• Wielkip

    GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?

    Istället för att det skapas hundra trådar varje vecka av folk som har vissa symtom som undrar ifall det kan vara tidiga grav-symptom tänkte jag starta en där ni som VARIT/ÄR gravida kan berätta vilka symptom ni hade innan ni plussade.

    Så tjejer, vad hade ni för symptom de första 5 veckorna i er graviditet?

  • Svar på tråden GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?
  • Frozen124

    Jag hade typ inga symptom alls, utan det var snarare avsaknaden av symptom på mens som fick mig att testa :)

    Så man måste inte ha tusen tecken på graviditet, även om man väldigt gärna vill känna dem.

  • charlotta1985

    Bröstvårtorna ömmade från äl till mens, innan har de slutat ca 3-4 dgr efter äl. Samt inga flytningar alls, tidigare har jag haft mycket innan mens.

    Annars samma som innan mens, molvärk, lätt illamående (värre nu i v 8) mm.

    Det som fick mig att misstänka var just skillnaderna mellan vanlig månad och den med plus,, tror det är det man ska "leta" efter.

    Är symtomen samma som varje månad blev det kanske inget.

  • niobit

    Med första barnet lite illamående samma dag som jag plussade på BIM -1. Andra hade jag inte ett enda när jag plussade på BIM -2. Jag hade mensvärk men det har man ju innan mens så jag hade inte anat

  • Mileya
    Knottet skrev 2013-08-04 09:15:48 följande:

    Jag plussade igår. "Mensvärk" som började i måndags, ömma bröst och en nidblödning. Trodde det var kört och att mensen skulle komma men se där :)


    Grattis! :) När fick du nidblödningen? Och hur långt efteråt plussade du?
  • IamtheRose

    Lite hugg i magen som jag bara har när jag är gravid och jag fryyyyyyyyyseeeeeer sedan långt innan BIM. I vanliga fall är jag ganska varm av mig så det var framförallt detta som gjorde att jag trodde det tagit sig denna gång.

  • vronca

    Efter äl började jag dag för dag få stora, stenhårda bröst som gjorde väldigt ont mot armhålorna, detta kom under en vecka sammanlagt, tillslut så jag testade redan bim-7 ett svagt plus. Går in i vecka 18 på fredag:)

Svar på tråden GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?