• Knitting Angel

    BF Oktober 2014

    En tråd för oss som har BF i Oktober 2014. Här kan vi samlas och prata om allt möjligt. Plussade idag 20 januari och har enligt FL graviduträknare BF 2 oktober. Bor i Skåne och har en dotter som föddes 29 september 2011.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-03-12 08:33
    Länk till bildtråden

    www.familjeliv.se/Forum-2-12/m72493121.html

    Länk till BF-listan

    www.familjeliv.se/Forum-11-231/m72534359.html
  • Svar på tråden BF Oktober 2014
  • Yarrow

    L1977: ja, där får de stå. Familjen kommer dock på besök idag och de vet ju att jag älskar ostar. Får gömma de bakom något i kylskåpet eller. Nåt annars kommer de undra varför jag inte käkar. De vet ju att vi försöker eftersom jag fick mf i höstas så de har ögon och ögon öppna och tror att jag är gravid varje gång jag gör något som undviker från mitt vanliga beteende. Haha.

  • KossanMuu

    Yarrow: Åh mögelost är det enda jag saknar när jag är gravid :P Men om du värmer dem tills de bubblar får du äta dem. Gjorde själv varma briemackor sist jag var nygravid, hade inte hjärta att kasta den ;)

    Ang att berätta så hade vi tänkt göra det officiellt efter vårt vul i vecka 13. Har bara berättat det för min bästa kompis än så länge. Man måste ju få berätta för nån :D


    ♥ 14 februari 2010 ♥ 27 september 2012 ♥ BF 2 oktober 2014 ♥
  • Knytet

    Jag kommer göra ul på barnmorskegruppen i götet den 25 feb i v 8+0. Skulle kunna göra det i köpenhamn en vecka tidigare påmin klinik men blir för långt att åka.

    Angående symtom. Svullen mage som i femte mån (alla hormoner från ivf behandlingen vi avbröt plus progesteron jag tillför nu), kissar oftare, taskig kondis, hungrig oftare, molvärk till o från o lite humörsvängningar som e värre än normalt, hehe. Plus att jag är GLAD

  • Yarrow

    Tingelling, inta alla mödravårdscentralen som erbjuder ultraljud om det inte är något speciellt. Brukar finnas en del privata kliniker som gör ultraljud, brukar kosta runt 500kr. Vi gjorde det i vecka 12 förra gången, lätt värt pengarna :)

  • tasirvio

    Oj vad kul att se att så många kommit till på tråden, nästan svårt att hänga med nu ;) Och kul att se att du nervös01 och jag har samma BF ;)

  • jonie
    Kroa skrev 2014-01-31 22:56:01 följande:

    En fördel med graviditeten har jag hittat!
    Efter amningen med dottern försvann mina bröst toootalt, hade små jäkla taxöron hängandes - men nu! THEY ARE COMING BACK! WOHO!


    I hear ya!! Har alltid haft små tuttar förutom när jag varit gravid och ammat. Slutade amma sonen helt 29/11 och sen dess har dom krymp igen men nu börjar dom minsann öka i omfång igen. Oh yeah.
  • SysterAnna

    Jag brukar inte vara jättestor i maten vanligtvis men när jag väntade sonen åt jag som en häst. Verkar som att jag börjar köra på samma bana denna gång med. Igår åt jag en hel pizza, normalt för mig är en halv, men oj vad dåligt jag mådde inatt. Halsbränna och magknip... Men sluta äta, nänä! 

  • MeEmmA

    Min mage är så uppblåst och svullen att det är obekvämt med mina byxor (som i vanliga fall e för stora), är det normalt att man blir så svullen?

    Har två barn sedan tidigare, men såhär trött har jag inte heller varit med om att jag varit dom två ggr. Blir orolig att dwt kanske e nått konstigt.

  • ligoc
    Knytet skrev 2014-01-31 16:41:14 följande:
    Ligoc, grattis o välkommen. Tillåt dig själv att vara glad trots att du är orolig. Oavsett vad som händer är du ju gravid nu . Jag har ofta sagt att jag inte vågat hoppas eller vara för glad osv men faktum är att blir det mf blir man ändå lika ledsen oavsett. Så jag säger bara, njuuuut
    Tack! Ja, det är ju klart. Glad är jag, men inte riktigt den där lyckan liksom. När jag tog testet trodde jag inte att det skulle visa positivt men när jag såg den där lilla skuggan träda fram både skrattade och grät jag och vart helt hysterisk, men nu tycker jag mest det är jobbigt att det är sååå långt kvar till vecka 13! Tiden segar sig verkligen fram.

    Om jag har något symptom så är det trötthet. Om en stund ska jag åka iväg till ett tjejgäng och trots att jag är mejkad och uppklädd vill jag just nu ingenting hellre än att tvätta av mig och lägga mig under täcket. Men det blir säkert superkul när jag väl kommer dit! Lyxigt att få ha en barnfri stund :)

    Hoppas ni alla har en bra kväll!
Svar på tråden BF Oktober 2014