Inlägg från: Långväntanefterdig |Visa alla inlägg
  • Långväntanefterdig

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Fröken Rabarber skrev 2018-06-10 22:34:05 följande:

    Grym du är! Hoppas allt går väl, spännande att följa er resa i väntan på sin egna. Nu har i alla fall remiss för ivf skickats iväg så första stegen är tagna. Med lite flyt är vi igång i december nån gång, om det inte sker spontant före, men känns ju sådär sannolikt...


    Tack va kul !

    Bra att ni tagit steget, då rullar resten snart på. Håller tummarna stt ni blir gravida själva <3 och om inte - att tiden i kön går snabbt!
  • Långväntanefterdig

    Fortsätta med sprutor idag och imorgon. Sen blir det äggplock på fredag morgon och insättning på söndag då... är så nervös men har gott förtroende för alla som är på kliniken. Övertygad om att det kommer gå bra. Kram till oss alla som kämpar.

  • Långväntanefterdig

    Så himla gött - äggplock på fredag och sen blev det så himla bra ändå att vi hinner odling!

    Vi skulle ju egentligen fått tillbaka ett 2 dagars, men fick veta idag att det finns tid för odling. Så antingen insättning på måndag, eller på onsdag!!

    Helt sjukt, men nästa vecka är jag alltså gravid tekniskt sätt. Sen hoppas jag och ber till alla makter att det får stanna kvar och att jag får mitt efterlängtade plus!!!!

  • Långväntanefterdig

    Sista sprutan orgalutran och gonal f taget nu.. imorgon tar jag ovitrellen och sen äggplock på fredag... är jättenervös inför äggplock.. man läser både skräckupplevelser och andra som knappt kände nått alls... hoppas jag tillhör sista kategorin..

    Hoppas på att sambon kan leverera bra simmare till mina ägg och att vi får ett bra resultat. Det är verkligen mycket som händer nu och mycket att vänta på. Och det enda man kan göra är att hålla tummarna.

    Lycka till allihopa. Jag hoppas att vi alla får det efterlängtade plusset snart!!!!

  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-06-12 21:06:55 följande:

    Oj spännande! Vore så underbart om någon gammal räv här inne plussar :D hör gärna av dig efter fredag o berätta! Lycka till!!!


    Jaa men eller hur , dags för lite plus nu!! Jag uppdaterar när jag är på benen igen ;)
  • Långväntanefterdig
    LillaAw skrev 2018-06-12 21:46:27 följande:

    Åh vad spännande :) mitt äggplock gick jättebra. Hade läst skräckhistorier men hade en gullig sköterska som gav smärtlindring under hela plocket och de punkterade 16 äggblåsor och det tog typ 5 minuter. Men förstår att det kan kännas väldigt olika. Sköterskan sa att av 100 så är det kanske 4 som upplever extrem smärta och att de oftast är de som skriver om det sen.

    Bara slappna av så kommer det gå strålande. Håller tummarna för er! :) berätta hur det gick sen.


    Åh va skönt att höra någon som inte höll på att avlida under proceduren hahhaa!!!

    Man hör ju verkligen bara de hemska historierna. Man är så dum som googlar å läser om det.... kommer säkert gå kanon, är lite obekväm i allt bara... känns sådär att ha sambon med sig vid ett sånt blottat ingrepp , känns jättemysko! Men de kommer vi såklart fixa!
  • Långväntanefterdig
    LLW skrev 2018-06-14 12:54:54 följande:

    Fick brev från vår läkare idag. Hon skrev jättekort att min livmoder är missformad och att det därför är ökad risk för missfall. Inget mer förutom att hon dikterat remiss till rmc och lycka till typ. Jahopp.

    Väntar nån vecka sen ringer jag rmc för att kolla att remissen kommit fram. Litar inte på varken läkaren eller postgången..


    Jahapp?? Var det väntat besked eller kom det som en chock??? Opersonligt att få d på brev annars :( hur mår du?
  • Långväntanefterdig
    LLW skrev 2018-06-14 16:55:23 följande:

    Precis efter hysteroskopin kom läkaren som utförde operationen och sa att dom tagit bort en polyp och sett att min livmoder var hjärtformad, och att min vanliga läkare skulle berätta mer. Hela det samtalet tog ca 20 sekunder.. känns som att dom bara droppar info på en som man själv får försöka reda ut :( har googlat runt massor och förstått lite mer vad det innebär, men önskar att någon kunde suttit ner med mig och berättat för mig. Att sen få ett brev där det står att jag har ökad risk för missfall och ett lycka till känns väldigt opersonligt och oproffsigt :(

    tog det hårdare än jag trodde jag skulle. Kan inte ens bli gravid men om jag blir det lär jag få missfall. Tjoho vad pepp man blir :(


    Åh fy fan vilket kasst bemötande!! Man blir ju mörkrädd :(

    Att dom inte klarar av att ta sig tid för sina patienter:(
  • Långväntanefterdig

    Såååå nervös..... Sovit jättekasst inatt och vaknade jättetidigt med ont i magen och oro.... jag vill inte göra ett jävla äggplock :( vill bara ligga å få barn å ha det lite jävla okomplicerat nån gång........

    Kommer såklart att genomgå detta också. Finns ju inga gränser på vad man gör för att få sitt plus..... uppdatering kommer i eftermiddag. Wish me luck!

  • Långväntanefterdig
    XAHHA92 skrev 2018-06-15 09:06:49 följande:

    Fan alltså, kunde inte hålla mig för att testa idag. Jag är såååååå kass när det gäller att hålla mig haha!! Och så mycket pengar jag slösat genom åren på onödiga test! Men men.. Vet att ovitrelle kan ge falskt positivt graviditetstest & är på ovitrelle +9 dagar idag & äl+8, alldeles för tidigt att testa, jag vet!! MEN där kom ett svagt, svagt, svagt streck. Jag har sparat stickan så kan jag jämföra till kommande vecka! Om nästa test blir svagare så är det ovitrellen som ger falskt streck eller om det blir starkare & starkare så är jag faktiskt gravid! Nu håller jag alla mina tummar och tår för att det faktiskt är en graviditet.

    Dock inga direkt symptom än förutom ont i brösten, som jag förövrigt alltid har innan bim. Och några hugg/drag på både vänster och höger sida, vad det känns som iallafall.

    Oj nu blev det en lång text haha :)


    Åååh håller verkligen tummarna för dig!!!! Verkar ju väldigt lovande!
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år