• Fru H 81

    Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...

    Är det fler än jag som är helt redo för bebisen och låter allt för mycket tid gå åt att övertolka varje litet tecken och gärna gör allt för att sätta igång det hela?

    Har igår och i förrgår haft förvärkar (har bara haft sd innan) och försöker nu med hjälp av hallonbladste, raska promenader och färdknäppar få igång det hela, men på kvällen/natten avstannar det.

    Har ni haft förvärkar och hur länge i så fall? Har slemproppen gått? Mensvärk? Vad har ni provat för att sätta igång det och är det något som har fungerat (t.ex. vid tidigare graviditet)?

  • Svar på tråden Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...
  • Fru H 81
    crazyhannah skrev 2009-07-30 22:32:08 följande:
    VAd tråkigt att det inte var vattnet, men en hinnsvepning e ju aldrig fel...Hur många koppar per dag dricker du???? Kommer nog aldrig sluta dricka hallonblads te det är ju jätte gott =)Kram
    Eftersom det inte har hänt något sen hon va där och pilla igår så har jag bestämt för att försöka få bm på mvc att vara lite mer hårdhänt nästa gång jag ska dit (inte förräns på torsdag iofs...). Vill ju gärna att kroppen sätter igång förlossningen själv.

    Undrar om Hanniz84 är inne på förlossningen nu? *spännande*

    Jag har faktiskt inte druckit mer än 1-2 koppar per dag. Fick nästan ett helt paket av en granne och på hälsokosten där jag bor har det varit slut, så jag har fått snåla lite. Men idag ska jag in till gbg så då ska jag köpa mera. Känner du fortfarande effekt av det?
  • vickey

    hoppar in här med,här händer då ingenting heller, fast var hos bm i går och hon verkar inte tro att jag kommer gå fullt ut,hoppas hon har rätt.
    *spännande och se om det blir någon som lyckas att påskynda födandet ;)*
    själv dricker jag hallonbladste och sitter skräddare :). nu vill jag att lillen kommer , hade passat bra i helgen ,då vi har besök av blivande farmor...

  • Fru H 81
    vickey skrev 2009-07-31 10:02:35 följande:
    hoppar in här med,här händer då ingenting heller, fast var hos bm i går och hon verkar inte tro att jag kommer gå fullt ut,hoppas hon har rätt. *spännande och se om det blir någon som lyckas att påskynda födandet ;)* själv dricker jag hallonbladste och sitter skräddare :). nu vill jag att lillen kommer , hade passat bra i helgen ,då vi har besök av blivande farmor...
    Välkommen! Märker du av något av hallonbladsteet och skräddarsittandet? Förstår din känsla av att det passat bra, känns som det kommer att sätta igång just när det inte passar särskilt bra... Kanske ska boka in ett biobesök så kanske vattnet går;)
  • Lilla Smilla

    Åh, BF idag och jag trodde verkligen att det skulle dra igång inatt. Hade jättemycket sd hela dagen igår och "mensvärk" som inte var av denna värld. Men idag är det lugnt.

    Ska det hjälpa att sitta skräddare? Hur då? Trycks barnet neråt då, eller vad är det som ska sätta igång det? Mamma sa att hon skulle ta med mig på långpromenad idag, men med både foglossning och ösregn så känns det inte så lockande... Lånar hellre deras löpband i så fall. Då slipper man tänka på vädret och på att hålla jämn takt med nån annan.

  • Fru H 81
    Lilla Smilla skrev 2009-07-31 10:35:27 följande:
    Åh, BF idag och jag trodde verkligen att det skulle dra igång inatt. Hade jättemycket sd hela dagen igår och "mensvärk" som inte var av denna värld. Men idag är det lugnt. Ska det hjälpa att sitta skräddare? Hur då? Trycks barnet neråt då, eller vad är det som ska sätta igång det? Mamma sa att hon skulle ta med mig på långpromenad idag, men med både foglossning och ösregn så känns det inte så lockande... Lånar hellre deras löpband i så fall. Då slipper man tänka på vädret och på att hålla jämn takt med nån annan.
    Hi hi, förstår att det inte känns så lockande att gå ut i detta väder, det fullständigt vräker ner här...;) Vi får väl våra bebisar när sommarvärmen har kommit tillbaka...
  • Hanniz84

    jag är fortf kvar här *vink vink*

    det va tydligen mkt att göra där idag, så kl 14 ska vi in... men de börjar närma sej allafall...


    BF 22juli *Längtar*
  • Fru H 81
    Hanniz84 skrev 2009-07-31 12:25:34 följande:
    jag är fortf kvar här *vink vink*det va tydligen mkt att göra där idag, så kl 14 ska vi in... men de börjar närma sej allafall...
    Oj då, det är ju jättesnart!! Som sagt, all lycka till! Hur kommer de att sätta igång dig? Vet du det?
  • Hanniz84
    Fru H 81 skrev 2009-07-31 13:02:56 följande:
    Oj då, det är ju jättesnart!! Som sagt, all lycka till! Hur kommer de att sätta igång dig? Vet du det?
    ingen aning faktikst... berodde lite på om jag hade mognat ngt lr inte..
    men han prata om nån slang m nåt man satte in, som skulle sitta typ 6tim,för att man ska öppna sej...

    spännande värre,., känner att jag är helt oläst om sånt här.. trots att jag läste broschyren flera gånger igår,
    aja, får lita på att dom vet va dom gör

    hoppas på o ha en liten tjejja hemma nästa gång jag skriver här..

    o hoppas att det ploppat ut lite fler bebisar {#lang_emotions_sunny}
    BF 22juli *Längtar*
Svar på tråden Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...