• Nube

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Gluttan1981 skrev 2017-06-23 08:32:13 följande:

    Hjälp mig!! Visst är det något där? Har aldrig fått så här på dessa billiga test! Såg redan igår och tycker det är tydligare idag.

    Ha en fin midsommarafton!!


    Ja, jag tycker att se syns nåt där.. när hade du bim? Testet blir säkert starkare om några dagar :)
  • Nube
    Gluttan1981 skrev 2017-06-23 17:07:54 följande:

    Helt sjukt!! BIM på måndag. Bara fortsätta hålla tummarna..Helt sjukt!! Tycker att det blivit tydligare från igår! Men vågar inte ropa hej än.. Bara fortsätta hålla tummarna!!

    Nu dags för midsommarlekar :)


    Hej, hur har det gått? Har testet blivit starkare? Hoppas!
  • Nube
    Gluttan1981 skrev 2017-06-28 21:23:25 följande:

    Jag vet att det låter hemskt men har jättesvårt att känna glädje just nu, så rädd.. Precis, v 7 (6+4). Tidigt men min oro grundar sig mest i att det var en ofostrig graviditet sist. Så om jag bara kan få se något litet, lindrar det nog min oro lite iaf. Kommer inte ha möjlighet att gå veckan efter. Beroende på hur det går kommer jag att boka in en ny tid för ultraljud, på privat klinik. De har semesterstängt nu.

    Det behöver ju inte kännas något just nu i äggstockarna. Eftekten kommer om några dagar då hormonerna släpps på till äggstockarna igen. Hoppas på lika fint resultat som förra månaden och att det magiska händer


    Stort grattis! Men jag förstår din oro till 100%. Jag fick också ofostrig graviditet konstaterat för tre veckor sedan och har igår och idag blött ut mitt lilla och enda ägg. Hade fruktansvärda smärtor, önskar verkligen att igen behöver gå igenom det. Och att det var första och sista gången för mig. Om jag lyckas bli gravid igen kommer jag vara skiträdd som du. Men du har ändå lyckats bli gravid nu, försök njuta av det! Kram
  • Nube
    Frazze skrev 2017-06-28 22:32:24 följande:

    Det var ju samma som hände mig sist oxå!?!?!? Bådar gott för nästa gång för då jäklar så ska det bli bebisar av det! Nu kör vi på ända in i kaklet! Inga mer missöden för oss nu!


    Ja eller hur! Inga mer missöden för någon av oss!
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-06-22 08:10:46 följande:

    Jävla skit! Ja, det kommer ju fler chanser..

    Jo, vi har testdag 4/7 men kommer veta på onsdag hur det gått för jag får alltid brunrosa exakt 2 veckor efter ägglossningssprutan. Men förhoppningarna är ju inte på topp direkt med tanke på tidigare resultat. Blir en vit midsommar iallafall, ska försöka lyckas utan att någon börjar undra om man är på smällen. Får smygsmutta för syns skull. Annars är ju alkoholfri öl supergott!


    Hej sjuttiosjuan! Tänker på dig, hur har det gått? Hoppas allt väl!
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-06-30 14:16:50 följande:

    Gullig du är!!

    Tyvärr så sket det sig igen så nu siktar vi på ÄD till hösten. Känns trist såklart men helt okey!

    Hur går det för dig???


    Okej, det var ju tråkigt att höra så klart. Men nu har ni iaf försökt allt som ni kunnat och det kan vara "skönt" också att sluta kämpa med sina egna ägg och göra äd istället där det finns bra möjligheter att lyckas! Men det är så klart en process som man måste gå igenom och acceptera. Önskar er all lycka till!

    Jag har själv nu gått igenom missfallet och det var så smärtsamt. Har aldrig varit med om nåt liknande. Ska på kontroll nästa vecka för att se om allt kommit ut och sedan nytt försök i augusti/september. Har ingen lust att vänta men vad gör man...?

    Trevlig helg!
  • Nube
    Gluttan1981 skrev 2017-07-04 17:11:52 följande:

    Uppdatering, säg den lycka som varar!? Fick en mini liten blödning i söndags.. Bruna små flytningar under gårdagen, ganska lugnt idag på dagen men på eftermiddagen en till brun flytning.

