• Pilla1979

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Majmamma1984 skrev 2011-01-14 16:02:41 följande:
    Nej men grattis Pernilla, så roligt! Glad Jag ska ringa BM till veckan för att höra hur vi ska gå vidare. Sist så sa läkarna att vi ska få göra ett  KUB i v. 11 el. 12 men när jag inte har helt koll på vilken vecka jag är i så vill jag få komma på VUL för att bestämma vilken v. jag är i innan dess. Ska försöka få till ett till v. 8 kanske så man får se lilla hjärtat också förhoppningsvis. Om nackspalten o alla markörer ser bra ut så behövs inget FVP el. MKP.

    Jag känner bara molvärk dagligen än så länge men den stora tröttheten borde slå till nästa v. om det blir som sist. =)
    Tack Glad

    Ska faktiskt också försöka få till ett tidigare ultraljud än KUBen...mest för att se så att det är nåt där inne och att allt ser ut som det ska för tillfället.
    Men ska kolla det med bm när jag ringer...får väl avakta nån vecka till eftersom jag testade väldigt tidigt, ska ju egentligen ha mensen nu till onsdag. Men kommer den inte ( vilket den inte borde göra eftersom jag testat 3 gånger och fått plus alla 3!!!) så kommer jag nog ringa bm veckan där på för att kolla hur vi ska göra. Har en underbar bm här så tror hon kommer göra allt hon kan för att hjälpa en.

    Har spänningar i brösten till och från, lite illamående och en fruktansvärd halsbränna emellan åt....

    Hur är det med er andra???

    Kram
  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-01-17 17:27:34 följande:
    Pernilla79: GRATTIS!!! Vad kul att det tog sig för er denna gången!
    Jag har fortfarande svårt att tro att det är sant. Går nästan och inbillar mig att testerna måste visa fel. Har inte börjat må illa ännu, men det kommer väl snart. hade ju väldiga problem med det förra gången :( Inlagd på sjukhuset med dropp ett par gånger :( Ska träffa min BM den 25/1, får se vad hon säger, hur vi ska lägga upp allting. Är livrädd inför första UL. Tänk om det inte ser bra ut!! Vet inte om jag orkar med fler motgångar nu..

    Hur känner ni andra? hur går det för er? Hoppas att ni alla mår bra, gravida eller ej :)
    Millan, BIM snart? Håller tummarna för dig!
    Känner igen mig så....inbillar mig också att testerna måste visa fel...men förstår ju att så inte är fallet...
  • Pilla1979

    Millan: Håller tummarna för dig/er!!!

    Limpan: Usch förstår dig precis...men vilken vecka är du i nu? Till mig sa dom att dom kunde kolla med VUL från vecka 6...
    Men förstår din oro, känner samma sak jag. Fast har inte haft några mer blödningar än den som var för ett tag sen, funderar på om det kan ha varit sk nidblödning eftersom jag fick den ca 1 vecka efter ägglosningen. Har läst lite om det så hoppas att det är det.
    Tycker du ska stå på dig om du känner dig orolig så att du (om du vill) får kolla upp det så snart som möjligt!

    Själv inbillar jag mig att mensen kommer att komma i morgon, bim då, men har ju som sagt testat 3 gånger och samma resultat ALLA 3, dvs gravid. Försöker att inte tänka så mycket men det är såååå svårt att låta bli, extremt känslig är jag just nu med. Känns som man ska börja grina närsom helst.

  • Pilla1979

    Verkar som vi alla är nojjiga....
    Jag testade mig första gången för en vecka sen idag, sen på fredagen och ytterligare en gång i söndags, för varje test så har det blivit ett starkare streck.

    Som du skriver Elle tänk om man bara kunde släppa alla tankar man har och bara njuta!!!!???? Vi får försöka stötta varann...såååå svårt att låta bli och nojja sig ju Obestämd
    Vill bara att tiden ska rusa fram så man har gjort UL och allt...sett att allt är som det ska vara!!!!!

