• askyfullofstars

    Avsaknad av spermier

    Tack för alla grattis! Jag kommer fortsätta följa tråden och heja på er. Hur är status på er som är aktiva i tråden?

    Moonwalker, hur gick din andra insemination?

  • askyfullofstars
    mooonwalker skrev 2019-07-07 17:21:10 följande:

    Vår andra insemination misslyckades också. Känns som om jag aldrig kommer att bli gravid. Det enda som är positivt är att vi redan har betalat för fyra inseminationer, så nu får vi iaf valuta för pengarna...


    Vilka kämpar ni är.

    Körde du ostimulerat? Hoppas det går vägen snart. Håller tummarna!
  • askyfullofstars
    mooonwalker skrev 2019-08-22 21:23:27 följande:

    Vi har gjort två försök. Vi har betalat för fyra, så två kvar...

    Vissa familjer blir ju jättesura över att man kanske inte har tid för dem eller att de måste dela rum eller byta rum, medan andra är jätteförstående. Tyvärr är det många som tror att de bor på hotell, de ringer på personalen för att vi ska hämta vatten eller ta hand om barnet. Vissa förstår verkligen inte att barnet är deras eget ansvar.  Att svara på de ringningarna tar mycket tid från andra som kanske behöver mer hjälp.


    Hur går det för dig? Lyckades någon av inseminationerna?
  • askyfullofstars
    mooonwalker skrev 2019-11-01 21:44:57 följande:

    Nej, ingen av inseminationerna lyckades... 


    Beklagar <3 håller tummarna. Har ni bestämt hur ni ska gå vidare?
  • askyfullofstars
    miamariapetersson skrev 2020-01-29 08:02:12 följande:

    Hej,

    Jag har inte skrivit på familjeliv på ett tag, men har varit här inne mycket och läst och blivit så hjälpt av att läsa andras berättelser.

    Jag och min pojkvän fick reda på att han inte har några spermier för 1,5 år sedan (han har en defekt på sin Y-kromosom, och den värsta kombinationen), jag har skrivit om hela vår resa i ett inlägg, och tänkte jag skulle dela med mig om den här, för er i samma sits)

    nouw.com/miamariapetersson/how-we-got-pregnant-2--36889269

    Jag vet vad ni alla känslor och tankar ni går igenom, det är så tufft, och jag är glad att detta forum finns där man kan kommunicera med andra. <3 

    Maria


    Stort grattis! Läst ditt inlägg och känner igen mig så mycket i det du skriver.

    Vi fick vår dotter för 7,5 månader sedan via spermiedonation och det är det största som hänt oss. Är så oerhört tacksam över att vi hade donation som alternativ. Ingen gen i världen hade fått min man att älska henne mer än han gör, hon är verkligen hans ALLT. Det roliga är att alla som träffar oss säger att hon är en kopia av pappan och även de som vet att hon blivit via donation tycker likaså sååå... När jag ser på bebisbilder på mig ser jag vissa likheter men tycker samma där, hon blev verkligen pappas flicka i utseendet.

    Ni har verkligen en fantastisk tid framför er. Att få barn på det här sättet stärker även relationen otroligt mycket. Att klara av det här ihop är värt så mycket. Jag och min man kom väldigt nära varandra efter förlossningen. Underbar tid har det varit.

    Lycka till med förlossningen!
  • askyfullofstars
    Kallamakka skrev 2020-05-12 22:32:08 följande:

    Hej!

    Här är vi under missfallsutredning, vi har fått fyra missfall av någon anledning.. väntar på kallelse till hystroskopi(som inte lär bli på ett bra tag). Men hittills är alla prover tillbaks normala så inga svar har vi fått än..

    Hur är det med dig?


    Men gud. Har ni fått ett ytterligare missfall efter det sena missfallet? Beklagar verkligen! Satte ni in det sista embryot?

    Här är det bra. Tänker på er alla i tråden!
  • askyfullofstars
    SvenOlsson skrev 2020-05-13 07:42:40 följande:

    Roligt att den här långkörar-tråden börjar vakna till liv igen Jag var så van vid att se den på förstasidan av Svårt att få barn-kategorin. Som donator har jag sällan något att tillföra diskussionen, men jag tycker det är intressant att ta del av andras perspektiv och livberättelser runt det här ämnet.


    Ja denna tråd har varit så hjälpsam. Det var den tråden jag hittade efter beskedet och det hjälpte så mycket att ta del av allas erfarenhet att man vågade ta steget själv. :)
Svar på tråden Avsaknad av spermier