• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Lite anonym)
    1: "Snälla, kan du inte bara ta tag i ditt liv och börja sköta om dig själv... Din kropp kommer inte orka länge till. Jag vill inte att det ska hända något med dig, och jag blir så ledsen över att du tror att alla tycker att du är äcklig och dum... Att du tolkar in det hur man än formulerar sig fastän man bara bryr sig... att man inte kan ta upp det här med dig alls..."

    2: "Sluta behandla mig som du gör... Du vet inte vad jag går igenom, du vet absolut ingenting. Du bara tror och antar en massa. Jag behöver inte dina läxförhör baserade på att du har fått helt fel uppfattning om mig... Jag blir bara ledsen... du vet inte hur mycket jag sitter hemma och gråter pga det du säger till mig, om hur jag är enligt dig. Just nu."

    3: "Saknar dig lite... Du vet nog inte hur mycket du faktiskt betydde, trots att jag, då, hade extrema tillitsproblem och en fet mur runt om mig med typ hundra "keep out"-skyltar framför, och hur ledsen jag blev när du sen flyttade och försvann... För du brydde dig inte om min mur och mina varningsskyltar - utan du behandlade mig precis som alla andra ändå, du såg mig och du hörde mig. Du var den trygga vuxna jag kunde gå till, då... Men jag vågade inte visa att du var det. Då... Och jag kan inte höra av mig och säga det, nu, alls... Det skulle bara bli konstigt."

    4: "Dig saknar jag också... jag vet inte vad som hände, men nu "hatar" vi tydligen varandra. Vad var det som hände, var det du eller jag som började? Gjorde jag något fel? Och varför gjorde du, sen, det du gjorde? Jag blev så sårad. Jag vet att jag sårade dig med, sen. Även om du inte visade det. Förlåt... Varför kan vi inte bara lösa det...? Men jag hör inte av mig, har inte gjort det på länge, för jag vet att du bara kommer att misstolka det... och jag vill inte det. För jag försökte sträcka ut min hand redan då, nästan direkt efteråt, och du tog den inte... Men jag tänker fortfarande på det här, önskar att du visste hur ledsen jag är över det."

    5: "Var du tvungen att gå och dö just då, just där - just nu...? Du är... var... min absoluta soulmate och bästa vän. Ingen är som du är... var... 
    Jag är ingenting längre utan dig... Jag älskar dig... Jag saknar dig... Jag drömmer om dig, att du fortfarande lever... Skulle göra allt för att få träffa dig igen... Jag vet inte längre vem jag är... För det var vi... du och jag... åh varför...?!?? Snälla kom tillbaka och säg vad jag ska ta mig till??"
  • Anonym (Krasch)

    Mitt hjärta är trasigt :'(. Jag hatar att du fick mig att tro att jag var speciell för dig. Du lekte med mig hela tiden..

  • Rosebud

    Det är du, Kaffepanna, vare sig du vill eller ej!

    Kämpar emot men dras ändå till dig som en magnet. Har du nån bok om biodling?

  • Ballerinan Mina

    Till ett ex:

    ?Jag var så ung. Så blåögd. Ville se det fina i allt och alla. I dig med.

    Varför uppvaktade du mig så intensivt och länge när du aldrig var intresserad av mig? Varför sa du att du älskade mig, gång på gång på gång när du aldrig menade det?

    Jag var bara en fjäder i hatten för dig. En utmaning. Och trots att jag inte ville så tjatade du och manipulerade. Tillslut låg jag där med dig ovanpå mig. Och en vecka senare lämnade du mig.. jag litade på dig. Jag trodde på dig. Vem var du egentligen? Vem är du nu?

    Du lämnade mig och jag grät mig till sömns.

    Ditt svek har påverkat min syn på livet. Min syn på män. Och ditt svek har påverkat varje relation jag varit i.

    Och fortfarande trots att jag har det bästa av det bästa i livet så påverkar du mig fortfarande. Men jag tvivlar på att du skänkt mig en enda tanke under alla dessa år.. ?

  • Anonym (VarbergV)

    Jag har drömt om dig i natt. Det var länge sedan jag drömde en sådan tydlig dröm. Vi satt vid ett bord och växelvis rörde vi vid varandra. Jag kunde känna din hand så oerhört tydligt på min, din hand som låg ovanpå min, som omslöt min hand.

    Sedan min hand på din. Känner en tvekan från dig, någon sorts osäkerhet. Du drar undan din hand, låter inte min hand ligga kvar. Men snart är din hand på bordet igen och så tar du din hand och lägger ovanpå min igen. Jag känner din sträva hand.

    Jag vaknar med känslan av dig kvar. Jag vaknar med vetskapen om att jag älskar dig, det finns ingen tvekan om det från min sida.

  • Anonym ((F))

    Till min sambo och barns pappa

    Att du aldrig förstår någon gång, att vi bråkar är oftast på grund av dig! Du gör mig så ledsen när jag inte får prata om mina innersta känslor, när jag får fråga dig saker och att du inte lyssnar på vad jag har att säga. Varför anklagar du mig för allt hela tiden? Varför tar du inte ansvar för vad du själv gör? Det är inte bara mitt fel. Bli inte som din mamma, snälla. Jag saknar den du en gång var. Och du försök också sätt gränser för vårt barn, jag vill inte bära det ansvaret helt själv.

  • föratt

    Du fortsätter dra i mina känslor. Säger att du älskar mig & saknar mig. Du gör alltid såhär av/på. Jag har svårt motstå dig, en kamp låta bli gå tillbaka till dig & tro på dina ord.

    Vad kan du göra för mig?

    Ljuga & sätta mig i skiten?

    Dela ut mitt privatliv som du tolkar det, till dina vänner?

    Tänk & tyck själv osäkra människa.

    Längtar tills dagen där jag undrar vad jag såg i dig, snart där!!

    & Nej kommer inte kommer inte välja bort denna man jag börjat lära känna.

    En man som kommer ge vad han tar & stå för sitt ord. Som kommer vara lojal & ställa upp på sin familj. Inte som du ställer bara upp på dina lösnummer & fylleri polare. Håll dig borta från mig för du gör mig sjuk. Väx upp jag ber, om inte för dig själv så för andra.

  • Stars

    Camilla. Du betyder mer än du tror för mig. Saknar dig. Vill bara se dig igen. Säg något till mig imorgon sms, facebook, eller ring vad så så ser vi om tankar funkar

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!