• Pilla1979

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Kattflickan skrev 2011-04-06 19:40:01 följande:
    Hejsan,

    Tant röd dök upp idag! Så tyvärr ingen bebbe den här månaden. Det enda positiva man kan säga är att min cykel verkar ha blivit normal direkt efter missfallet. Ägglossningen var försenad ett par dar och mensen en dag.

    Men det börjar tära på mig nu att vi försökt bli gravida i över ett år. Fast vi har ju lyckats två gånger och vi har "bara" försökt 8 gånger. Känns som om det krävs omöjligt mycket för att allt ska gå bra också när man väl blir gravid!

    Limpan: Skönt att du ska få göra mkp. För min del fick vi svar efter 4 dagar.

    Millan

     
    Synd Millan Rynkar på näsan
    Men bra att veta att din kropp har återhämtat sig i alla fall. Å gravida vet ni ju att nilan bli så fortsätt kämpa på!!!
    Er tur kommer!

    Kram
  • Pilla1979
    Kattflickan skrev 2011-04-10 22:53:03 följande:
    Lite farligt när man testar tidigt för man blir besviken fast egentligen så vet man ju inte mer än innan man testade. Jag har ju varit gravid två gånger nu och båda gångerna hade jag ett svagt men tydligt utslag på gravstickan på BIM-dagen. Därför har jag dragit slutsatsen att jag kanske inte skulle ha plussat mer än högst nån dag före bim om jag testat. Men tror du ändå inte att jag testade 4 dagar innan bim senaste försöket!  Jag lär mig aldrig  

    Hoppas det blir plus för dig om några dagar.

    Nu har jag iallafall beställt 20 nya gravtest och 21 äl-stickor på testlagret. Var lite pessimistisk och tänkte att det kanske dröjer innan det tar sig, fast jag hoppas att det går snabbare än på 20 månader

    Millan 
    Känner igen det där med att va pessimistisk...köpt med äl-stickor 20 därifrån...och hur många använde jag då...jo 3 st...så nu har jag en hel del kvar. Håller tummarna för er nu Millan!!!

    Håller tummarna för er med Lindis!!!
  • Pilla1979

    Grattis Limapn!!! Så härligt för er! Hoppas du kan slappna av och njuta nu... Glad

    Synd Lindis Rynkar på näsan

    Håller tummarna för dig Millan och även dig Lindis!!!

    Kram på er alla!

  • Pilla1979

    Hoppas allt är bra med er andra?!

    Kan komma med lite glada nyheter Glad Idag har vi varit på RUL och sett bebisen igen, full fart där inne i magen hela tiden. Blev flyttad från 27 september till 24, åt rätt håll i alla fall.
    Har haft lite ångest att va beräknad så nära datumet för vårat avbrytande, men ska ta och diskutera det med BM när det är dags för besök igen. Har ju inte gått över med mina andra barn så tror inte jag gör det nu heller, men man vet ju aldrig. Och jag vill ABSOLUT INTE få samma dag som avbrytandet...

    Kram på er alla!!! {#emotions_dlg.flower}

  • Pilla1979

    Tråkigt att det inte blev nåt denna gången Millan. Men tror som Victoria skrev att när man vill för mycket så blir det som en spärr...tror det kommer att bli en liten bebis för dig med så småningom! Kanske man behöver annat att tänka på...

  • Pilla1979

    Lindis: Lycka till!!! Håller tummarna för er att det går bra!

    Lise W: Lycka till på RUL!!! Ja visst känns det som sista "hindret"...

    Själv mår jag skapligt...fått så fruktansvärt ont i ryggen sista tiden...men annars är allt helt ok. Ska till BM på måndag så ska prata med henne om hon har några bra tips...
    Sen håller jag tummarna för att min ansökan om graviditetspenning går igenom! Gör den det har jag inte så länge kvar att jobba vlket skulle kännas otroligt skönt...tror inte jag kommer orka jobba hela tiden som det känns just nu...

    Kram på er alla! {#emotions_dlg.flower}

  • Pilla1979

    Både Millan och Lise har så rätt Alida...tror som Millan att folk som inte varit i vår situation kan (eller haft svårt att bli gravida) kan förstå hur det kan såra med kommentarer.
    Kände precis som dig att jag bara vill få vara i fred...kan även nu ibland känna så. Har ett par bekanta som jag fortfarande inte orkat träffa pga att dom så gladligen berättade för min man att dom väntade tvillingar precis i samma veva som vi var tvugna att avbryta. Det tog så otroligt hårt på mig då att det fortfarande sitter i...Så tillåt dig att stänga in dig om det är det du vill och umgås med folk på dina villkor!

    Kram

  • Pilla1979
    Lise W skrev 2011-05-23 14:00:56 följande:
    Hej på Er.

    Idag har vi varit på RUL och det gick jättebra, jag är helt slut......
    ...fick ett sammanbrott i hisshallen innan vi skulle in, allt gammalt bara kom över mig, fick vänta en stund med att gå in, gå på toa o torka tårarna och sen bara vänta. BM var noggrann och förklarade allt men ändå har man oron under tideno alla möjliga konstiga frågor, så hon tyckte vi skulle ge oss vi hade ju fått svar på MKP att allt var bra, tror ingen som varit i vår situation någonsin kan riktigt förstå vilken chock det är.
    De kan säkert känna med men riktigt gå in i hjärnan på en ... de kan de nog inte...

    Tack för att Ni finns o hoppas att alla har det okej.

    Vi finns i våra tankar

    kram Lise

    Va skönt att allt såg bra ut för er!


     


    Håller tummarna för dig Limpan!


    Förstår vad ni menar med oron...som du skrev Lise W kan dom nog känna med oss men inte riktigt förstå ändå.


    Var till bm igår (måndag) för fösta besöket efter ul och är så glad att jag har fått en såååå underbar bm. Hon frågade hur det hade känts innan ul och efteråt när vi verkligen visste att allt var som det skulle. Trots att vi fick göra ett läkarul i vecka 13 så slappnade man inte av helt förrän nu efter rul.


     


    Så nu är det bara att vänta på bebisen :) Mycket väntan känns det som just nu för min del...väntar ju svar från f-kassan angående graviditetspenning också. Får jag inte igenom det vet jag inte hur jag ska orka jobba tiden ut med den foglossningen jag har redan nu :( Men som sagt har jag en underbar bm, hon frågade tom om jag behövde kryckor redan nu...och blev det värre så skulle jag höra av mig så att jag kanske skulle kunna få bli sjukskriven en del.

Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort