• Lully Hill

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Angla skrev 2012-05-24 22:00:29 följande:
    Hmm är jag knäpp eller men förr vid långa metoden tog man enbart purigone. Nu med långa ska jag ta en menopure samt en på c som skall förhindra tidig ägglossning. Denna har jag bara fått en av är det korrekt? Har sedan också äggmognadssprutan.
    Angla, gå in på carl von Linnes hemsida. Titta på patientinformation el nått liknande. Både långa o korta ska finna väl beskrivna där. Jämför och se om du får i hop det. Det var länge sedan jag gjorde långa protokollet men har för mig att de enda sprutor man fick var puregonel menopur etc för äggmognad, spray för nedreglering (stoppar även äl) och sedan ägglossningssprutan Ovitrell eller liknande. 

    Oralgutansprutorna som stoppar  äl får man bara vid korta om jag fattat rätt. Minst en 5-10 st ska man ha om man gör korta.
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Cice skrev 2012-05-24 15:42:14 följande:
     Hej{#emotions_dlg.flower}

      Jag hade ett  till consultation med Dr D. . Han  är bra, excelent ..... Jag känner mig mycket bättre nu .
    Enligt analysen av mina blodprover och min medicinska historia, sade Dr.D att mitt problem inte blir gravid. Jag är mycket fertil för min ålder. och han gissade att jag är en blandning av vitt, mulatt, med blod av indianer. Han är roligt. Och jag är väldigt bördiga tack vare min genetiska mix.

    Dr D tror att jag kan lyckas få ett barn, på naturligt sätt och att jag kanske inte behöver göra IVF ... Ska jag äta de  mediciner  som han rekommenderade mig och prova under de kommande tre månaderna och se vad som händer. och när jag blir gravid där, jag måste göra alla tester igen och  åka till Athen till undersökning, han ska att följa upp mig ...
      I fall om jag inte kan bli gravid i nästa kommande 3-5 månader, jag får tänka på att göra IFV då. Mitt problem börjar när jag är gravid  i ngra veckor.... Dr.D sade att han tror att min min kropp  på ngt immunologisk  sättt avvisa  min  graviditet från och med 6-9 veckor. Jag ska ha en fullständig medicinsk övervakning under hela graviditeten.

    Det kmr innebära, att jag måste resa till Athen flera ggr ? Är det ngn har har gjört samma  sak  ?

      Nu behöver jag vänta på resultaten av andra undersökningar, som jag ska skicka till USA och se vad  det som resultat kommer att säga, dvs  vilken sorts behandling som jag kmr att få under graviditeten...

      
       Jag är glad och jag vill tacka alla er som gav mig alla dessa tips, speciellt Lilly  Hill, som har stöttat mig  och osp hjälpt många andra kvinnor.

    Tack vare Lilly Hill godhet och dr. D kunskaper har många kvinnor har möjlighet att förverkliga drömmen att vara mamma.   Tack för alla er underbara kvinnor som  finns härpå FL
    Cice,
    Tack raring för de fina orden! Kan man hjälp någon annan är det härligt! Det är det som är meningen med tråden, att vi ska få hjälp och att man ska slippa vara ensam! Sedan finns ju så många härliga tjejer här som alla bidrar med sin enorma kunskap!! Tillsammans blir vi ett powerteam!

    Roligt att höra att du nu känner dig glad och att du känner att du är på rätt spår! Jag tror inte du behöver åka till Athen flera gånger under din graviditet. Troligen behöver du åka dit när du börjar behandlingen för första droppet och så får du dropppåsar med dig hem. Dr D vill kanske också göra en undersökning och kolla att allt annat är ok.

    Sedan fortsätter du medicineringen här hemma, droppet måste du få hjälp med, om du inte vet någon så kan du inboxa mig ska du få ett tips. Du tar ett "vanligt" blodprov då och då som Dr D säger, skickar svaret till honom på mail. Sedan ger han dig ordination om något ska justeras. Allt sker via mail o telefon. 

