• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Jahajajajja)

    Du får detta sms på riktigt nu.

    Jag kommer skydda dig, älska dig & göra dig lycklig.

    Ge mig en chans.

  • Anonym (vågar inte)
    Anonym (vågar inte) skrev 2017-10-22 13:30:52 följande:

    Bara en dans men både du och jag vet att det var så mycket mer. Några uttalade ord, så korta, så sanna, så svårt. Det svider men sådant är livet.


    när jag blundar känner jag hur du håller om mig och hur du stryker försiktigt med handen genom mitt hår, det fanns så mycket ömhet i din försiktiga beröring. Jag vill ringa och höra din röst. Jag vill träffa dig och krama dig. Jag vill känna hur du håller om mig. Men jag vågar inte.
  • Anonym (VarbergV)

    I mina drömmar är vi nära, som i en dans. Jag vill så förtvivlat gärna röra vid dig, fortsätta dansa, växla mellan salsa och tango till den vackraste vals, svepas med av alla förföriska toner och melodier, fram till den punkt då vi inte längre kan skilja på vem som är vem, fram tills dess att vi blivit en.

  • Inte glömt dig

    När jag såg vad du hade skrivit så saknade jag dig så mycket. Igen. Du vet inget. Du finns i mina tankar hela tiden fast jag förtränger dig. Åh vad jag längtar efter dig. Du som också bara är dig själv. Så fin!

  • Mizzteaze

    Jag har försökt också... Jag har accepterat att du ständigt finns i mina tankar. Skrev det förut.. Du är en väldigt fin tanke som jag alltid kommer förundras över var den hamnar.

    Jag kommer alltid längta efter stunder där klockorna stannar

  • Anonym (VarbergV)

    Min längtan efter dig är nästan outhärdlig. När jag ser på dig förstår jag precis varför jag inte kan vara utan dig. Det gör ont! Och det är samtidigt helt fantastiskt.

    Jag vill stryka mina fingrar över din hand, röra vid dina fingertoppar, smeka din kind, drunkna i dina ögon och visa all min kärlek. Men du finns inte här vid min sida, trots att hela min kropp och själ längtar så intensivt efter dig. Älskade, älskade du.

  • Anonym (namta)

    Jag saknar dig.
    Jag tänker på dig varje dag och undrar om du någon gång tänker på mig.

  • Anonym (Hanna)

    Varför låg du med en annan tjej i fredags när du kan få mig? Jag köper inte argumentet att du var full och frustrerad över att vi inte setts på länge, det sårade mig så enormt när jag fick höra detta från vår gemensamma vän. Jag vet att jag inte kan kräva av dig att vara exklusiv med mig men jag är fan förälskad i dig och jag vill ha dig hela tiden.

  • Anonym (:-P)

    "Hej, din man har knullat mig i flera år - nu börjar jag tröttna. Kan du ställa upp och ligga lite så jag blir av med honom"? 

  • Anonym (decembernatt)

    Du finns i mina tankar jämt, jag föll pladask för dig och egentligen skulle jag bara vilja slänga mig över dig,
    problemet är ju att jag är gift! Hur i helvete ska jag glömma dig när vi träffas så ofta?
    Det pirrar i hela kroppen så fort jag tänker på dig, för att inte tala om när vi ses, den känslan var längesedan jag kände.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!