• Pilla1979

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Zazu01 skrev 2011-02-18 10:35:51 följande:
    okej nu är jag kanske lite dum men VUL? är det vanligt ultraljud? så man kan alltså se det litegrann?
    VUL= vaginalt ultraljud
  • Pilla1979

    Hej på er alla! Oj hade en del att läsa i kapp märkte jag Flört
    Härligt Millan att det var starkare i alla fall....Limpan gjorde precis detsamma jag...tog ett test extra bara för att. Mitt illamående började rejält i v 7+1 ungefär, precis efter att jag hade varit på VUL. Vet inte om det var bara för att man fick bekräftat att det verkligen var så....
    Men våran oro kommer vi nog ha med oss genom hela tiden tror jag...

  • Pilla1979

    Usch Lindis låter hemskt, att man ska behöva lida i 2 dagar Rynkar på näsan

    Hur är det annars med er alla?

    Igår fick vi tiden för läkarultraljudet, känns såååå skönt att ha fått ett datum på det. Så nu är det bara att vänta. Vi ska iväg på det den 22 mars, men tror tiden kommer gå fort. Vi kommer även göra KUB-testet, så då får vi ju se bebisen ca 1 vecka innan. Och jag kommer ju ihåg hur det såg ut sist med tanke på vårat "fel".

  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-03-01 13:46:51 följande:
    Hej tjejer! Längesedan någon skrev. Hur går för alla? Hur mår ni? Själv mår jag bra. Trött efter helgen s arbete då jag har ett väldigt tungt fysiskt jobb. Söker annat för fullt nu. Hoppas allt är bra med er alla. Stor kram!
    Hej!
    Ja det var visst det....Här går det bra med graviditeten, men jobbigt för övrigt just nu. Närmar sig ju datumet då man var beräknad till.....känns skit rent ut sagt.

    Hoppas du hittar/får annat arbete!

    Har i alla fall fått tiden för läkarultraljudet nu så lääääääääängtar dit som bara den....

    Stor Kram!
  • Pilla1979

    Lindis: Skönt för er! Håller tummarna för er att det går bra {#emotions_dlg.flower} Kram

    Limpan: Jag hade BF 17 mars. Hur gick det för dig idag?????? Hoppas verkligen att allt gick bra!!  Kram {#emotions_dlg.flower}

    Millan: Hur har det gått för dig? Kram {#emotions_dlg.flower}

  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-03-02 11:32:48 följande:
    Samma här, var beräknad till den 16 mars, kommer bli en tung dag. Ska ut till minnelunden då för första gången. Vet inte hur jag kommer reagera.

    Spännade med läkarultralju!! Vilken vecka är du i då? Jag ska på vul imorn, men vet inte om det går att se så mycket. Ska sedan ringa till specialistmödravården för att boka in ett läkarultraljud i v.12. Längtar verkligen dit!!

    Kramar
    Kommer att vara i vecka 12+6 då om det stämmer med beräkningen. Just nu är det det som är målet så att säga...orkar/kan inte se längre fram än dit. Hoppas verkligen att allt är som det ska eftersom man precis passerat datumet då man hade BF, 17 mars.
  • Pilla1979
    Kattflickan skrev 2011-03-03 21:54:26 följande:
    Det gick inte bra för mig. Mitt hcg värde var alldeles för lågt vilket tyder på ett missfall. Jag har dock inte blödit nåt. På tisdag ska jag göra ett vul för att kolla för säkerhets skull. Och för att se att graviditeten satt i livmodern och att det inte är ett utomkvedes. Jag har känt mig knäckt idag. Känns som om det aldrig kommer funka för oss att få barn. 

    Hur gick det på ditt vul Limpan?

    Millan 
    Skickar en kram till dig! Lider med dig...men som Limpan skrev din tur kommer!!! Förstår att allt känns jobbigt just nu, men försök se framåt. Du vet ju i alla fall om att du kan bli gravid. Snart är det din tur med!!!!
    KRAM och ta hand om dig.
  • Pilla1979
    Limpan 83 skrev 2011-03-04 11:32:30 följande:

    VUL igår gick bra :) Såg ett liiitet hjärta slå, eller fladdra som jag tycker det ser ut som :P Det lilla fröt var svårmätt men var bara ca 4 mm och läkaren trodde att jag var i v.5+5 ca, svårt att säga då jag hade mf senast och ingen mens. Men jag är glas iaf att jag fått sett något :)


    Men säker känner man sig ju inte. Allt kan ju hända ändå!


    Mår skit just nu. Illamående precis hela tiden! Spyan sitter i halsen hela tiden och vill upp. Spydde för första gången imorse, då gick det bara inte att hålle emot :( Hur mår du Pernilla ?Hur orkar du med jobb?? Socialt liv??


    Åååå va jag är glad för din skull Limpan! Håller tummarna nu för dig/er!!!
    Men som du säger helt säker känner man sig inte riktigt än...
    Usch va jobbigt att må sååå illa och spy :( Har mått illa men aldrig mer, har en fruktansvärd halsbränna och är grymt trött. Ska va glad om jag orkar hålla mig vaken till kl nio :P
    Har ett ganska lätt jobb där jag styr över mina tider lite själv, så är det jobbigt en morgon kan jag börja senare tex.
    Socialt liv vad är det? :P Hahahahah nää skämt å sido, ärligt så orkar inte jag så mycket sånt just nu. När allt är fixat hät hemma med barnen å annat så vill jag bara sjunka ner i soffan...då är det tur man kan ha datan i knät ;) Så kan man ha lite kontakt genom tex facebook....och er här ;)
  • Pilla1979
    Kattflickan skrev 2011-03-07 23:14:02 följande:
    Limpan skönt att vul gick bra! Min syster berättade idag om en undersökning av 30 000 kvinnor som fått missfall. Den visade att det var lättare att bli gravida direkt igen och att missfallsrisken bland dessa graviditeter var lägre än annars! Hoppas på det LImpan!

    För mig är missfallet ett faktum. Blöder som bara den. Ska till läkaren imorgon.

    Men jag har fått svar från min andra läkare angående det där nya testet på moderns blod som ska kunna säga om barnet har DS. Det används inte ännu i Sverige. Tänkte bara vidareförmedla det till er.

    Millan

     
    Ta hand om dig Millan!!!!

    Kram
  • Pilla1979

    Millan tycker ni ska göra det som känns rätt för er!

    Har också hört olika bud om det där...min bm sa att dom rekommenderade en mens för att det då va lättare att veta vilken vecka man va i...

    Lindis: Lycka till!!!!

Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort