/veckan. Vilket betyder ledigt idag
    men redan efter första veckan ger sig förkylningarna sig påminda hon är snorig och hes idag samt blank på ögonen - dock ingen feber, men får se om hon kan gå imorgon vilket jag hoppas så hon kommer in i det nu när det är så nytt och hon bara är där 3dagar i veckan.

    Sandra fick följa med på kräftfiske för första gången i helgen SÅ spänannde (och underbar söndag, dagen efter, på sjön) det var ett litet äventyr att i mörkret med ficklampa kolla burarna samt kolla på kräftorna! men det börjar bli kalla nätter nu - hösten är på G {#lang_emotions_heart}

    Sandra har växt massor under sommaren och det märks på kläder och skor mnst sagt. Jag trodde faktiskt inte att hon skulle växa SÅ mycket då hon gjorde ett rejält ryck under vårkanten.
    Igår rensade jag ut 6 kassar !! Som tur är finns det en till som kan ha sen för flera av plaggen var knappt använda mer än ett par ggr .
    Ska kolla henne igen då vi ska till bvc med Loranga nästa gång det är lite kul att mäta Sandra med och se hur hon växer då man ändå är på bvc -innan Loranga gick man ju inte dit....!

    Nä nu ska jag laga lite lunch medan lillan sover i vagnen här utanför och Sandra leker.

    kram alla!

  • Twinkle
    nda skrev 2009-08-21 19:36:35 följande:
    Tjoho! Vi har bokat en resa till Spanien i höst. Det ska bli så skönt att komma iväg lite hela familjen precis när hösten är som ruggigast.
    Vi drar också iväg. Blir otroligt svennigt med all ink i Egypten i mitten av nonember.
  • Twinkle

    Rosagul - Vad mysigt med kräftfiske! Hoppas att Sandra håller sig frisk.

  • Malaya

    Hej!

    Jättelänge sen jag skrev nu men jag försöker hålla mig uppdaterad och läsa tråden iaf Känns aldrig som att det riktigt finns tid för att sitta ner och skriva nåt vettigt Stort grattis till alla gravidisar, nya bebbar och fruar!!!

    Här hemma lunkar det på. Lea har också växt som sjutton under våren/sommaren. På 3-årskollen var hon ju 101,5 cm men i somras mätte hon 106 cm, så hennes garderob är lite för liten också. Annars är hon som alla ljuvliga treåringar, dvs helt underbar ena stunden och sen som ett litet monster i nästa Alva har också blivit stor, 8 mån. Hon kryper och ställer sig mot det mesta. Nu har hon börjat släppa händerna också när hon står i sängen. Hmm, jag tycker att det går lite för fort, hon var ju bebis alldeles nyss.

    Lea går också 15 h/veckan på fsk men jag önskar det vore mer. Inte nödvändigtvis för min skull men hon vill gå mer än vad hon får. Säger ofta att hon längtar dit och jublar när det blir tisdag och hon får gå. Har dock lagt om tiderna något så hon går 9-15 två dagar och sen 9-12 på tors. Då får hon äta mellis vilket betyder mkt för henne.

    Nu är det dags att fixa lite, snart besök.

  • JFL

    Grattis Smilla till din lilla flicka.

    Rosagul: Åh vad kul att få träffa dig idag en snabbis, Sandra har verkligen växt mycket och det var kul att få se Loranga snabbt. Ser fram emot att ni kikar förbi snart igen

  • JFL

    Vi hade bröllopsdag igår, vår 9:de.
    Det var lite kul när jag tänkte på saken:
    Vi är 36 år, vi har varit ihop i 18 år, firar vår 9de bröllopsdag och barnens snittålder är 4,5 år. Matematiskt är det ett bra år för oss

    Hoppas att ni har det bra alla. Jag ska åka ut till landet med familjen och bara njuta av ledig tid, jag jobbar i snitt 10 timmar per dag just nu så jag behöver pusta ut. Jag löneförhandlade i veckan och har äntligen lyckats få till en månadslön, har haft timlön tidigare, så det blir så skönt att veta jämt vad jag får.

    Trevlig helg. KRAM

  • Rosagul
    JFL skrev 2009-08-27 22:21:13 följande:
    Vi hade bröllopsdag igår, vår 9:de. Det var lite kul när jag tänkte på saken: Vi är 36 år, vi har varit ihop i 18 år, firar vår 9de bröllopsdag och barnens snittålder är 4,5 år. Matematiskt är det ett bra år för oss Hoppas att ni har det bra alla. Jag ska åka ut till landet med familjen och bara njuta av ledig tid, jag jobbar i snitt 10 timmar per dag just nu så jag behöver pusta ut. Jag löneförhandlade i veckan och har äntligen lyckats få till en månadslön, har haft timlön tidigare, så det blir så skönt att veta jämt vad jag får.Trevlig helg. KRAM
    Grattis till både bröllopsdag + lyckad löneförhandling! {#lang_emotions_cheers} (folköl)
    Det var kul att se dig med
  • skuggan av framtiden

    Hej alla!!

    Grattis fru Thezz

    Grattis Smilla till den lilla!

    Grattis i efterskaott på bröllopsdagen jfl!!

    Här händer det saker vill jag lova. Den doktorn som en gång sa till mig att det skulle vara omöjligt för mig att får barn utan hjälp ska nog gå om skaolan för just nu idag fick jag ett possitivt svar på gravtestet.
    Jepp det är dax för mirakel nr 2.
    Jaja nu är det bara nattagammalt v9 men jag är lycklig.

    Nog är jag lite orolig då jag nyss fyllde 35 och är mitt uppe i studierna igen. Men jag ska kämpa så jag blir klart med så mycket som möjligt och plugga fram till förlossningen. Det är tur jag läser på distans.

    Kram på er allihopa

  • Rosagul
    skuggan av framtiden skrev 2009-08-28 18:08:21 följande:
    Hej alla!!Grattis fru Thezz Grattis Smilla till den lilla!Grattis i efterskaott på bröllopsdagen jfl!!Här händer det saker vill jag lova. Den doktorn som en gång sa till mig att det skulle vara omöjligt för mig att får barn utan hjälp ska nog gå om skaolan för just nu idag fick jag ett possitivt svar på gravtestet.Jepp det är dax för mirakel nr 2.Jaja nu är det bara nattagammalt v9 men jag är lycklig.Nog är jag lite orolig då jag nyss fyllde 35 och är mitt uppe i studierna igen. Men jag ska kämpa så jag blir klart med så mycket som möjligt och plugga fram till förlossningen. Det är tur jag läser på distans.Kram på er allihopa
    men oj vad kul!!!!

    Jättegrattis!!!!! {#lang_emotions_heart}
Svar på tråden Januarimammor del 18