    Ställer in mig på att det är kört och hoppas att kroppen denna gång kan göra sig av med detta själv, så jag slipper inläggning och skrapning...

    Hoppas på bättre lycka nästa gång!


    Det behöver inte vara kört! Det är ju vanligt med blödningar i tidig graviditet. Har du smärtor också? Hade du nån tid bokat till vul? Håller tummarna att du får behålla graviditeten!

    Hur gör ni andra för att hålla humöret uppe och vara positiva? Jag känner mig ganska negativ just nu och har svårt att vara hoppfull inför nästa försök. Har nu dock varit på efterkontrollen och allt såg bra ut, bara lite kvar som måste blödas ut. I augusti börjar jag nedregleringen igen, om nästa mens kommer som det ska. Ni som gått igen missfall, när har er mens kommit tillbaks?
  • Nube

    Tack Germany. Ska försöka våga tänka positivt. Jag äter vitaminer nu, kaffe dricker jag max 2 koppar per dag och chips blir det ganska sällar. Däremot tänker jag äta mindre socker, har läst att det också kan påverka om man har för mycket insulin i blodet. Ja ja, vi får väl se hur det går. Ha en fin sommar nu!

  • Nube
    Frazze skrev 2017-07-06 17:03:24 följande:

    Jag hade ju ett kraftigt mf nu i maj och min mens kom ca 27 dagar efter det.

    Har du bara kört ivf med nedreglering eller har du fått testa korta protokollet oxå? Jag tror faktiskt mer på det korta protokollet än det långa. Jag tror att slemhinnan ska vara precis den dagen då det egentligen ska fästa naturligt för att det ska bli något. Jag fick ut något ägg mer på långa protokollet, men det blev inga fler som tog sig för det. Hade 2 st ägg tillbaka varje gång och blev endast gravid på första försöket då det var korta protokollet. Har t o m läst om de som får bara 100IE menopur och får ut fler ägg än när de tar 450IE menopur. En del funkar det bara på med låga doser. Hoppas i alla fall att u lyckas nästa försök! Här börjar jag närma mig äl nu om jag nu har någon, så vi laddar för fullt Ha det gott och lycka till!


    Tack för svaret! Jag har endast gjort det långa protokollet, kliniken där jag går nu tycker inte att den passar till mig. Men jag har också läst flera som jar lyckats med det korta protokollet trots låg amh. Detta blir vårt andra landstings finansierad försök, sedan byter vi troligen till privat och lämnat det tredje försöket för ev. äggdonation. Vi får se då om vi kan testa det korta vid privatklinik. Svårt att säga vad funkat bäst för mig, fick ut två ägg förra gången och blev gravid men någonting var ju fel då inget foster utvecklades.

    Lycka till nu med äl! Håller tummarna!
  • Nube
    Emzzzan01 skrev 2017-07-12 08:51:44 följande:

    Hej tjejer!

    Vi fick barn ca 1år sedan, men våran lille son dog av ett allvarligt hjärtfel. Vi ville försöka igen, så fort det gick. Fick komma till speciallistgyn som tog prover och gjorde vul. Hon sa att alla prover var normala, men att jag hade sämre äggreserv. Börja förstå nu att det kanske aldrig blir ett levande biologisk barn.

    Det tog 1års aktivt försök att bli gravid med sonen, och då vet jag inte om vi hade otroligt tur lr om äggreserven bara är nedsatt lite. Gynekologen har inte gett några siffror.

    Jag är 34år. Vi börjar med ivf till hösten, då gyn tyckte att det va lika bra. För jag har bara en äggledare också.

    Känns fruktansvärt. Sorgen för förlusten och sorgen att jag kanske är infertil är för stor att ta


    Jag beklagar också! Kan nog inte ens förstå hur det känns att ha förlorat ett barn.

    Jag tycker det låter bra att ni kan göra ivf till hösten. Vet du redan när ni kan börja? Jag förstår att du är ledsen och orolig, jag känner samma känslor.. är så orolig att vi inte kommer lyckas igen och är ledsen att det blev missfall när jag lyckades bli gravid. Varför måste det vara så svårt för vissa?
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH