• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Tip)

    Jag kan inte släppa dig, jag vet inte varför. Kanske är jag fortfarande nyfiken på vad vi skulle kunna bli, kanske är det lättare att hålla fast vid tankarna på dig än att släppa in någon som faktiskt är redo för en relation.

    Jag tror att vi är lika, att vi tänker och resonerar likadant. Jag fick ett tryck över bröstet igår när jag kom på att det jag är i nu kanske skulle kunna leda till någonting långsiktigt.

    Jag vet inte om det är vad jag vill, just nu tänker jag bara på dig och på allt jag inte sa. Hade du varit intresserad om jag låtit dig komma riktigt nära?

    Två personer som håller andra på avstånd, vi hade säkert aldrig blivit bra.

  • föratt

    Jag kommer inte höra av mig till dig mer. Jag kommer aldrig släppa in dig i mitt liv mer på dina villkor.

    För dig att missbruka & förlöjliga inför dina vänner.

    Skvaller du hör, är vad du kommer få veta om mitt liv. Skvaller som du aldrig kommer veta om det stämmer eller inte.

    Jag kommer aldrig låta dig såra mig igen.

    Du kommer inte kunna såra mig mer. För när du inser jag duger åt dig, då har jag insett att du duger inte åt mig.

    Dagen då du börjar älska dig själv & känner dig nöjd & stolt med allt du gör.

    Dagen då du kan ta beslut som inte grundar sig på dina tillfälliga känslor. Den dagen kan du höra av dig till mig.

    Du leker inte med mig, inte du eller någon annan.

    Även om jag älskar dig & saknar dig så är jag inte svag & dum.

  • Puhte

    Tack för idag. Det var så skönt att bara vara med dig och prata om allt mellan himmel och jord. Kände mig så glad men ändå så reserverad. För du Stötte bort mig. Och jag förstår varför, men nu lämnar du ju henne. Och jag är glad för din skull.

    Men är jag med i bilden? Eller du ville bara ses för att dämpa ditt samvete?

  • Anonym (BodyPump)

    "Hej! Hoppas att du tar detta som en komplimang, för enda anledningen till att jag kommer på dessa träningspassen är du. Du har något som får fjärilarna i magen att vakna till liv. Ibland får jag för mig att du ser mig i det stora folkhavet, och det är just den stunden jag väntar på hela veckan. Ditt leende och din närvaro får mig att vilja utforska vem du är utanför gymmet, om vi delar andra intressen? //"Nike" "

  • Anonym (Sådär)

    Hej ****

    Vet du vad, du kan sluta slösa tid på att skriva ursäkter för helt ärligt så är du totalt betydelselös för mig och rent ut sagt patetisk.

    Borde litat på min magkänsla för länge sen och känner mig dum som bjudit in dig till min familj på jul och framför allt för mina barn.

    Förstår att du ständigt mår skit psykiskt för det skulle vem son helst göra som är som du. Aldrig träffat någon med sånt bekräftelsebehov. Antar att de är till stor del av din lilla penis. Det ända som räddat dig är din äckliga bukfetma som iallafall ger lite stimulans på klittan på tjejerna annars kunde det lika gärna vara ditt rätt äckliga finger. Du är faktiskt rätt äcklig och jag tycker knappt något är äckligt som du vet.

    På nått sätt är de synd om dig men du får faktiskt skylla dig själv och jag hoppas du tillslut får rätt medicinering och kan bli hyffsat normal nångång och det för Lions skull.

    Så hör aldrig av dig igen för jag avskyr dig enormt mycket men trotts de så önskar jag dig lycka till med allt.

  • Anonym (hållerPåAttFalla)

    Vet att du har extra jobb den här veckan och kommer hem sent men jag saknar dig så om du kommer hem lite tidigare nån av kvällarna så kommer jag gärna över och är nära dig en liten stund efter som jag åker i väg i helgen.

    Jag vill inte skicka det efter som jag är rädd att han tycker att jag är klängig när jag redan vet att han kommer att jobba extra den här veckan men jag saknar honom som en tok :p

  • Anonym (hållerPåAttFalla)
    Anonym (hållerPåAttFalla) skrev 2018-01-24 11:08:40 följande:

    Vet att du har extra jobb den här veckan och kommer hem sent men jag saknar dig så om du kommer hem lite tidigare nån av kvällarna så kommer jag gärna över och är nära dig en liten stund efter som jag åker i väg i helgen.

    Jag vill inte skicka det efter som jag är rädd att han tycker att jag är klängig när jag redan vet att han kommer att jobba extra den här veckan men jag saknar honom som en tok :p


    Ibland kan det vara bra att inte messa, han messade mig och ville träffas och det är så skönt att få den bekräftelsen ifrån honom för då måste han ju verkligen sakna mig om han vill träffas trotts att han jobbardubbelt den här veckan :)
  • Anonym (mn)

    Jag hoppas SÅ att den här cirkusen tar slut nu när det snart är dags för möte i Rätten! Räknar dagarna till det datumet. Även om man inte kan vara säker på hur rätten tänker, har du mycket emot dig! Bara känslan av att du fått brev och blivit ditkallad, det trodde du aldrig kunde hända.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!