• Pilla1979

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Limpan 83 skrev 2011-01-27 10:42:09 följande:
    Jo klart att det känns tungt, men vi kämpar på. Svårt att veta bara när mensen kommer och om man över huvudtaget har ägglossning nu innan mensen. Men ÄL-stickan imorse visade ett streck som var nästan lika starkt som kontrollstrecket, vet ej vad det betyder...

    Jo jag tror som Victoria skrev att det nog inte hade fäst ordentligt...kände mig ju inte gravid så länge heller.
    Nästa gång jag blir gravid ska jag få komma upp redan i v.5-6 på VUL. Det känns ju iaf bra.

    Kram
    Vad har du för ägglossningstest? Om det var 2 streck låter det ju faktiskt som att ägglossningen är på g...
    Skönt att veta att du får komma på VUL så tidigt. Håller tummarna för dig!!!

    Kram
  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-01-27 14:55:04 följande:
    Det är från billiga-tester.se. Vet inte om de kanske kan visa positivt även efter en ägglossning? kan ju redan ha haft en. Eller så är den på gång. Det visar sig :)
    Oki. Ingen aning om hur dom testerna funkar, men tror dom bara ska ge utslag före...så är det på de flesta andra i alla fall.
    Ta hand om dig!

    Kram
  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-01-31 10:47:04 följande:
    Hur går det för alla? Hur mår ni??
    Någon som har ÄL eller BIM snart? Hur mår ni som är gravida?
    Själv vet jag inte alls vart i cykeln jag är. Tror att jag missade min ÄL och att jag ska ha mens om ca 1 vecka. Får väl ta nya tag efter det sen.
    Jag hoppas att ni alla mår bra. Kramar
    Mår skapligt faktiskt...lite illamående men inget som inte kan avhjälpas med mat Flört
    Har pratat med bm idag och ska försöka få till ett VUL, hade en liiiiiiiiten rosa/brunaktig flytning i lördags så vill gärna att dom kollar upp det. Tog tom ett till gravtest bara för att bekräfta för mig själv att jag verkligen är med barn.

    Håller tummarna för dig att ni lyckas snart igen!!!

    KRAM
  • Pilla1979
    Victoria70 skrev 2011-01-31 14:11:28 följande:
    Den här veckan känns tung.

    Sitter på jobbet och mina tankar bara går runt runt, vill inte vara här och känner mig så ledsen. På söndag nu den 6 februari var det tänkt att vår lille ängel skulle ha kommit. Jag har kännt mig gladare, positivare och lite mer jävlarinamma sista tiden, men i morse var det presic som att trycka på en knapp.

    Den 6 Februari har funnits i mina tankar hela tiden och nu när det börjar närma sig känns det så sorgligt, typ jaha, det var sant, det kom ingen bäbis. Vet inte vad jag har hoppats på egentligen?, eller så är det här datumet ett avstamp till att jag på allvar går vidare med livet, vi får se.

     
    Usch tänker på dig!!! Men tillåt dig att må dåligt och vara ledsen! Tror vi behöver få vara lite mer ledsna när datumet närmar sig som våra små liv skulle ha kommit...
    Kan bara tänka mig hur jag själv kommer att känna så förstår dig.

    Skickar en styrkekram till dig!!!
  • Pilla1979
    Lise W skrev 2011-01-31 12:53:50 följande:
    Hej alla här.

    Vill bara skicka en kram o lycka till alla.

    Vi finns i våra tankar.

    /Samesame but different
    Tack! Kram tebax!
  • Pilla1979
    Kattflickan skrev 2011-01-31 18:24:16 följande:
    Victoria70: Vet hur du känner dig. Jag träffade häromdan en tjej i jobbet som hade samma BF som jag skulle ha haft. Hennes mage var stor och rund och jag kunde inte låta bli att stirra och tänka att det hade kunnat vara jag  

    Vi vet väl alla nu att det känns bättre efter att tiden har hunnit  gå, men bra känns det ju inte och ibland får man återfall och gråter. Men det är väl så livet är. Låt dig vara ledsen Victoria! 

    Jag har ägglossningsvecka, typ 3e riktiga försöket efter aborten, nu hoppas jag att det ska ta sig!

    Hoppas du träffar in nästa ÄL Limpan!

    Kramar!

    Millan 
    Lycka till Millan!!!
    Håller tummarna för er bägge!
  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-02-03 17:59:08 följande:
    Ja fy ibland känns det riktigt tungt! En del dagar tänker man nästan inte på det alls medan andra dagar är man jätte ledsen och kan inte tänka på annat :(

    Jag åkte och bodde och sov över hos en kompis som nyligen fått bran. Hon frågade om jag inte skulle tycka att det var jobbigt och så men jag sa bara nej nej, jag bryr mig inte, är bara glad för din skull. Men nu i efterhand känner jag att jag blev väldigt ledsen. Jag tog åt mig mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Kunde inte tänka på annat än att det där snart skulle ha varit jag. Att jag nu snart skulle ha haft min lilla hos mig och varit mamaledig. Så när jag kom hem brast allt och jag låg bara och grät. Idag känns det bättre, men det känns ändå surt. Kommer nog att vara det ett bra tag till... Men tiden läker väl alla sår, så småningom.

    Skickar en stor kram till er alla
    Skickar en stor KRAM till dig Limpan! Tror vi kommer få leva med sånt lääänge...Visst tiden läker alla sår, men ärret finns alltid kvar.
  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-02-04 12:15:39 följande:
    Nej jag gjorde ju aborten 1 november och så nyss ett missfall på det... Kroppen är ju verkligen inställd på graviditet, liksom jag :(
    Har en riktigt "depperiod" just nu...
    Förstår att du verkligen har en sån preiod nu...men tillåt dig att ha det!!! Kan tänka mig också att allt kom tillbaka nu när du fick ditt missfall med Gråter Lider så med dig. Men din tur kommer!!!

    Kram
  • Pilla1979

    Beklagar Elle :( Ta hand om dig!!! Vi finns här när du orkar igen.

    Själv tror jag att det håller på att gå åt skogen för mig med...hade en blödning idag igen...Kom på pappret efter toabesök, sen var det mer i trosorna. Haft en konstig värk i sidorna som har gått ut i ryggen med. Förösker att slappna av med det är svårt. Har tid för VUL på tisdag, så får väl veta då. Har mest ont om jag gör nån ansträngning eller hostar...kommer det mer blod och jag fortsätter ha ont kommer jag ringa på måndag och försöka få komma in då...

    Håller tummarna för er nu Millan och Limpan! Glad

  • Pilla1979
    Kattflickan skrev 2011-02-06 01:03:18 följande:
    Pernilla: Hoppas verkligen att det går bra för dig på tisdag! Vi har haft tillräckligt med otur nu i den här tråden!

    Limpan: Jag tycker också att livet känns rätt tröstlöst just nu. Har det hemskt stressigt på jobbet, har försökt bli med barn nu i flera månader sen aborten  och ser inget riktigt ljus i livet just nu. Men det är ju inte så mycket mer att göra än att fortsätta försöka bli med barn och sen försöka fokusera på annat i livet under tiden. Hoppas det går bra för dig under den här ÄL.

    Jag vill ju så otroligt gärna bli mamma och min sambo bli pappa. Han har tillomed drömt att vi fick en liten flicka. Om även han har graviddrömmar så har det gått bra långt!

    Kram!

    Millan

     
    Tack Millan!
Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort