• Knitting Angel

    BF Oktober 2014

    En tråd för oss som har BF i Oktober 2014. Här kan vi samlas och prata om allt möjligt. Plussade idag 20 januari och har enligt FL graviduträknare BF 2 oktober. Bor i Skåne och har en dotter som föddes 29 september 2011.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-03-12 08:33
    Länk till bildtråden

    www.familjeliv.se/Forum-2-12/m72493121.html

    Länk till BF-listan

    www.familjeliv.se/Forum-11-231/m72534359.html
  • Svar på tråden BF Oktober 2014
  • Marri

    Ja82- åh vad är det jag läser! Hoppas det inte var fullbelagt så du fick igångsättningen! All lycka när det är dags från andra sidan huset, om inte allt är klart redan. Håller tummarna :)

  • Ja82

    Jag blev igångsatt igår förmiddag.
    De tog hål på hinnorna men inga direkta värkar kom igång så efter det lade man dropp.
    Efter nån timme ökade de på droppet och efter det gick det vansinnigt fort, från 3cm öppen till fullt öppen på 20 min. Det gick för fort tycker jag, jag hade velat få epidural men inget hanns med.

    För mig var det ingen positiv upplevelse, långt värre än min första förlossning. Dock klarade jag mig med endast två små bristningar så jag har inte lika ont nu som efter första förlossningen.

    Nog om det för en vacker liten flicka fick vi! 3130g, 51cm.

    Vi kom hem idag och storebror är otroligt glad. Vi hade sagt att lillasyster kommer till vintern och idag kom både lillasyster och första snön så lyckan var total för honom.

  • Marri

    Ja82- Men åh vad trist att du fick en sån upplevelse, men skönt i det hela stora att allt gått bra, och grattis till lilla tjejen. Har hon fått något namn? Kan tänka mig att storebror E är stolt :)

    Mjo, tyvärr så är vi det, eller tyvärr, det är ju bra att man har koll på honom och han mår väldigt bra, men nästa söndag blir han liksom två månader, vad hände? Vi vill hem, men vi börjar se slutet på resan så snart är det förhoppningsvis dags för hemgång! :) får de vad storebror O säger då, han har ju hälsat på mkt här och har sten koll på lillebror och att vi är här osv, men blir lite annat när vi kommer hem. :)

  • Ja82

    Vi har ett namn tror vi men är inte helt hundra ännu.. :)
    Vad heter eran lillkille?

    2 månader redan, det är ju helt galet!
    Jag hade antagit att ni nu var hemma.. Hur har det varit att vara där så länge? Har ni blivit väl omhändertagna?
    Är allt klart gällande operationer? Vad är det som gör att ni är kvar ännu?

    Kan tänka mig att ni längtar hem.. Två månader är en väldigt lång tid att vara hemifrån, särskilt med storebror där hemma.

  • Marri

    Åh spännande :) nä hon är ju så färsk ännu :) han heter Milo. Ja vi hoppades det, men när Milo var en vecka fick vi ett bakslag som visades va en tunntarminflammation som typ gör att tarmen dör, detta upptäcktes snabbt (tur vi var på neo) så man akutopererade vilket ledde till att han fick en hög stomi på magen, och pga den behövde han näringsdropp, då han inte hann ta upp näring av bröstmjölk, de har han bara fått en liten dos av på Sidan som bonus, stomin var nödvändig för att tarmen behövde läka ordentligt, man hittade hål på tre ställen och var tvungen att ta bort 6cm. Stomin lades ner i måndags, så nu är han "hel" och man trappar sakta upp maten

  • Marri

    Och ner droppet, så snart får vi förhoppningsvis komma hem,

    Ja usch, men på något konstigt vis har det gått snabbt,vi har haft ett schema då vi har turats om att vara här och hemma, så inte ossian skulle bli lidande,

  • fridashage

    Nu äntligen är han här! 16 dygn sen och efter en förlossning på 24 timmar tittade vår kille ut med hjälp av sugklocka. Han är född 7/11 kl 12.18! Vilken känsla att se honom! En ganska stor kille på 4430g och 52cm. Han är ju det finaste vi gjort!!!


    Lycklig mamma
  • Aftonstjärna
    fridashage skrev 2014-11-09 05:11:36 följande:

    Nu äntligen är han här! 16 dygn sen och efter en förlossning på 24 timmar tittade vår kille ut med hjälp av sugklocka. Han är född 7/11 kl 12.18! Vilken känsla att se honom! En ganska stor kille på 4430g och 52cm. Han är ju det finaste vi gjort!!!


    Vad härligt att han kom till sist! Stort grattis! {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden BF Oktober 2014