• Anonym (rädd)

    Var du högljudd under din förlossning?

    Skrek du, grät du eller var du hyfsat lugn under din vagingala förlossning? Och du som gjort KS, hur hantera du det? Grät du dig igenom hela kejsatsnittet? Jag undrar hur jag kmr reagera oavsett förlossningssätt, troligtvis kmr jag gråta hela tiden då jag har väldigt lätt för att göra det. Gör det både av rädsla och av oro o glädje många gånger.

  • Svar på tråden Var du högljudd under din förlossning?
  • Anonym (bella)

    Jag skrek absolut. Båda mina förlossningar ( vaginala ) har gått snabbt. Under min andra så öppnade jag mig sex cm på en timme och hann bara få lustgas. Jag vrålade i masken. Sen kom krystvärkarna direkt på och jag kunde knappt hålla emot. Blev så intensivt att jag faktiskt inte hann med riktigt mentalt.

    Med min första öppnade jag mig tre cm i timmen och hade lustgas, sen fick jag epidural och fick sova i fyrtio minuter. Asskönt. Efter det fick jag värkstimulerande dropp och hon var snabbt ute. Tycker inte man ska skämmas för att man låter.

  • Ann Cistrus
    Flaskpostaren skrev 2014-04-05 19:58:09 följande:
    Nej, jag tycker inte att du har rätt att uttala dig om något alls.
    Haha, ok. Puss och kram Hjärta
    If nothing else works, then a total pig-headed unwillingness to look facts in the face will see us through.
  • Flaskpostaren
    Ann Cistrus skrev 2014-04-05 19:59:25 följande:
    Haha, ok. Puss och kram Hjärta
    Puss puss! Hjärta
  • taquine
    Flisan79 skrev 2014-04-05 19:46:41 följande:
    Flaskpostaren: jag skulle vilja se dig skita ut en annanas utan att säga ett pip.
    Ja eller få ut en hel vattenmelon genom ena näsborren typ. Nej jag skrek inte så mycket,och grät inte. Har jag riktigt ont går jag in i mig själv istället. Sen var jag ju hög som en majbrasa på lustgas...
  • Anonym (skrek)

    Jag förlorade inte humöret eller svor eller var otrevlig men när krystvärkarna kom (jag hade ingen bedövning, inte ens lustgas fick jag använda pga. omständigheterna) så kom ett fullständigt urskrik ur mig som jag inte alls kunde kontrollera. Blev själv rätt skrämd av det, det lät som det kom från någon annan, det var ett ljud jag inte trodde att jag kunde skapa. Över huvud taget kändes det som om jag lämnade kroppen under ett litet tag, som om den reagerade helt utan att jag kunde styra över den. Sedan kom barnet ut och det gick rätt fort alltsammans (det var en mycket snabb historia). Är definitivt ingen mespropp men det där skriket kunde jag inte förhindra, det var utom min kontroll.

  • Anonym (Jaha)

    Jag spelade Fia med knuff och Maxi yatzy 32 min innan hon kom. Var knäpptyst. Fattar inte varför......

  • J1983

    Har inte skrikit, det är liksom inte jag.. Har väl mer försvunnit in i mig själv och varit okontaktbar.

  • Anonym (Jadå)

    Under öppningsvärkarna skrek jag inte, men under krystvärkarna så skrek jag (eller morrade/brölade) i lustgasmasken. Inget jag kunde kontrollera..

    Under mitt kejsarsnitt så var jag normal. Som vanligt fast lite seg av narkosmedlet kanske.

  • CMH

    Jag är rätt blyg och under min första förlossning var jag lugn och tyst och andades mig igenom värkarna. Vid andra förlossningen var jag mer ett monster och skrek, skällde på folk och hade mig. Fan det var så pinsamt så jag bad massor om ursäkt till bm och uskan sen, även om dom fnissade åt mig när jag var som argast så skämdes jag så. Vet inte om lustgasen gjorde sitt, hade ingen vid första förlossningen men andades i den i flera timmar vid den andra ;)


    Egon-08 Ivar-13 Bebis-14
Svar på tråden Var du högljudd under din förlossning?