• ohbaby

    Syjunta för gravida!

    Det här är en tråd där vi kan dela med oss av olika sy-/stick-/virk-/pyssel-projekt för oss och våra kommande bebisar!

    Lägg in bild och beskrivning eller länk till beskrivning på sånt du gör/gjort eller vill tipsa om!

    Finns ju mängder av roliga grejer att göra bara för skojs skull men också som sparar oss en del pengar:)

     

  • Svar på tråden Syjunta för gravida!
  • Diabetikern Jojo

    Jmynt - Kan du inte bara förminska ett mönster från storlek 50? Du kan ju mäta hur mycket större 56 är än 50 och sen förminska 50 med samma skillnad så borde det bli 44 och sen ännu ett steg för 38!?

    Vi beställde två 3-pack bodys från ellos att ha med till BB men det som skulle varit stl 44 var mer 38 och det som var 50 var mer 44! Stl 38 är sååå smått men passade vår lilla tös alldeles perfekt! Hon vägde ju bara drygt 2 kilo!

  • Namine
    HannaS83 skrev 2013-06-14 23:26:13 följande:
    Namine: ja www.tyg.se, har mycket fint prickigt, stjärnor. Men har inte fått hem det än så vet inte hur kvalitén är men. Här är en länk till stjärntygerna : www.tyg.se/bomullstyger-med-stjaernor.html. Man kan aldrig ju aldrig få nog :)
    härligt där ska jag absolut kolla lite och beställa :D
    du får gärna berätta hur dom var sen när du får hem dom. så man vet om det är värt det.
  • weasley

    Vill bara varna lite för tyg.se, ser att ni beställer där.. Är jättemånga som haft problem med dem, däribland jag själv. Tog över 2 månader att få grejerna första gången, 6 veckor andra och de svarar typ inte på mail eller i telefon oftast. Men ja, fick sakerna till slut, så har man tid att vänta och har ork med obefintlig kundservice så.
    Man kan läsa lite kundkommentarer på deras facebook: https://www.facebook.com/tyg.se?fref=ts 

  • weasley

    Om det blir krångel så kommer det till slut lösa sig, är vissa som haft tur och det flutit på smidigt med.. Men ja, man får vara beredd på krångel, dock verkar alla till slut få grejerna (eller efter tjat pengar tillbaka) men det kan ta ett tag.

  • Emmut

    Har läst i tråden rätt länge och vill visa alla fina bebiskläder min mamma sytt :) gjorde en blogg åt henne häromdagen där hon håller på att lägga upp saker hon sytt den senaste tiden till bl.a. Min lilla flicka :)

    Www.sakajsa.wordpress.com

  • Ampellilja

    hej.. tänkte sy en klänning till min dotters två års kalas o så ska jag passa på att göra en liten babyfilt till gossen på samma gång men vet inte vart jag ska köpa tyget. ganska billigt o ändå kvalitet.. därför undrar jag vart ni rekommenderar , jag vågar inte på tyg.se då de kan ta tid o få hem grejerna o jag behöver ha hem de lite mer omgående..

  • faglin
    Emmut skrev 2013-06-16 08:20:31 följande:
    Har läst i tråden rätt länge och vill visa alla fina bebiskläder min mamma sytt :) gjorde en blogg åt henne häromdagen där hon håller på att lägga upp saker hon sytt den senaste tiden till bl.a. Min lilla flicka :)

    Www.sakajsa.wordpress.com
    Vad duktig hon är! :)
  • Missciss

    Ampelilja: Jag fick från jofotex snabbt när jag beställde.

    Emmut: Va fina saker! Jag kommer följa bloggen :)

Svar på tråden Syjunta för gravida!