• hemlis

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11

    Startar en ny tråd för oss med mycket extraslag på hjärtat

    Jag startade tråden för ca 2 år sedan, då hade jag precis fött mitt tredje barn och fick plötsligt hur mycket extraslag som helst på hjärtat.
    Jag åkte till akuten vettskrämd med mitt nyfödda barn, jag hade ca 20 extraslag per minut då och dom tog massor av prover.
    Jag har nu träffat fler hjärtspeciallister och fått göra mycket undersökningar, jag har ofarliga extraslag.
    Det har tagit lång tid för mig att må bättre psykiskt bra trots alla extraslag som jag fortfarande ofta har.

    Jag märkte när jag startade den förra tråden att jag inte var ensam, det var så skönt.
    Nu hoppas jag att alla ni gamla hittar hit och även nya förstås!

  • Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11
  • snartvår

    Jag har faktiskt mått ganska bra sista tiden fram till för 4 dagar sedan då började extraslagen bara pang på igen. Ganska lustigt att tiden kom just då:)
    Uppöveröronen...... Va skönt. Då har du nog alltid haft besvär med detta vilket jag inte haft. Det kom som blixt från klar himmel för ca 1 år sedan. Många extraslag kommer ju i vila men det gör sällan mina. Sökte akut för ett år sedan och har sedan gått regelbundet hos kardiologen. och efter ett 48 tim ekg fick man napp på en extra bana som nu ska abladeras. Kul med med mer vårdfolk här.

  • Hjartesjalen

    Jag kikar in en snabbis fran hotellet (min man har gjort en vasectomyreversal for andra gangen...)

    O sa skickar jag styrke kramar o lycka till kramar till ER!!!!

    Allasval,Later jattejobbigt, just detta att inte veta om det ar psykiskt el om hjartat spelar en spratt, men just stress, o tex stress fran att man e orolig over det gor inte saken battre, o jag tanker pa dig!!! massa kramar!!!

    snartvar, Nu jaklar ska det ske, Va bra att det ar redan pa mandag, efterat maste du skriva har o beratta for oss om dina upplevelser om ablationen. Det kommer att ga saaaaa bra, jag LOVAR!!!
    Massor med lycka till o kramar!!!!!

  • pågmamman

    Tänker på dig "snartvär" - hoppas "se" dig här snart! Dax för en tråd-fika igen tycker jag - ska baka peparkakor med halvsjuk son snart - så bidrar med dem

  • Hjartesjalen

    snartvar, hur har det gatt for dig gumman? Har tankt pa dig hela dagen idag o undrat sa hur du mar o hur allt gatt pa sjukhuset. Hoppas allt har gatt jattebra o att du skart orkar komma in i traden o skriva lite.

    Allasval, klart vi ska ha en fika igen, bra ide!! Peppisar som e sa gottis, jag tar garna nagra, sjalv bidrar jag med hemgjord kola fudge o kaffe....mmmm ska bli gott o ha cyberfikat snart!

    Kramar tjejer!!

  • snartvår

    Hej er vänner!!
    ÅÅ nu är det äntligen gjort. Dom hitta tre extrabanor som de brännde så jag hoppas innerligt att det blir bra nu. blää vad jobbigt det var att ligga still på ryggen i 4 timmar som behandlingen tog och helt vaken hela tiden. Men det gjorde inget ont bara obehagligt. Jag hade ju dessutom sådan otur att det i samband med provocerande mediciner och provocerande hjärtklappning via andra retningar fick förmaksflimmer så jag fick sövas ocg elkoverteras. Gjorde heller inget ont. Men måste erkänna att det är underbart att fått det överstökat och förhoppningsvis nu bra.

    hjärtesjälen hur har det gått för er? gick op bra med mannen???

    allasväl Hoppas du får reda på vad som framkallar dina hjärtbesvär och du ska veta att det var inte så illa utan att jag skulle kunna göra om det. Finna mycket som är värre

    Kramisar från mig

  • snartvår

    Hjärtesjälen jag har också en brännande känsla i bröstet som du beskriver. Beror säkert på ablationen ska du se
    Tjejer är ni med på facebook?
    Kram kram

  • pågmamman

    snartvår: Vad skönt! Grattis! Nu är du väl värd lite av våra pepparkaor! WOW - tänk att där var tre banor som ställt till det! Men vet de hur de uppkommit? Oj, förmaksflimmer - hade du hft det innan elelr fick av beahdnling? Hur känns hjärtat nu - slår det lugnt och fint? Är du hemma?

    Själv är jag hemma och är sjuk ngn konstig fluunsa tror jag, ont i kroppen och feber men ingen snuva elelr hosta elelr halsont. Konstigt! Hm, kan ju inte låta bli att vara lite misstänksam mot svininfluense vaccinet - men så e jag ju lite nojjig av mig....

  • snartvår

    jag har aldrig haft ff tidigare blev under behandlingen men nu känns det bra så skönt. hoppas du blir frisk snart! tackar för pepparkakorna :9
    ha det gott
    Vi kikar väl in här som vanligt ocg skriver några rader

  • pågmamman

    snartvår: Ha det gott själv & hoppas att det är lugnt och stilla i bröstet på dig :_)
    då jag ibland trott att jag haft förmaksflimemr - känns det annorlunda än hackningar och rusningar?

  • snartvår

    jag upplevde det som rusningar som gick ur fort med hack i men det var nog blandat med mina extraslag. obehagligt blev som ett tryck i bröstet nästan.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11