• hemlis
    Äldre 28 Oct 14:32
    42261 visningar
    268 svar
    268
    42261

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11

    Startar en ny tråd för oss med mycket extraslag på hjärtat

    Jag startade tråden för ca 2 år sedan, då hade jag precis fött mitt tredje barn och fick plötsligt hur mycket extraslag som helst på hjärtat.
    Jag åkte till akuten vettskrämd med mitt nyfödda barn, jag hade ca 20 extraslag per minut då och dom tog massor av prover.
    Jag har nu träffat fler hjärtspeciallister och fått göra mycket undersökningar, jag har ofarliga extraslag.
    Det har tagit lång tid för mig att må bättre psykiskt bra trots alla extraslag som jag fortfarande ofta har.

    Jag märkte när jag startade den förra tråden att jag inte var ensam, det var så skönt.
    Nu hoppas jag att alla ni gamla hittar hit och även nya förstås!

  • Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11
  • Hjarte­sjalen
    Äldre 12 Nov 20:12
    snartvår skrev 2009-11-12 20:03:47 följande:
    Vi här hemma får väl kolla in innan vi går och lägger oss. Vi kanske kan bidra med någon svensk information runt eftervården:)
    ja precis, jag kom mer ha laptoppen med mig, sa far jag se hur pass allert jag kanner mig for o komma in pa datorn, annars hor jag av mig sa fort jag bara kan, det lovar jag!
  • Äldre 13 Nov 15:23

    Hjartesjälen Lycka till idag! Kommer gå superbra!

  • Äldre 14 Nov 12:59

    Hjartesjalen: Hoppas allt är bra - väntar på cyber fikat

  • snartv­år
    Äldre 14 Nov 18:59

    HeJ!!
    Var bara nyfiken på hur det gott?
    Hur är det med dig allasväl? bättre??

  • Hjarte­sjalen
    Äldre 14 Nov 19:40

    Hej pa er! Jag skulle kunna skriva en bok om hur det gick, menjag ska forsoka fatta mig kort.

    Dom gick in pa 3 stallen pa m ig, bada ljumskarna o halsen, jag trodde fran borjan att det bara skulle variit fran ljumsken men dom gick in direkt pa alla 3 stallerna.

    Jag kannde nar dom sprutade in bedovningen, men inte nar kanylerna o elektroderna sandes anda upp till hjartat.

    Hjartat levde sitt eget liv dar i 1,5 tim ca. Dom lat det springa maraton o hoppa osv, o jag forsokte andas djupt sa mycket jag kunde o det var en otrevlig upplevelse. Dom kunde inte fa igang att hjartat skulle gora sa som det gor hemma pa mig, men dom kunde se att jag har en extra "kanal", o att det e jag fodd med, MEN att, om jag inte hade haft all stress i mitt liv sa hade jag inte behovt marka av det.

    Dom behovde inte branna, dom hittade inget o branna sa dom.

    O det basta av allt, jag kan motionera, o jag kan bli gravid o jag beh ingen medecin, kunde fa om jag vill men lakaren sa att det e bast o lamna det som det e , o jobba med att forsoka eleminera stressen sa mycket det gar o att forsoka fa somn pa natten.

    Ok kara ni, detta var min dag igar, vi kom dit 7 pa morran o var hemma 19 pa kvallen.

    Jag lag pa rygg stilla alla dessa timmar o man fa absolut inte ga upp o kissa el sa, sa det e o kissa dar man ligger i en behallare. Sa ni som ska gora detta, se till o tom blasan o tarmen innan ni ska in...Kram pa er alla o tack for att ni tankt pa mig o hallit tummarna, jag tankte pa er nar jag lag dar ska ni veta. Era tankar hjalpte mig enormt!!!! Kramar!!!

  • Äldre 14 Nov 19:49

    Men du hjartesjalen - vad skönt att ha det gjort!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu VET du att detta är ofarligt och hur du ska behandla det - lugn & ro och mindre stress och sömn! & så kan du våga motionera, bli gravid etc & allt det komemr SÄKERT hjälpa dig i att försöka flytta fokus bort från hjärtat = till slut inte märka av det! Nu tycker jag vi firar med familjeliv-cyber-fika!

  • snartv­år
    Äldre 14 Nov 19:56

    Va skönt att veta att det är ofarligt och att det beror på denna extrabana! Det måste dessutom varit skönt att få komma hem och slippa ligga kvar. Nu är det bara att leva så normalt som möjligt.
    Krya på dig

  • Hjarte­sjalen
    Äldre 14 Nov 20:25
    pågmamman skrev 2009-11-14 19:49:30 följande:
    Men du hjartesjalen - vad skönt att ha det gjort!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu VET du att detta är ofarligt och hur du ska behandla det - lugn & ro och mindre stress och sömn! & så kan du våga motionera, bli gravid etc & allt det komemr SÄKERT hjälpa dig i att försöka flytta fokus bort från hjärtat = till slut inte märka av det! Nu tycker jag vi firar med familjeliv-cyber-fika!
    Ja, det ar sa otroligt skont att ha detta gjort o att det gick som det gick o att nu antligen vara hemma igen!!!!!

    jaaaaaaa nu maste vi absolut ha fika tjejer, jag bjuder, vad sager ni om denna meny att vala ifran, tea i olika sorter(har alla smaker) kaffe, graddtarta, kanelbuller, vaniljbullar, drommar, vaniljhjartan osv osv.....
    snartvår skrev 2009-11-14 19:56:15 följande:
    Va skönt att veta att det är ofarligt och att det beror på denna extrabana! Det måste dessutom varit skönt att få komma hem och slippa ligga kvar. Nu är det bara att leva så normalt som möjligt. Krya på dig
    Ja, jag var sa glad att jag inte beh ligga kvar, sa skont att komma hem till min egen sang igen. O att fa se mina vovvar som var sa glada nar vi kom hem igen.

    Nu ska jag halla mina tummar for er, att ni ska fa ma battre o att allt ska ga bra, vi hanger ihop i traden o stottar varandra som vanligt!
  • Äldre 15 Nov 10:10

    Vad modig du varit Hjärtesjälen! Jag är så glad för din skull att allt gått bra och att du fått svar på hur du ska gå vidare. Jättefint att du delat med dig här till oss alla. Jag har tänkt på dig så mycket sen du åkte in, och det var så skönt att höra ifrån dig igen. Och vilket gott fika du bjuder på! Jag smakar gärna av dina godsaker. : )
    En stor kram till dig vännen!

  • Äldre 15 Nov 10:27

    Tack för fikat! Jag smakade på allt MMMMMMMMM!

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11