• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (VarbergV)

    Jag fokuserar verkligen hela min kraft på att njuta av det positiva som det medför att all den här glädjen, att all den här sprudlande energin, att all den här kärleken finns. Men det har sitt pris, det har sin baksida, för jag saknar dig i samma stund som vi skiljs åt. Du är inte där, men hela jag är fylld av dig.

    Att ha dessa fantastiska känslor för dig är väldigt enkelt, men att vara utan dig kommer alltid vara svårt.

  • Anonym (39årig kille)

    Hej!

    Jag önskar att det nån gång blivit vi. Alltså Du & Jag

    Det hade säkert inte funkat i längden. Jag hade nog aldrig passat åt dig fullt ut. Antagligen är vi ganska olika på en del olika plan. Jag hade säkert retat mig på dig. Det hade nog blivit en vardag. En vardag med tjafs, trötthet och gnäll och allt annat som uppstår.. Ja du vet..

    Jag tänker inte ens på dig varje dag. Det var så många år sedan vi sågs för första gången och så mycket vatten har runnit under alla broar sedan dess, och varken du eller jag är nog samma människor idag som vi var då. Vilsna, unga och oerfarna som vi var. Men visst fanns det något? Visst fanns det något där?

    När vi sågs första gången är nåt jag kommer att glömma först när jag dör eller blir senil. Jag kanske aldrig mer i livet får uppleva kärlek men mötet med dig för så många år sedan har satt sådana spår att jag vilar lugnt ändå.

    Tänk om det ändå hade fått bli vi. Bara kort! För en sommar.....

    Hos mig har du alltid en lojal vän!

    Och jag tänker på dig ibland. Då och då..

  • Anonym (Piyhukolo)

    Skriv aldrig till mig igen ditt falska äckel! Först försöker du vara otrogen med en av mina vänner! Sen ljuger du för mig i ett halvår och låtsas som du älskar mig! Sen gör du slut från ingenstans utan att berätta varför och så får jag veta saker BAKVÄGEN! På allt detta så skickar du dina så kallade kompisar på mig för att du är för feg för att ta dina egna konflikter! Och nu tror du att allt är lungt och glömt mellan oss? Lyssna nu, det kommer ALDRIG bli lungt mellan oss! Du är en vidrig människa och jag vill inte ha ett piss med dig att göra!! Fortsätt lev ditt jävla alkholist-/fjortisliv så kommer du själv se till att ditt liv blir ett helvete och alla som du skadat psykiskt kommer få upprättelse!

  • Anonym (jag 2)

    Jag kommer aldrig ta tillbaka dig! Har insett att du är psykopat.

    Jag har förstått ditt spel nu.

    Jag kommer aldrig att förlåta dig, för att du gjorde mig och barnen illa!

    Du använde våra barn som en bricka i ett spel.

    Jag borde fattat, redan när jag var gravid, och du hotade mig med knytnäve, att du ville skrämma mig då? Jag borde fattat att all din aggression berodde på dina diagnoser?

    Jag borde fattat att du bara använt mig, för ekonomins skull?

    När jag väl lyckades bryta med dig, så gjorde du en smutskampanj mot mig. Inför alla. Jag vet att du inte kan ta ett nederlag. Såsom att jag begärde skilsmässa. Du lovade att ställa mitt liv till ett helvete. Vet du vad? Du lyckas! Idag sitter jag här som den arbetslösa " looser " du ville! Du gick in på mitt arbete och smutskasta mig. Så jag var tvungen att byta jobb.

    Du gjorde allt, för att förstöra för mig. Än idag håller du koll på mig! Jag har nytt namn på Facebook. Detta hade du tagit reda på? Varför? Varför får jag inte vara ifred från dig??

  • Anonym (Sss)

    (detta är inget sms) bara observation av era inlägg:

    90% av smsen ni inte vågar skicka handlar om att ni inte vågar säga att ni saknar en person. Om ni är singel tycker jag definitivt att ni ska agera, alla förtjänar å få höra att någon tänker på de och ni vet inte vad det skulle betyda eller ändra på , ta chansen, det vi ångrar i livet är att fega ur i sånt här.

    / Hon som låter de veta hur hon känner.

