• Äldre 6 Dec 10:26
    8166 visningar
    89 svar
    89
    8166

    Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent


    Vad var det första som du köpte till ditt barn?

    Minns du det?Solig


    Berätta om det här i tråden och ta chansen att vinna ett riktigt bra paket från PhilipsAvent.


    Skriv även en motivering varför just du borde vinna.


    Tävlingen pågår t.om den 13/12 och vinnare meddelas den 14/12


    Lycka till!!

  • Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent
  • Äldre 10 Dec 17:37
    #51

    Det första jag köpte till prinsen vart en brun tröja med öron och tillhörande byxor från h

  • Honeyr­ose
    Äldre 10 Dec 18:11
    #52
    TapetKlister skrev 2011-12-10 17:22:09 följande:
    Jag skulle vilja vinna monitorn eftersom min son andas konstigt ibland då han sover, han liksom kippar efter andan. Läkaren säger att det inte är något farligt men jag känner mig lika orolig för det varje gång han gör så. Nu har jag alltid tv:n på låg volym så jag hör om han skulle andas konstigt då han lagt sig för natten men ibland har grannen så hög volym på musiken så jag är rädd att jag inte skulle höra honom.. därför skulle det underlätta massor om jag hade en monitor, då kan jag slappna av lite mer :) 
    har inte med tråden att göra, men om du är orolig för hur han andas skulle jag rekommendera ett andningslarm, finns även begagnat om man känner att det kostar mycket. jag har det och det är verkligen lugnade och man behöver gå och titta till eftersom det tjuter om det är något.
  • Äldre 10 Dec 22:05
    #53
    Honeyrose skrev 2011-12-10 18:11:56 följande:
    har inte med tråden att göra, men om du är orolig för hur han andas skulle jag rekommendera ett andningslarm, finns även begagnat om man känner att det kostar mycket. jag har det och det är verkligen lugnade och man behöver gå och titta till eftersom det tjuter om det är något.
    jaha där ser man, det visste jag inte ens att fanns, får titta upp det :)
    Milliam, 2011-07-19 <3
  • Äldre 11 Dec 09:06
    #54

    Jag är nu ruvare efter 2,5 års försök att skaffa barn. Det första jag köpte till bebisen va en jättemysig filt på Liseberg... Den köptes för 2år sen och ligger i skåpet och väntar på en liten bebis att värma. Den 22 dec får vi svar på om det tagit sig eller inte... Varför jag vill vinna? Vad vore inte bättre än 2 högvinster i dec? Ett plus på stickan OCH ett fint startpaket till oss och bebisen :)

  • Äldre 11 Dec 21:12
    #55

    Det absolut första jag köpte var en långärmad tröja som jag spanat in sen precis i början av graviditeten och efter RUL så var jag bara tvungen att köpa den trots att minsta storleken var 62 och att vi inte visste om de skulle bli en pojke eller flicka.


    ♥Erik 2010-06-09♥--♥Plutten BF 2012-04-25♥
  • Äldre 11 Dec 21:16
    #56
    CrazyChristina skrev 2011-12-11 21:12:54 följande:
    Det absolut första jag köpte var en långärmad tröja som jag spanat in sen precis i början av graviditeten och efter RUL så var jag bara tvungen att köpa den trots att minsta storleken var 62 och att vi inte visste om de skulle bli en pojke eller flicka.
    Glömde motiveringen :)

    Det hade varit perfekt och helt underbart att vinna nu när vår lille pojk snart ska bli storebror. Vi hade tänkt skaffa oss en bra blender till sonen men han hann bli för stor när vi väl hade pengar till det.
    ♥Erik 2010-06-09♥--♥Plutten BF 2012-04-25♥
  • Äldre 11 Dec 21:21
    #57

    Det första jag köpte till första dottern var en rosa prinsessklänning, mycket tyll

  • supern­ice
    Äldre 11 Dec 21:31
    #58

    Det första jag köpte när jag väntade första barnet var en mjuk babyhårborste och en speldosa. När barnet kom ut var hon totalt flint och fick inte ett strå på huvudet förren hon var 2 =).

    Jag vill vinna för jag väntar nu mitt fjärde barn och vill väldigt gärna kunna ha koll på när h*n sover, så jag kan konsentrera mig på att vara med mina större barn den tiden, och ge dom alla min energi då. Så denna vinst vore toppen för mig!

  • Äldre 11 Dec 21:40
    #59

    Det första jag köpte var en bärsjal. Det var väl investerade pengar då det visade dig att sonen ville bäras majoriteten av dagens timmar, vilket i sin tur ledde mig in på spåret med ett nära föräldraskap dvs "attachment parenting" och det är jag väldigt tacksam för.



    Motivering:
    Ett paket med en videomonitor samt en steamer blender ifrån Philips avent
    Är det vi hoppas på att tomten till oss i år sänt
    Då vi nyligen köpt ett stort hus
    Där det i källaren finns plats för massa bus
    Men om lillebror på övervåningen somnar, då kan han sova flera timmar
    Vad vore då bättre än en vidoemonitor som honom filmar
    Och en blender från Philips som lätt mosar mat
    Låter praktiskt och väldigt smart
    Ja detta paket vill vi verkligen vinna
    Ursäkta om jag inte är så bra på att rimma Flört
    pojke 0706 och pojke 1008.
  • Äldre 12 Dec 08:20
    #60

    Jag blev med barn fast min man använde kondom, ja hur det nu gick till Skäms men vi var väl inte så noga. Alltihop kändes overkligt och jag var orolig att något skulle hända bebisen så vi bestämde att vi inte skulle berätta det för någon förrän efter första UL, vecka 18.
    Jag köpte därför ingenting. När min mamma fick höra "nyheten" tvingade hon mig i princip att få vara med och betala för en vagn (för som hon uttryckte det "någonstans måste ju bebisen sova?!) och lite grejer på apoteket och kläder fick vi ärva massor men de låg i ouppackade kartonger tills vi kom hem från BB.
    Jag gick in i en leksaksaffär när min dotter var så stor att hon rumlade runt som värst i magen, då kändes det som att det var på riktigt, och tittade ut en rosa plyshhund med rosa hjärtan (världens tjejigaste grej men vi hade fått reda på att det var en flicka) men vågade fortfarande inte köpa något. Första promenaden med barnvagnen några veckor senare så fick min dotter sitt första gosedjur av mig, en då något mindre orolig mamma Glad.

Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent