• Bell13

    Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015

    Lillan15 skrev 2016-09-01 09:14:13 följande:
    Hej!
    Känner igen livliga barn. Sonen har äntligen börjat i dagis. Han har varit hel vild i sommar. Gossen är 1 år 9 mån. Kom till med hjälp av ÄD. Men lyckan är total över att ha fått honom! 
    Så känner jag också att jag är glad över honom. Blev oerhört jobbigt när öppna förskolan var stängd i somras och inget fick honom nöjd. Varvade parken med sandlådan med lekland och allt möjligt.
    Douglas är väldigt nöjd med förskolan så då är vi det med
  • Bell13
    Kelsson1 skrev 2016-09-01 12:12:04 följande:

    Tänkte bara tipsa om att Team Sportia i Solna C fortsätter att sälja regn och vinterkläder till 50% rabatt om det är någon som bor i närheten och har missat det


    Har handlat massor från Didriksson där började med att de skulle stänga butiken och sälja ut allt på lagret men det var ju i december förra året
  • Bell13
    johjen skrev 2016-09-03 06:53:02 följande:

    Hej alla fina!

    Kul att läsa om er och alla uppdateringar!

    Är också här inne ibland men hinner knappt kommentera. Annars är det bra men fullt upp! Adam blir två i oktober och precis börjat på förskolan, avslutade inskolningen igår. Han verkar trivas och är en framåt kille som vet vad han vill och pratar oavbrutet.

    Vi jobbar fortfarande på syskon men ännu ingen utdelning.. Få se om vi testar med vårt embryo i frysen i höst. Nu vaknar Adam här!

    Har det bra allihopa!

    Kram


    Hej,
    Vad kul att läsa. Vi jobbar också på ett syskon och nu är det sjätte försöket efter missfallet i mars. Försöker så länge vi orkar helt enkelt.
    Önskar lycka till och hoppas att ni lyckas.

    Kram
  • Bell13
    Sira skrev 2016-09-26 21:37:05 följande:

    Såg ni Nyhetsmorgon igår? Om det barnlösa paret som sedan fick fyra barn på två år? Jag blev så besviken på vinklingen. Återigen fokus på att "ta det lugnt" och "slappna av". Hade vi nöjt oss med det istället för att göra behandlingar hade vi fortfarande inte haft några barn tio år senare... Och så avslutar mannen med "och ät mycket mango! Funkar klockrent!". Alltså va?! Förvånad Nä, kände bara att det spädde på fördomarna om att det hänger mest på en själv huruvida det blir barn eller ej...


    Man känner sig ju förlöjligad, såg det för övrigt inte. För oss tog det 2 år och jag kan också erkänna att jag inte åt mango.
    Har faktiskt gjort en fertilitetsanalys nu och väntar in de sista provsvaren. Skulle vi göra ivf idag hade vi blivit nekade för mitt fsh har gått upp från 11 till 17 men det spelar tydligen ingen roll när man försöker hemma för då vill man inte ha 10 ägg utan bara ett väntar på amh och progesteron, 2013 låg amh på 1.3 så hoppas det inte sjunkit för mycket.
    Kram
  • Bell13
    johjen skrev 2016-10-27 14:38:07 följande:

    Hej!

    Hoppas det är bra med alla!

    Vi har äntligen bestämt oss för att testa med embryot som vi har i frysen! Var på klinken igår och tagit blodprov och inväntar nu mensen som ska komma i mitten på nästa vecka.. Spännande och skrämmande på samma gång!

    Kram på er!


    Åh jag önskar jättemycket lycka till. Håller verkligen tummarna
  • Bell13

    Hur mår ni tjejer? Jag är i startgroparna att börja jobba och det känns mest kul men även lite skrämmande. En annan rolig sak är att jag trots odds mot mig med ålder osv är gravid igen vi har ju försökt sedan missfallet och det verkar som det går så bra det kan hittills. Har följt hur hcg stegrar och det ser bra ut. Är i v 7 så tidigt ännu. Vi hoppas det går vägen. Väntar mitt fjärde barn och ville dela med mig av min lycka.
    Kram

  • Bell13
    azurea skrev 2016-11-03 17:50:21 följande:

    Grattis Bell! Håller alla tummar att det fortsätter bra.

    Här går dagarna så fort så fort... Lillen är 4.5 mån men har som mest sovit 3h i sträck i vagnen och max 1.5h i sträck på nätterna. Jag börjar bli något knäpp av sömnbristen. Storasyskonet går på dagis dock och där går allt bra. Men slitigt att ha 1.5 år mellan barnen, det ska erkännas


    Förstår att det är jobbigt, har också haft stökiga nätter men sedan några veckor har Douglas slutat dricka välling på natten och har börjat sova 19 - 05 och då kommer han till vår säng och sover 1 h till. Han trivs bra på förskolan och jag börjar jobba om 2 v.

    Tack för grattis vi hoppas det lilla fröet vill stanna och växa.
  • Bell13
    Irma01 skrev 2016-11-03 06:15:19 följande:
    Stort grattis Bell, vad roligt. Håller alla tummar för er. Kram
    Tack Irma
  • Bell13
    Kelsson1 skrev 2016-11-02 13:40:44 följande:

    Bell: Så otroligt roligt att höra! Stort Grattis!

    Här är det stressiga vardagar som gäller och under helgerna försöker vi förutom städning, tvättning hinna med att storhandla och få någon rolig aktivitet för barnen . Lilla Niilo går det bra för i förskolan och storasyster blir arg på mig när jag hämtar för tidigt (15.30) men Niilo är alltid glad över att se mamma
    Det är så rolig ålder han är i just nu, kommer nya ord varje dag känns det som och han är så söt när han tränar på att springa hemma i vardagsrummet eller när vi är ute o tar mig i handen o säger: fort, fort, fort och försöker springa/gå fort


    Vad skönt att han utvecklas lillen Douglas säger inte mycket alls hej, nej och atchoo som när man nyser antar att det kommer igång efter nyår kanske. Han ser och beundrar de större barnen på föris.

    Vi har köpt in städning och det underlättar så förstår verkligen att det är stressiga vardagar och helger

    Tack för grattis, hoppas att den lilla stannar kvar nu.
  • Bell13
    johjen skrev 2016-11-03 06:00:45 följande:
    Så roligt Bell, massor av grattis och håller alla tummar för att allt ska gå bra!

    Kram
    Tack håller tummarna för er med, hur har det gått?
Svar på tråden Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015