• askyfullofstars

    Avsaknad av spermier

    GoC skrev 2019-03-04 20:58:58 följande:

    Här får man fråga allt :)

    Ja och faktum är... Nu är det här väääldigt tidigt... Men att det redan ligger en liten i magen :) ett helbiologiskt till sonen, nu hoppas vi att fröet vill stanna kvar hos oss. Er är de första vi berättar för nu..

    Och till dig min fina vän 999...Ja! Jag är gravid! Haha vår son ska få ett syskon! Och den här gången mår jag inte alls som jag gjorde sist! :) tänk att vi kunde komma så långt tillsammans!


    Förresten blev dina barn till med insemination eller ivf?
  • askyfullofstars
    mooonwalker skrev 2019-03-04 16:50:12 följande:

    Alltså jag vet inte ens hur jag ska kunna skriva det här... Jag trodde inte att man kunde ha mer otur eller bli sämre behandlade av vården än vad vi redan har. Idag pratade min man med sjukhuset igen (han har redan försökt prata med dem flera gånger och då dels inte blivit uppringd trots att de har lovat det och dels fått fel telefonnummer av en).

    Vi har inga spermier kvar i frysen trots att det sparades flera strån vid microtesen. Tydligen användes alla till vårt sista försök, även om vi fått information om att tre strån skulle finnas kvar. Alltså när man tror att man inte kan gråta mer, men tårarna bara fortsätter rinna....


    Alltså nej?! Vad är det som händer? Fick inte ni info om det INNAN behandling?
  • askyfullofstars
    k85 skrev 2019-03-12 09:30:52 följande:

    Hej, av ren nyfiken undrar jag hur era killars prover sett ut? Vet att man inte kan jämföra men man undrar ju en hel del. Min kille hade ett FSH på 23 och LH på 9,6 (bägge är alltså förhöjda). Jag har inte tidigare hört om någon med förhöjt LH, någon som haft det? De kanske följer varandra dom proverna, att högt FSH också innebär att LH ofta är förhöjt..? Vet att hos kvinnor så påverkas de hormonerna lite av varandra. Testosteron var normalt men tydligen tyckte läkaren att man ska ha koll på hans värden då han i framtiden kan utveckla testosteronbrist- någon som också fått den informationen? Tänker att det kan vara bra för alla att bära med sig om er kille plötsligt blir trött, energilös och tappar stinget/motivationen. 


    Min mans prover var utan anmärkningar, fanns inget avvikande öht. De kunde trots det inte hitta spermier.
  • askyfullofstars
    Ontopic skrev 2019-03-12 12:32:54 följande:

    Gick in i vecka 18 i går! Är så tacksam för att kommit så här långt! Hur långt gången är du nu?


    Åhh det börjar gå undan. Jag är i vecka 23 nu. Har du börjat känna något från bebis? :)
  • askyfullofstars
    Ontopic skrev 2019-03-13 05:34:53 följande:

    Visst gör det?! Herregud det går läskigt fort...! Redan vecka 23 för dig! Känner ingenting än. Du gör va?


    Åh det kommer snart ska du se. I början visste jag inte om det var hon eller inte. Det kändes som ?ljudlösa gaser?. Haha. Ja,jag känner henne nu. Det är helt magiskt. Jag verkligen stannar upp varenda gång hon sparkar och njuter av tillfället. Jag är tacksam över att livet förde oss hit.

    Hur mår du annars? Snart RUL? :)
  • askyfullofstars
    Kallamakka skrev 2019-03-12 12:34:55 följande:

    Vecka 16 här. :)


    Åh va skönt att ni är förbi de kritiska veckorna. Snart dags för RUL också! Hur har graviditeten varit hittills?
  • askyfullofstars

    Vill bara kolla av med de som försöker att det är ok att diskutera graviditet här? <3 Vill såklart inte det ska bli som när man försökte och loggade in på sociala medier och möttes av alla gravidbesked... Här har iaf jag aldrig blivit ledsen när någon lyckats. Men säg gärna till <3

  • askyfullofstars
    Kallamakka skrev 2019-03-14 12:41:06 följande:

    Om ni vill, så är jag med i en hemlig Facebook grupp. Bara de som gjort IVF som är med, å vi ska hålla gruppen liten. Max 20, om ni vill vara med där och diskutera.


    Kan du skicka pm så jag får lägga till dig på fb? :)
  • askyfullofstars

    Går inte skicka pm till dig, kan du skriva pm?


    Ontopic skrev 2019-03-13 19:11:57 följande:

    Åh det är så svårt det där, gaser eller bebis haha! Förstår att det är magiskt! Jag längtar också efter det :) Jag mår väldigt bra ändå trots allt. Hur mår du? RUL 25/3!


Svar på tråden Avsaknad av spermier