• Lully Hill

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag handlade också på vitalfoodstore och fick hem flaskorna utan krångel!

    Zin jag känner precis som Poussin på mig att det är din tur nu!

    Poussin hur mår du? Allt väl med magen?

  • Lully Hill

    Jag mailade mina FBC värden till Dr D i torsdags förra veckan. Han har ännu inte svarat!! Skrikandes
    Dåligt!! han verkar ha för många patienter nu! Eller så beror det på att jag också bad honom att skicka IL eller ett recept på IL. Det är andra gången som jag mailar om det och han ignorerade just denna frågan i mitt förra mail också. jag börjar få panik!! Jag ska ha IL den 14 maj och vet inte hur ajg ska få fatt i en påse!

    Poussin- Vi mår bra! Idag är det så där dock. Fötterna har börjat svullna och jag är jättetrött!! Men ajg ahr varit ute två kvällar i rad och det sätter sina spår. Inte sent men det räcker! Igår firade jag och maken 10 årig bröllopsdag och var ute och åt lite gott! Lycka till med KUB!


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Zinfandel skrev 2012-05-04 13:03:34 följande:
    Okej, Dr D var inte lika orolig men ändrar medicineringen nu och lägger bla till Fragmin/Clexane.
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Zinfandel skrev 2012-05-04 13:07:31 följande:
    Jag fick svar nu på 10 min. Det verkar gå att påverka beroende på vad man skriver i rubriken Obestämd Har du nån som skriver ut hans recept på IL nu då? Lully, jag skickar dig en påse om det inte löser sig, jag kan nog få fatt på mer så få inte panik!! Och snart vet vi om jag behöver mina eller ej...
    Åh min ängel Zin!!
    Kliniken i Stockholm har hjälpt mig med IL hittills men nu är det slut! De vågar inte längre ge ut medicinen, droppet sätter de fortfarande! Det är så många som går dit nu och de är rädda att få ögonen på sig. Det är baksidan med att ha tipsat andra om kliniken, men det gör inget. Det gör jag så gärna än då!! Man måste ju hjälpas åt!
    Min gyn har sagt nej tidigare, jag har en tid hos honom den 24 maj och jag får fråga honom igen.
    Åh Zin jag önskar av hela mitt hjärta att du behöver alla dina påsar själv nu!! Har du recept så du kan hämta ut fler?
    Jag skickade ett påminnelse mail till Dr D nu så vi får se om han svarar. När Poussin påminde honom om ett mail en gång blev han dock "offended"!.  
    Jag skulle kanske kunna få hjälp med någon påse av finafina från Athen också. Jag vet dock inte när hon åker och om Dr D ställer upp med att skicka med henne några och skicka mig en faktura. Hon behöver ta med sig sina egna påsar också.
    Vi kanske kan avvakta lite och se, men blir det panik så tar jag gärna emot en påse av dig om du verkligen kan avvara.HjärtaHjärtaHjärta
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    HjärtaZinfandel skrev 2012-05-04 13:39:44 följande:
    Fina åker väl nästa helg? Kolla direkt med henne. Jag har recept på några 100 ml och några 200 mg/ml så jag klarar mig lite till. Självklart får du en, ingen ska behöva få panik här. Vi löser det tillsammans! Jag kan förhoppningsvis få fler utskrivna, på nåt vänster fixar vi det. Hör av dig Hjärta
    Puss och kram Hjärta
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Zinfandel skrev 2012-05-04 13:52:37 följande:
    Lully eller nån annan, har nån Fragmin/Clexane hemma? Om jag plussar så behöver jag mer i nästa vecka...

    Hjärte: du får med dig 3 påsar i priset på kliniken. 
    Zin, tyvärr. Det är ingen medicin som jag har fått så det har jag tyvärr ingen. Jag ska höra med alla FL vänner som jag har. Återkommer!
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Zinfandel skrev 2012-05-04 14:15:30 följande:
    Lully, tack, vi kan vänta och se först vad utfallet blir ;) Återkommer imorrn!
    Ps, jag har massor av progesteron vaggisar om du skulle behöva. Om det blir aktuellt så kanske du vill ta det fram till v 12 som jag gjorde.
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Nu har jag fått svar från Dr D. Jag skickade en försiktig påminnelse. Han säger att han kan skicka mig några påsar. Får ser om de kommer fram. 

    Zin, skönt att du blivit lite lugnad av Dr D. Är det mycket som de rusat? Jag har för mig att Dr D nämnt att en reaktion är ett gott tecken. Sedan är det så klart viktigt att ha det under kontroll.


    Varje litet steg är ett steg framåt
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!