• Äldre 27 okt 22:51
  16087 visningar
  219 svar
  219
  16087

  Utomkveds - Vad händer sedan?

  Här fortsätter vi den gamla tråden!

  Vi som haft ett X och vill bli gravida igen - på rätt ställe denna gången.

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-27 22:52
  www.familjeliv.se/Forum-7-311/m46019150.html

  Gamla tråden

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-25 08:53
  Tråd 3!

  www.familjeliv.se/Forum-7-311/m50275883.html

 • Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?
 • Mammiz­till2
  Äldre 28 okt 00:34
  #1

  hittat hit.

 • Äldre 28 okt 07:45
  #2

  Hejhej

 • Äldre 28 okt 19:08
  #3

  Hej alla! Skönt att vi är ett litet gäng som känner igen oss, och kan dela med oss med varandra!

 • SamEli
  Äldre 28 okt 22:29
  #4

  Hej!
  Hoppas det är bra med er

  Nu är det snart två månader sedan min operation och det känns som om att kroppen har börjat bli "normal" igen.
  Testade med äl-test för att se så äl kommer igång och enligt testen så hade jag äl denna månaden men jag fick aldrig det här "slemmet" ni vet, dom där typiska äl-flytningarna.
  Tror ni att det kan vara så att jag haft äl från den sidan där de plockat bort äggledaren och att det är därför som det inte blev som det brukade innan?

  Sorry om ni tycker det låter äckligt men jag måste fråga...

  Kramar till er

 • Äldre 28 okt 23:23
  #5

  Hmmm när jag blev gravid med mitt utomkveds, så trodde inte jag att jag hade fått ägglossnign på månader då jag saknade den där "flytningen" så jag vet inte om det är så lätt att utläsa alla gånger. Hur som, ägglossningsflytningarna ska inte se annorlunda ut för att du saknar din äggledare. De är ju hormonstyrda och kommer från vaginan, alltså inte längre upp som livmoder o äggstockar.

  Stort lycka till med bebisfabriken, det önskar jag dig verkligen siggedigg. Önskar ajg kunde börja prova än, men eftersom jag fick cellgifter innan op så msåte jag fortfarande vänta lite...

 • Äldre 29 okt 11:09
  #6

  Hur går det för er tjejer?

  Jag har jordens graviditetssymptom sedan en vecka men testar minus. Är lite rädd att det ska vara ett x igen eftersom jag även då testade plus sent. Vet iofs inte när jag i så fall ska ha haft äl coh alltså inte heller när jag har bim, men eftersom jag haft symptom i en vecka så borde väl det synas på testet (om detnu är en koppling hcg-gravsymptom?)??

 • Äldre 29 okt 19:54
  #7

  Lilla Frugan skrev 2009-10-29 11:09:11 följande:


  Hur går det för er tjejer?Jag har jordens graviditetssymptom sedan en vecka men testar minus. Är lite rädd att det ska vara ett x igen eftersom jag även då testade plus sent. Vet iofs inte när jag i så fall ska ha haft äl coh alltså inte heller när jag har bim, men eftersom jag haft symptom i en vecka så borde väl det synas på testet (om detnu är en koppling hcg-gravsymptom?)??
  Men när hade du mens senast då? Eller har du oregelbunden mens?
 • SamEli
  Äldre 29 okt 21:05
  #8

  Tack Frikadellen för infon. Har försökt att googla lite om detta men inte hittat nåt bra svar men det fick jag nu Har ju inte all tid i världen att sitta framför datorn så det är bra att det finns ett forum här där man kan slänga in en fråga och så är det förhoppnningsvis nån som kan hjälpa till.

  Hur länge till behöver ni vänta innan ni kan börja försöka igen, Frikadellen?
  Vad är det som gör att ni måste vänta, du skrev pga cellgifterna men är det så att det fortfarande finns gifter kvar i kroppen eller?

 • Äldre 29 okt 21:41
  #9
  SamEli skrev 2009-10-29 21:05:18 följande:
  Tack Frikadellen för infon. Har försökt att googla lite om detta men inte hittat nåt bra svar men det fick jag nu Har ju inte all tid i världen att sitta framför datorn så det är bra att det finns ett forum här där man kan slänga in en fråga och så är det förhoppnningsvis nån som kan hjälpa till. Hur länge till behöver ni vänta innan ni kan börja försöka igen, Frikadellen?Vad är det som gör att ni måste vänta, du skrev pga cellgifterna men är det så att det fortfarande finns gifter kvar i kroppen eller?
  cellgifterna finns kvar i kroppen och det finns risk för fosterskador eller missfall, så man rekommenderas vänta tre månader, men vi tar i i överkant och väntar 4 mån :) i december börjar vi igen.
 • SamEli
  Äldre 29 okt 21:57
  #10

  Jag förstår. Hade också velat vara på den säkra sidan.

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?
Logga in
Bli medlem