• Lully Hill

    Grattis Lillih till hjärtat!!! Vilken pärs men vad skönt att det pickar på ett hjärta!! Njut nu av att vara gravid!! Även om du otoar dig måste du få ha lyckofjärilar i bröstet också!! Våga tro på detta nu!

    Angla o Jam- jag har också bara hört måndag o tisdag för blodproverna ska hinna till labbet i USA! dubblekolla det!

    Blodproverna, de dyra, är avancerade prover på killercells nivå bla, samt en test på om ni kommer att svara på behandlingen.

  • Lully Hill

    Jam det heter "fullblodstatus" på svenska. Jag sa så och då visste de vad jag ville ha. Precis som zin skriver ska det vara specat! Alla får inte det och det är viktigt!

  • Lully Hill

    Curly! Så glad jag blir att läsa att Dr D hittade problemet. Samtidigt ledsen att man inte hittade detta på vul här hemma??! Först Zins problem och nu ditt! Man tar inte infertilitet på allvar här i Sverige! Det är ingen sjukdom! I de latinska länderna är familjen så mycket viktigare så där verkar man gå till botten med problemen på ett annat sätt!
    Visst hade du spottings o problem med småblödningar? Här är väl svaret i så fall!

    Nu så ska du se att det går vägen med lite immunbehandling!

    Kram

  • Lully Hill
    Poussin skrev 2012-05-17 09:54:25 följande:
    Curly - Skönt att bli av med det, nu är det er tur vännen! Och du behöver inte oroa dig för att det ska hända igen, för det kommer inte bli några fler rester utan bara en fin mini-curly som kommer att stanna alla 9 månaderna!!! Hjärta

    Hjärte - Jag fick IL var 10e dag under behandlingen och sen jag blev gravid var 3-4 vecka. Och ja du kan köpa ut det mesta utan recept i Grekland.

    Lully - Hur mår du och lillkillen? Baby

    Kram!
    Hej, jo det är ganska bra! Är sjukskriven 50% nu. Har haft lite sammandragningar och lite högt blodtryck. Det är mycket bättre nu när jag tar det lite lugnare och trycket är nere i normalnivå. Kollade det i går. Var på tillväxt ultraljud i går. Görs i v 32 på de som man tycker det behövs. Mama mia ville att jag skulle göra ett eftersom jag äter kortison. En biverkning kan tydligen vara att bebis blir liten. Men bebis väger nu 2175 g dvs 10% över normalvikt, han har vänt sig med huvudet nedåt och visade alla tecken på att må bra

    Hur mår ni själva? Vilken vecka är du i nu?

    Kram
     
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Snart lycklig! Låter ju toppen och väldigt förhoppningsfullt! Exakt samma sa Dr D till mig förutom fetiliteten då :) han gav mig liten chans att lyckas med egna ägg och vill gärna vi skulle göra ÄD istället, för att maxa våra chanser. Beskrivningen på immunproblemen låter liknande mina problem. Ha fortsatt bra i Athen!
    Kram

  • Lully Hill

    Nä inga särskilda åkommor! I vart fall inget som kan kopplas till detta. Kanske orolig mage och så har jag ju haft lite ont i en höft från o till. Varit hos sjukgymnast, läkare mm som sagt att det beror på än det en el det andra. Varit lite stel etc och eftersom jag inte tränat ett dugg trott att det beror på att man är otränad mm Men faktum är att när jag går på immunbehandling är allt detborta!!! Så kanske är det immunologiskt!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!