• Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18
  • Anke

    jag har tittat lite på danscompaniet på fridhemsplan, de har lite allt möjligt. Eskil gick på babysim steg 1 innan jul och vi ska väl börja steg 2 om ett tag. vi ska börja babyrytmik på onsdag.


    jag vill verkligen börja simma med nora, vill också att hon ska få respekt för vatten, och tycka det är kul. känns som en sån perfekt familjeaktivitet
    ★*☆ Nora 060810 ☆ Eskil 090502 ☆*★
  • Elisabethjz

    Vi började med handbolls lek med Benjamin, men det var ingen hit. Han tyckte nog att det var väldigt många barn och flera var äldre. Det var väldigt hög ljudnivå och inte så bra organiserat, så vi ska hitta ngt annat. Funderar lite på skridskor och dans.

  • Bebbilina

    Marfa: nä jag hann inte se mycket annat än keysone utom från vägen till flygplatsen.

    Vi går inte på någon aktivitet. Jag vill inte lämna bort F mer än vad jag redan gör. Dessutom tycker jag att tiden redan är knapp. Däremot har F&S familjegympa, då får både han och jag träning på samma gång-det tyckte jag lät bra. Badhus har bi försökt lite förra året men F blev jämt sjuk tyckte vi så vi kom av oss. Borde prova igen detta år!

  • Anke

    ibland kan jag nästan känna mig stressad över att andra aktiverar sina barn något så enormt. det är barnyoga, barnsiming, barndans, barnsimhopp, barnridning och hej och hå. dom är knappt 4, visst borde vi väl hinna med att aktivera dom, loppet är väl inte kört än?


    ★*☆ Nora 060810 ☆ Eskil 090502 ☆*★
  • Svirroo

    Det är det jag funderar över lite om jag verkligen vill ha aktiviteter redan. Dom är ju ganska små och får en hel del stimulans på dagarna. Hittar på en massa saker med dagmamman. Sen hittar vi på en del utflykter på helger och sen vill man ha tid att bara vara. Ser fram emot våren när man kan ta cykeln på vardagkvällar och åka på roliga utflykter.

  • Anke

    Nora är sån som inte är så entusiastisk att göra saker hemma. ska vi cykla så cyklar hon ett kvarter, sen vill hon hem. hon har fått skridskor och skidor av farmor och farfar i julklapp. hon vill inte ut och åka. "jag kan det där mamma, jag behöver inte åka mer".


    och Eskil är inte riktigt i läge att vara ute i snön just nu, så vi går alltid hem efter dagis.
    skulle vilja att nora fick börja med dans för hon ääääälskar att dansa. hela tiden och hon är verkligen duktig, så det vore skoj, och så skulle vi få något att göra tillsammans.
    ★*☆ Nora 060810 ☆ Eskil 090502 ☆*★
  • milimina

    junior gick på barngympa i höstas, mest för att det var en bra aktivitet för honom att springa av sej på men ville han inte gå så slapp han (det hände bara 2ggr). han är ju väldigt aktiv med mycket spring i benen så det var en lagom grej att göra. annars hade vi inte ens börjat fundera på organiserade aktiviteter, dels tycker jag att de hinner med senare i livet, dels är det mesta på sen em/kvällstid och han vill ju gå och sova vid 18 senast...


    ♥storebror 0608♥lillasyster 0902♥
  • Smurfan 81

    Hallå!
    Kom hem från Thailand inatt, jag och Christoffer har varit där i 2 veckor och bara haft det underbart! Barnen kommer hem om några timmar och det ska bli helt underbart att få träffa de igen!

    Vi hade tänkt att Kevin skulle få börja på nån typ av simskola nu i vår. Vi blev så inspirerade av 2 barn i poolen, en 3-åring som verkade född i vatten och simmade runt med armpuffar och en 4,5-åring som simmade helt själv över hela poolen! Kevin har varit väldigt försiktig med vatten så jag tänkte kika om det finns nån bra kurs i närheten av simskola nu så att han inte ska behöva vara så rädd för vatten i sommar på Sandhamn.

    Har det kommit några nya bebisar när man varit borta?

  • Marfa

    Välkomna hem Smurfan. Så ni har haft barnledig så länge, vad skönt för er. Hoppas att ni har kunat njuta av varandra och fått sova ordentligt
    Det är just det med simnigen att det är skönt att barnen kan klara sig själva så bra i vattet och inte vara rädda.

    Inga barn ännu vad vi vet om. Smurfan är ju på G nu i dagarna.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18