    Kram 
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Jam08 skrev 2012-05-29 14:13:38 följande:
    Jag har också ofta värk i höften!! Hur hänger detta ihop? Varit hos sjukgym för detta för det förvärras när jag tränat och stått mkt. Vem hade mer ont i höften? Kanske en tillfällighet men läst om det två ggr i tråden nu. Var tvungen att fråga...
    Hej jam08,

    Jag har problem med höfterna och det knäpper i lederna. Jag har varit hos otaliga sjukgymnaster, doktor etc för min höft bla. När jag sitter ned och ska resa mig upp hugger det till. Dessutom kan jag få ont om jag går långpromenad och  snedbelastar. De har sagt allt från artros till att det är böjmuskeln eller att det kommer från ryggen. Artros visade sig det inte vara.

    När jag intervjuades av Dr D frågade han mig om jag hade stela fingrar på morgonen. Nej svarade jag då för det trodde jag inte att jag hade.

    Men nu med immunbehandlingen har jag inte haft ett dugg ont i höfterna och nu kan jag helt klart säga att jag hade visst stela fingrar på morgonen men fattade det inte. Trodde det var ett normaltillstånd! 

    Likaså lite små ömhet och krämpor i kroppen, stelhet mm som jag trodde berodde på att man var otränad helt  enkelt allt det är borta!! Jag kommer ihåg att Dr D sa till mig att jag kommer att må så bra under immunbehandlingarna och det stämmer verkligen!
     
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    CurlyRed skrev 2012-05-29 19:48:14 följande:
    Hej alla, varit offline då jag har strul m nätet... Här hemma testar vi några naturliga cykler nu m IL och kortison, fragmin. Får se om det lyckas. Fick även testa östrogen vag tabletter den här cykeln då slemhinnan var lite tunn... Annars väntar vi på kromosom analys och sperma prov resultat den 11e juni i missfalls utredningen. Hur är det m alla här? Lully hur går det för er, måste närma sig BF? Zin, snart dags för frysis? Poussin hur mår bebben ? Samma fråga till Tjorven raring! Myris - extra stor kram till dig vännen!
    Hej vännen,
    Så roligt att se dig har igen! Och att du är på gång igen!

    Här är allt bra! Jag är nu i v 34, bebisen har vänt på sig och fixerat huvudet. Är beräknad till 13 juli men jag undrar om den inte kommer tidigare. Jag tycker det verkar tidigt att fixera huvudet annars iså fall. Vi får se!
    Jag jobbar nästa vecka sedan går jag hem och tar det lugnt! 

    kram 
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Jam08 skrev 2012-06-02 09:03:22 följande:
    Lully hill!

    Jag har ont i min ena höft efter ansträngning och känner mig vld stel efter träning. Mina händer domnar lätt på morgnarna. Mina leder knäpper inte och mest stel i rygg nacke och ben höft. Undra om det finns ngt samband? Jag nämnde inget om detta vid vår tele konsultation, men borde kanske ta upp det nu.
    Det låter som en beskrivning på mig!! Jag förstår att du inte tog upp det för det är inte lätt att koppla ihop sånt med immunproblem. Men du ska absolut ta upp det med Dr D: Han kommer att bli mycket intresserad!
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Hjärtefröjd skrev 2012-06-11 19:12:49 följande:
    Ni som fått IL i Sverige, har ni fått saltlösning efteråt?
    Jag får det tillsammans med saltlösning här hemma! Men i Athen outspädd. Det verkar gå bra vilket som.
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Zin- röda tanten kommer ibland också efter hårt kroppsarbete, träningspass. Har funkat för mig. Och så ska ju vin vara bra, drar igång blodgenomströmningen.

  • Lully Hill

    Zin- Jag har aldrig fått något sådan från Dr D och jag har ju kommit ganska långt i behandlingen. Jag tror han snott ditt excelark helt enkelt :)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!