  • Anonym (hållerPåAttFalla)

    Jag träffade en kille förra helgen och var dum nog att följa med honom hem,
    Vi hade en magik natt och han tittadepå mig som att jag var det vackraste som fanns.
    Sen hörde han inte av sig, jag addade honom på Facebook och han accepterade men sen inget ord förens igår då han frågar om jag vill komma över.
    När vi är där så säger han att han har tänkt på mig men inte vågat höra av sig för han är lite blyg.
    Han var jätte fin mot mig och tittade på mig med sina fina ögon :)

    Problemet är att han är 11 år yngre än mig så jag funderar på om han verkligen är seriös eller bara är ute efter ett lätt ligg :/

    Jag sitter och funderar på om jag ska höra av mig i dag eller inte, är man jobbig om man skickar ett hej och frågar hur hans dag har varit? 

  • Anonym (Tip)

    Jag skulle önska att du hörde av dig. Jag var helt säker på att du skulle göra det. Jag tror att du och jag skulle kunna bli bra. Jag är ledsen att jag inte lyckades visa dig tillräckligt av mig själv för att du skulle känna att jag var värd ditt tålamod. Jag saknar dig, minns hur dina händer kändes mot min hud, jag saknar våra samtal.

    Jag tänker på dig, ibland och en liten del av mig hoppas fortfarande att du ska höra av dig. Jag skulle bli så glad.

  • Saknardig

    Jag saknar dig så himla mycket. Våra promenader. Fikat vid vattnet. Men hur ska du kunna veta det? Jag bor i en annan stad nu. Det var ett tag sedan vi sågs. Så hur ska du kunna veta att jag saknar dig så mycket? Att du finns i mina tankar jämt. Att jag drömmer om att få stryka mina händer genom ditt hår. Röra vid dig. Gud jag inser att jag länge varit förälskad i dig. Vi drogs till varandra känns det som. Du frågade ofta om hjälp eller erbjöd mig saker. Var det för att du kände något för mig? Inser jag det försent? När du redan gett upp kanske? Eller inte längre har lust att träffas? När jag skriver att jag gärna vill träffa dig så ska du veta att jag verkligen menar det.

  • Anonym (vågar inte)
    Anonym (Sss) skrev 2017-12-26 15:09:11 följande:

    (detta är inget sms) bara observation av era inlägg:

    90% av smsen ni inte vågar skicka handlar om att ni inte vågar säga att ni saknar en person. Om ni är singel tycker jag definitivt att ni ska agera, alla förtjänar å få höra att någon tänker på de och ni vet inte vad det skulle betyda eller ändra på , ta chansen, det vi ångrar i livet är att fega ur i sånt här.

    / Hon som låter de veta hur hon känner.


    Jag vågade inte men mannen jag dansade med hörde av sig. Och nu dejtar vi. Livet är kort, man måste våga leva det.
  • Anonym (Till mitt KK)

    När du sa upp kontakten med mig första gången sa du till mig att jag förtjänade någon som kunde gå all in. Att du inte kunde göra det och att du skulle gå tillbaka till din fru. Vi hade inte kontakt med varandra på några veckor tills du hörde av dig igen. Jag blev så jävla glad.. Ifrågasatte ingenting utan träffade dig och vi hade en underbar natt som alltid. Men detta var sista gången vi sågs. Denna gången ställde jag till det så du sa upp kontakten igen. Du radera mig från alla medier och det blev så tyst. Jag började träffa en annan man. Denna man ville gå all in med mig som du sa att jag förtjänade. Jag föll för honom så jävla hårt och han är verkligen min själsfrände! Och nu även min sambo. 8 månader gick utan ett ord från dig. Sen hör du av dig igen och river upp ett djupt sår i mig som hade börjat läka. Varför?! Vad vill du mig? Helt plötsligt var vi vänner på Facebook och instagram och du började chatta med mig igen.. Mådde så jävla dåligt över att gå bakom ryggen på min sambo såhär. Åter igen var du i mina tankar.. Men det gick två veckor, sen var det jag som tog bort dig från alla sidor och blockerade dig utan förvarning. Jag orkade helt enkelt inte. Du funderade säkert var jag tog vägen, men det är bäst såhär. Nu är det jag som säger som dig: Vi ska inte ha kontakt längre. Det är bäst såhär. Vi två är så otroligt olika varandra, med olika liv och vi passar helt enkelt inte ihop. Du måste ut ur mitt liv. HEJDÅ.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!