• hemlis

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11

    Startar en ny tråd för oss med mycket extraslag på hjärtat

    Jag startade tråden för ca 2 år sedan, då hade jag precis fött mitt tredje barn och fick plötsligt hur mycket extraslag som helst på hjärtat.
    Jag åkte till akuten vettskrämd med mitt nyfödda barn, jag hade ca 20 extraslag per minut då och dom tog massor av prover.
    Jag har nu träffat fler hjärtspeciallister och fått göra mycket undersökningar, jag har ofarliga extraslag.
    Det har tagit lång tid för mig att må bättre psykiskt bra trots alla extraslag som jag fortfarande ofta har.

    Jag märkte när jag startade den förra tråden att jag inte var ensam, det var så skönt.
    Nu hoppas jag att alla ni gamla hittar hit och även nya förstås!

  • Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11
  • Hjartesjalen

    Tjejer, jag vet inte om jag fragat tidigare, men har ni nagra bloggar man kan kika in i?

  • snartvår

    Jag har bara facebook ingen blogg än.
    Kan ni tänka er att det är alldeless vitt ute idag:) Det har säkert kommit 1 dm snö i natt och man lovar en vit jul. ÅÅ vad kul om det kunde bli så:)
    Kram från mog

  • Hjartesjalen
    snartvår skrev 2009-12-16 14:55:08 följande:
    Jag har bara facebook ingen blogg än. Kan ni tänka er att det är alldeless vitt ute idag:) Det har säkert kommit 1 dm snö i natt och man lovar en vit jul. ÅÅ vad kul om det kunde bli så:)Kram från mog
    Ja gud sa harligt att ni fatt sno i Svea nu!!! mamma o pappa sa samma som du, en vit jul e ju det man onskar

    kramar alla!
  • snartvår

    Ja, det är såå fiint!! Längtar du inte hem så här juletid?? Hur klarar du dig utan Kalle på tv ser du det på nätet?
    Kram på er!!

  • Hjartesjalen
    snartvår skrev 2009-12-17 18:11:50 följande:
    Ja, det är såå fiint!! Längtar du inte hem så här juletid?? Hur klarar du dig utan Kalle på tv ser du det på nätet? Kram på er!!
    Jooooo, jag langtar hem som sjutton om jag ska vara arlig, gor det mer o mer nu for tiden, i borjan var allt har sa nytt o spannande, for o nackdelar med allt...

    O Kalle ja, det e sa att jag upptackte ju You Yube vaaaaldigt sent nar jag flyttade hit, men nu e jag sa glad att jag kan se det dar, o karl Bertil Jonssons julafton osv, ett maste for mig! jag grat forsta o andra julen nar jag inte kunde se det nagonstans.
  • snartvår

    ursch det förstår jag. Jag är så löjlig vad det gäller traditioner. Man blir ju äldre och äldre så vi blir mindre och mindre runt bordet. De äldre generationerna föärsviner. Men så är det. vi ska ha knyt här hemma i år och vi bor lite på landet så det är alldeless vitt utanför. Det var längesedan det var en sådan jul. Tur det finns email och telefon:)

  • snartvår

    Var tvungen att kika in på din blogg. ÅÅ förstår att det var som att komma in i en leksaksaffär:)Mumsa i er alla godsaker nu. Jag håller alla tummar jag bara kan att det ska gå bra för er. Ni får helt enkelt äta Hariboo och jobba på. Kram

  • Hjartesjalen
    snartvår skrev 2009-12-18 11:16:21 följande:
    Var tvungen att kika in på din blogg. ÅÅ förstår att det var som att komma in i en leksaksaffär:)Mumsa i er alla godsaker nu. Jag håller alla tummar jag bara kan att det ska gå bra för er. Ni får helt enkelt äta Hariboo och jobba på. Kram
    vad go du e! Vad roligt att du kikade in dar, jo, jag skriver en hel del darinne. O precis sa gor vi, kakar Haribo o jobbar som ....tje, vad ska man kalla det haha!

    Jag e precis likadan nar det galler traditioner, jag vill ha det som det alltid varit, med lite fornyelser varje ar, jag vet en del som alltid bara klagar pa julen o jag alskar den verkligen, o allt som hor till den. Mysflicka kanske jag kan kalla mig Jag kanner ocksa att det e sadan himmla tur med internet o telen, vete sjutton vad man hade gjort annars.

    & TACK for att du haller tummisarna, det kommer o behovas....
  • pågmamman

    Jo, jag e här & läser - fortf lite nere & inte riktigt samlat tankarna nog för att skriva Har fått ny kardiolog och ska göra ny 24 tim EKG i morgon och arbets EKG efter jul. Men vet inte - tror inte de direkt kommer hitta ngt nu heller - för trots altl som min nya kard säger jag är utredd av en av Sveriges (världens?!) absolut främsta arytmi-läkare på LUS - så kanske e det bara att inse att hjärtat reagerar på annat som pågår i min kropp... Å andra sidan brukar jag tänka så då jag är inne perioder då jag inte får attacker av känsla av att hjärtat stannarr av och till och/elelr rusning. Nu e det mest difusa känslor och tryck känsla främst då jag ska somnna och nattetid samt tung andad när det är kallt ute. Har i alla fall fått konstaterat känsliga luftrör. Hoppas som jag skrivit tidigare mycket på sjukgymnasten jag ska träffa efter jul som jobbar mycket med avslappning och andning. Använder man diafragman fel så påverkas tydligen hjärtat och kan ge mellanslag och rusning - och det känns ju som det skulle kunna kligga nära till hands.

    Trött på att sova dåligt och känna mig nere - men vågar absolut inte medicinera - då hjäratat brukar få spel då.....

    Ser i alal fall fram emot jul

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11