  • Pilla1979
    Victoria70 skrev 2011-01-19 12:45:17 följande:
    Men vad jobbigt för dig, jag beklagar verkligenRynkar på näsan
    Kroppen var nog inte beredd på en ny graviditet ännu. Tror att det är viktigt att inte "stressa" fram en graviditet efter en sådan här händelse som vi har varit med om. Du är ung och frisk och du kommer att bli gravid igen.

    Kramar till dig!
    Kramar om!!! Lider med dig Limpan Gråter Fy f-n vad livet kan vara orättvist!

    Men kan vara som Victoria skriver med, att kroppen inte var redo. Förstår att det inte är det du vill höra men kan vara så...men vet att din tur kommer att komma!!!! Ta hand om dig och tillåt dig att vara ledsen och allt även nu. Det behöver man även om det var ett tidigt missfall. Vad kommer dom att göra för dig nu? Kommer du att bli kollad?
  • Pilla1979

    Usch vad jag tycker synd om dig Limpan, men skönt att du ändå fick en tid så dom får kolla dig.
    Kommer tänka på dig!!!

    Kram

  • Pilla1979

    Har också dom funderingarna som ni har Millan och Victoria...men vill inte ge dig falska förhoppningar Limpan.
    Håller tummarna för dig och hoppas på det bästa!!!!

    Skickar en stor KRAM!!!!!

  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-01-24 18:57:36 följande:
    Ja imorn får jag veta hur det ligger till. r väldigt nervös trots att jag är 95% säker på att det var ett missfall. Mest för att jag inte känner mig gravid som jag gjorde förra gången. Men tycker att jag borde ha blödigt mer.. jaja imorn vet jag som sagt. Återrapporterar till er hur det har gått.
    hur går det för er andra? Hur mår ni alla?

    Kram
    Ska tänka på dig i morgon!! Håller tummarna för dig!!! Förstår att du är nervös...

    Här går det bra än så länge, men är jätte orolig varje gång jag går på toa, men förösker njuta av varje dag som går och hoppas på det bästa.

    KRAM!Hjärta
  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-01-25 13:59:48 följande:
    Ingen graviditet syntes, så var ett missfall :( Bara att bita ihop och kämpa vidare. Finns liksom inget annat att göra.
    Skönt att det går bra Pernilla, hur mår du för övrigt? Börjat få några gravsymtom än?

    Kramar
    Åååå nej va ledsen jag blir för din skull Gråter. Får tårar i ögonen, mina tankar är hos dig! Ni får försöka ta nya tag så snart ni känner er redo.

    Taack för din omtanke mitt i allt Limpan. Mår skapligt än så länge, trött och lite smått illamående på kvällarna och en fruktansvärd halsbränna. Men på nåt viss känns det bättre denna gången än sist, då hade jag ju rödbruna flytningar ett antal gånger, och det har jag inte haft nåt alls nu mer än precis i början. Och det trodde bm nästan helt säkert va sk nidblödning. Men tar en dag i taget och förväntar mig inget än...

    KRAM i massor till dig Limpan och även er andra!!!
  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-01-26 09:54:25 följande:
    Tack tjejer!

    Nej ingen skrapning, graviditeten var borta. Men hade lite vätska kvar därinne men det verkade inte vara någon fara. Läkaren trodde att min mens skulle komma om ca 2 veckor. Så nu får man väl se fram emot det och så ta nya tag.

    Pernilla: Skönt att du mår bätter denna gången. Man känner nog på sig om det står rätt till eller inte... Vore ju helt otroligt om det skulle gå fel ännu en gång. SÅ jag tror nog att du kan njuta nu :)

    Kram kram
    Va skönt att du slapp skrapning i alla fall, att kroppen själv kunde ta hand om det trots allt. Håller tummarna för dig att du snart får ett plus igen. Ni ska föröska igen eller? Måste bara fråga så vi inte försöker peppa dig till något ni kanske inte tänkt just nu...

    Ja tror som dig att man nånstans inom sig känner på sig om det är nåt fel, fast man kanske inte vill inse det först...

    KRAM
Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort