• Anonym (Hemsk?)

    Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?

    Med tanke på det som uppmärksammats i Köln, Hamburg och nu senast Kalmar där ett stort antal kvinnor ofredades sexuellt på nyår.

    www.dn.se/nyheter/sverige/otal-sexuella-ofredanden-i-kalmar/

    Är jag en hemsk människa som inte bryr mig särskilt mycket? Jag menar, det är ju framförallt Europas och inte minst Sveriges kvinnor som själva valt att de vill ha det såhär?

    Det är framförallt kvinnor som slåss för socialism, feminism och öppna gränser och nu får skörda frukten av de politiska krav de själva ställer när de inte längre kan gå säkra på stan utan att bli överfallna och tafsade på eller våldtagna.

    Europas och Sveriges kvinnor fick rösträtt, de fick ett val och nu har de kollektivt valt att avskaffa sin egen frihet eftersom de uppenbarligen är obekväma med den.

    Är jag cynisk om jag resonerar så?

  • Svar på tråden Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?
  • Anonym (R)
    Anonym (dh) skrev 2016-01-07 23:09:59 följande:

    Jag fattar inte varför dom vill ha hit dom. Ingen av de kvinnor jag känner attraheras ens av arab-män ändå är dom positiva till invandring. 


    Och det är därför man hjälper flyktingar i nöd?

    För att man tänder på dem? Vad har hänt med svenska skolan och svenska föräldrar som fostrar och bildar renodlade oduglingar?
  • Anonym (Pappor på stan)
    Anonym (fyfan) skrev 2016-01-07 20:42:17 följande:

    Ja, du är en väldigt dålig människa som tycker att kvinnor får skylla sig själva när dem blir våldtagna för att de har andra politiska åsikter än dig.


    Nu förstår du inte eller vill inte förstå ts fråga.

    Du har säkert del i välkomnandet av en kultur som inte accepteras i bla Sverige.

    Känns det jobbigt nu? ...för dig.
  • Anonym (Suck)

    Cynisk, nä snarare idiotisk. Du ser kvinnor som ett kollektiv, inte som individer, och du lägger skulden på offren.

  • Anonym (Pappor på stan)
    Anonym (Suck) skrev 2016-01-08 00:16:36 följande:

    Cynisk, nä snarare idiotisk. Du ser kvinnor som ett kollektiv, inte som individer, och du lägger skulden på offren.


    Nej det gjorde inte ts.
  • Anonym (Hemsk?)
    S c h n a skrev 2016-01-07 23:13:18 följande:
    Det är väl du som tramsar när du startar tråden. Du struntar väl i vad vi tycker om dig, så varför frågar du?

    Men okej, du tycker det är kvinnors egna fel när de blir våldtagna, de har ju röstat på de rödgröna som invandrarmän. Logiskt. Var drar du gränsen efter det? Får vi skylla oss själva i några andra situationer? Klädsel? Alkoholpåverkan?
    Vem hade du annars tänkt lägga skulden på?

    Det är framförallt kvinnor som vill ha hit de här männen från Afrika och Mellanöstern som nu drar runt och ofredar unga tjejer i t.ex Kalmar.

    Och det är framförallt de här unga tjejerna själva som slåss för feminism, öppna gränser och dessutom en politik som innebär väldigt milda straff där t.ex Fi och MP vill avskaffa fängelsestraff helt och hållet.

    Kvinnor får väl lära sig att ta ansvar för sina egna handlingar? Givetvis får ni skylla er själva när ni faller offer för era egna ogenomtänkta beslut som ni fattat på känslomässig istället för rationell grund.

    Några år till med sådan här asylpolitik så kommer svenska kvinnor knappt kunna röra sig utomhus i någon svensk stad längre utan sällskap från en manlig släkting.

    Jag vet egentligen inte ens om man kan tala om att ni får skylla er själva, uppenbarligen är det ett sådant samhälle ni vill ha och så ni vill bli behandlade. Det är väl mer på plats med ett grattis till framgången, eller något.
  • S c h n a
    Anonym (Hemsk?) skrev 2016-01-08 00:48:05 följande:

    Vem hade du annars tänkt lägga skulden på?


    Jag lägger inte helt otippat skulden på förövarna. Det gör jag även när den våldtagna varit lättklädd och alkoholpåverkad.
  • Anonym (fyfan)
    Anonym (Pappor på stan) skrev 2016-01-08 00:13:19 följande:
    Nu förstår du inte eller vill inte förstå ts fråga.

    Du har säkert del i välkomnandet av en kultur som inte accepteras i bla Sverige.

    Känns det jobbigt nu? ...för dig.
    Jodå. Men mitt svar var dock inte ett svar på sista frågan i hans inlägg utan mer ett svar på hela hans kvinnofientliga inlägg.

    Välkomnandet av en kultur som inte accepteras i bla Sverige? Huh? Vad pratar du om? Jag vill ha invandring om det är det du menar? Jag är även Sverigedemokrat, emot religion och är starkt emot den ökade acceptansen av kvinnofientliga kulturer i Sverige. Vilket fack vill du placera mig i? 

    Ts kvinnosyn är precis lika vidrig som den som finns i mellanöstern och många religioner. Därför föraktar jag den lika högt.
    Det är förresten ett vanligt tema bland män som skriker högst om invandrares kvinnosyn m.m, att dom visar sig ha exakt samma kvinnosyn.
  • Anonym (-_-')
    Anonym (Pappor på stan) skrev 2016-01-08 00:22:33 följande:
    Nej det gjorde inte ts.

    Nähä? Och vad kallar du då det här:


    Anonym (Hemsk?) skrev 2016-01-07 23:07:01 följande:
    Men sluta tramsa!

    Jag har inte någonstans skrivit att jag önskar någon våldtäkt. Jag skrev bara att jag inte bryr mig när kvinnor som grupp råkar ut för en situation de försatt sig själva i.

    Varför ska jag bli chockerad när invandrarmän ger sig på kvinnor i Sverige? Det är framförallt kvinnorna här i Sverige som har velat ha hit dem. Som man bäddar får man ligga.

    Tycker TS lyckas rätt så bra med att klunga ihop kvinnor och framställa dem som ansvariga för att ha röstat fram den här utvecklingen i samhället.

    Men självklart framför ju TS också hur det inte är brottsoffrens fel med slutklämmen "Som man bäddar får man ligga."

  • Anonym (Astrid)
    Anonym (dh) skrev 2016-01-07 23:09:59 följande:

    Jag fattar inte varför dom vill ha hit dom. Ingen av de kvinnor jag känner attraheras ens av arab-män ändå är dom positiva till invandring. 


    Men det är för att det nu är mainstreamåsikten, att man måste vara för massinvandringen. För det är ju såååå synd om dom. Jag håller med TS, när de sen blir antastade så har dom ingen rätt att klaga sen. Lika när de eller deras familjer sprängs i luften pga terrorattacker.

    Fattar inte svenska folket att det är självaste Isis som manipulerat sig in i Sverige? Är det verkligen synd om Isismedlemmar? Har Isismedlemmar verkligen rättigheter?

    Nu så skiter dom ju iofs i vilket och tar bara för sig. Klart dom vill få sig ett nyp eller två innan dom ska kriga för Allah och spränga sig och andra i bitar. Lite skoj ska dom väl kunna få? Var inte så missunnsamma nu, svenska kvinnor.

    Save a horse, ride an Isis!
Svar på tråden Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?