• Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18
  • Svirroo

    Ja simning ligger högst på min lista älskar själv vatten och vill vistas i miljöer med vatten och att barne ska klara sig bra där och gilla det.

    Smurfan: Vilken lyxig semester, två veckor barnfri. Var det barnflickan som tog hand om barnen? Skulle behöva iaf en kväll ledig utan barn En weekend vore underbart... snart kanske. Vi har inte kommit till skott med någon extern som kan passa barnen. Sist vi var barnfria tillsammans var i november. Var i Thailand var ni?

    Marfa skrev du fel? Smurfan är på g? Menar du skrutthumlan?


    Vi har båda fått ok på semester i april, kanske blir en sväng till Thailand då. Dock ej barnfri.

  • Twixie

    Smurfan - Åh, vad underbart det lät med två veckor bara du och C!

    Vi har haft ridningen mest för att Melvin älskar hästar och att rida. Är på en mysig liten gård Så söta när 5-6 3-5 åringar sitter på shetlandponnysar. Det är ju stora hästar för dem!. Plus att man är med hela tiden så det har blivit en supermysig stund för mig och Melvin på lördagarna. Fikat efter är obligatoriskt Det var vid 9-tiden och vi var alltid ute i skogen så det var riktigt skönt att börja dagen med en långpromenad. Fick helt klart mer energi än man fick de lördagar det inte var ridning . Tänkte också på något för att Melvin ska få utlopp för energin - men max en sak per termin än så länge och helt på deras basis. Vill han inte så vill han inte. Sport för träning får dröja!


    (¯`°?.¸ ღ Melvin ღ¸.?°´¯) ♥ (¯`°?.¸ ღ Malte ღ¸.?°´¯)
  • Smurfan 81

    Ja, det var helt underbart att bara få vara vi!
    Vi var i Khao Lak på Bhandari Resort & Spa. (Fritidsresor) Kan rekommendera faktiskt! Vi bodde i en Bungalow och har tagit Spa-behandlingar var och varannan dag! Gjort lite djungeläventyr med elefantridning, snorklat på Similan Island (helt underbart) och lite andra guidade turer som var väldigt intressanta. Sen har vi förstås badad och legat och slappat vid poolen och på stranden också! Första veckan måste jag erkänna att vi faktiskt bara njöt av att få vara själva och först andra veckan började vi längta efter barnen. Det var väldigt nyttigt att få längta hem lite och de har fått så mycket uppmärksamhet när vi har varit borta så det har inte gått någon nöd på de inte!
    Japp, barnflickan och farmor hade barnen. Barnflickan verkar ha fått in bra rutiner nu ska vi ska försöka hålla på.

  • Skrutthumlan

    Här har det inte kommit ut någon bebis än, är på bf+3 nu... lite surt!


    And so the lion fell in love with the lamb...
  • mollan nu

    skrutt: bäbben kommer när den är klar. Alma och August kom båda två på 39+3, rätt lustigt.
    August fick första vaccinet idag, jag hade glömt bort hur gnälligt det kan bli. Han gråter ju typ aldrig så det här är något jag inte är van vid.


    ♥♥ Alma 060809 ♥♥ ♥♥August 091030♥♥
  • Anke
    mollan nu skrev 2010-01-29 20:05:54 följande:
    skrutt: bäbben kommer när den är klar. Alma och August kom båda två på 39+3, rätt lustigt. August fick första vaccinet idag, jag hade glömt bort hur gnälligt det kan bli. Han gråter ju typ aldrig så det här är något jag inte är van vid.
    mollan, första vaccinet för dom här små är annorlunda. de får något mer än de första fick så därför så gråter de. Nora grät inte på sina vaccinationer, och Eskil fullständigt bröt ihop. pnemukockvaccinet tror jag det är
    ★*☆ Nora 060810 ☆ Eskil 090502 ☆*★
  • Marfa

    Ja man vet ju aldrig Smurfan du kanske ska satsa på nr 3 nu? menar ju Skrutt
    Själv kan jag bli jättesugen då och då på en lite bebis. Men har ju rätt fullt upp som det är så det blir nog inte några fler barn här.
    Låter som om ni haft det kanon Smurfan. då kankse vi också vågar oss iväg två veckor nästa januari då. Jonas åker ju alltid till Vegas då och ställer ut högtalarna. Så då kan jag följa med och vara lyxhustru och shoppa hela daharna
    Nu ska jag åka och jobba och vänta på att maken kommer hem från USA

  • Smurfan 81

    Hahaha, nä här blir det ingen 3:a!
    Man trodde man var utvilad efter 2 veckor, men idag är jag helt slut av att vara med barnen. Jetlagen gör sig påmind och det bryr sig ju inte barnen om!

  • mollan nu
    Anke skrev 2010-01-29 20:16:59 följande:
    mollan, första vaccinet för dom här små är annorlunda. de får något mer än de första fick så därför så gråter de. Nora grät inte på sina vaccinationer, och Eskil fullständigt bröt ihop. pnemukockvaccinet tror jag det är
    japp det är det. Vi gav Alma pnemukockvaccin oxå och jag minns inte att hon var gnällig då, men man förtränger mycket.
    ♥♥ Alma 060809 ♥♥ ♥♥August 091030♥♥
  • milimina

    åh, thailand. längt!

    vi kommer gå på 1 fp + studielån i ett år nu så det blir verkligen inga semestrar... suck.


    ♥storebror 0608♥lillasyster 0902♥
Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18