The Kittycats skrev 2011-02-24 18:58:34 följande:
Lättja77: Oki
Hmm, kommer inte på något just nu. Fast rättikagratängen jag gjorde i helgen var god, den kan ju passa till kött. Fast det kanske är för typiskt LCHF... kött och bea?
By the way....Jag kan inte citera längre, är det bara mig det inte fungerar för?
Kött och bea har jag funderat på, med en sallad med feta, tomater och oliver. Det är ju onekligen gott och allra mest när man gör en superbea.
På tal om det, någon länkade till en bea efter att jag misslyckades en vecka. Jag tyckte det receptet verkade jättebra. Jag skulle testa den men jag har mixtrat med datorn så favoriter är borta där receptet låg. *ve och fasa* Så snälla, vem som tipsade, gör det igen tack!

Dags imorgon igen.
Egensinnig skrev 2011-02-24 19:04:30 följande:
Jag gjorde en middag ur Annika o Airams kokbok som blev uppskattad av kolhydratsätargästerna.
Lammracks
www.alltommat.se/Halsa/Festmaltider-enligt-LC...
Kräftsoppan på samma sida är också helt gudomlig
Måste nog testa att tillaga både lamm och kräftsoppan, ska testa allra snarast! Måste testa och tillaga innan jag slår till med middagen, har ett par veckor på mig. Jag ska dessutom tillbringa en vecka i Stöten med killens familj och vi har ett antal gemensamma middager och jag ska tillaga två. Så här behövs tips och testande i överflöd. En svettig bjudmånad med skeptiker framför mig!
Lyckligamamman: Dem måste jag absolut testa! Den fungerar ju åt alla håll och kanter normalt sätt också!
Helene: Försökt förklara, men hon lyssnar inte på det örat. Därav att djävulen flygit i mig och att jag verkligen vill att hon ska se/smaka/känna och framförallt inse vad detta går ut på! Jag har kokboken, fattar inte att jag gjort kycklingen tidigare. Verkar ju hur god som helst! Ska testa omgående! Måste nog göra pannakottan till helgen också.
FruLind skrev 2011-02-24 19:29:55 följande:
Vi ska ha kolhydratsätande gäster i helgen och bjuder på:
Förrätt
Parmaskinka på bädd av ruccola, fetaost med ringlad balsamico över
Varmrätt
Lammkotlett, rödvinssås och baconinlindad sparris med en broccolisallad
Efterrätt
Mörk chokladmousse med hjortron
Kanske inte superstrikt, men är det fest så är det!
Jag har aldrig i mitt liv lagat lamm, börjar inse att jag måste lära mig detta för allt låter så gott! Jag älskar sparris, hur gör du detta med den baconinlindade?
Denebola: Du kan vara lugn!

Det står redan på att testa listan!

Jag har fullt sjå att styra upp dessa "udda varor" men på god väg nu!
Jag är helstressad när jag ska bjuda folk på middag, om det inte är vänner man är helt hundra med. Men nu som LCHF:are så har stressen blivit ännu större därav mitt neurotiska jag eftersom jag är hyggligt nybörjare och pluggar vilt.
Ni ÄR änglar!