Inlägg från: Långväntanefterdig |Visa alla inlägg
  • Långväntanefterdig

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Jooosen skrev 2018-06-18 14:15:39 följande:

    Påväg till spolning nu! Galet nervös?! Sitter i taxi haha. Tåget va inställt såklart..


    Lycka till!
  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-06-19 23:16:58 följande:

    Förlåt att ja bombar om mitt tjat om slemhinnan. Verkar som min bara är 2,5 mm?? O har ägglossning i dagarna. Har tom haft äl värk idag. Har läst på nu. Och det är ju hur tunn som helst. Inte ens värt o pricka in den här ägglossningen. Fyfan va deppig ja könner mig :(


    Åh va typiskt. Finns de inget man kan göra åt de? Nu när jag ivf ar mäter dom slemhinnan och den har blivit tjockare under behandlingen genom medicin.
  • Långväntanefterdig
    XAHHA92 skrev 2018-06-20 09:29:14 följande:

    Fan alltså. Apoteket här hade bara Clearblue... Undra om det bara är ett jäkla spökstreck :( Äl+12


    Där är ju ett sträck helt klart!! Köp ett annat å prova!!
  • Långväntanefterdig

    Är numera ruvare!!

    Sååå häftigt! Fick se på ultraljudet när dom sprutade in blastocysten, supercoolt. Gjorde inte det minsta ont, va bara sååå häftigt! Sambon var med och det var ett fint ögonblick att gå igenom tillsammans!

    1 i mig, 3 till frysen och 3 som ska chilla tills imorgon så ser vi om dom kan växa till sig. Är så förväntansfull. Om 13 dagar är officiella testdagen. Kommer troligtvis tjuvtesta. Ovitrellen är ute ur kroppen såg jag på ett test imorse.

  • Långväntanefterdig
    vill2017 skrev 2018-06-20 15:17:10 följande:

    Vad mysigt!

    Och vad härligt att det blev en fin stund mellan er även vid ett sånt här tillfälle. Det har jag varit lite rädd för, att intimiteten försvinner och att allt blir så fejkat och konstgjort.

    Nu tycker jag att du har gjort dig förtjänt av en riktigt lugn helg där du bara ska gå och njuta av att ruva ditt lilla befruktade ägg :)


    Jaa det var verkligen en mysig stund ! Nu ska vi bara mysa hela helgen å rå om varandra. Känner efter varje tecken på att blastisen fäster udag eller imorgon. Vore ju heltfantastiskt!
  • Långväntanefterdig
    LLW skrev 2018-06-20 15:58:27 följande:

    Grattis till ruvning!! Och tre till frysen än så länge är ju grymt! Nu håller vi alla tummarna för att det ska gå vägen. Jag förstår verkligen att du kommer tjuvtesta, man är ju bara människa, haha!


    Ja vi är superglada att det lyckades så fint med äggen och befruktningen. Det är skänt att veta att det finns syskonförsök! För jag tror å hoppas hårt på denna blastisen nu!! Eller hur med tjuvtest, det kommer ju inte gå att hålla sig!! Men bim om man räknar så är nästa fredag.. å senast då kommer jag tjuvtesta! Känner ju mig själv för väl hahaaa... sambon gömde testen men jag hittade dom på 5 minuter haha.. å nu är han ändå införstådd att det inte är ngn ide att hindra mig..
  • Långväntanefterdig
    Hedblomster skrev 2018-06-20 19:04:57 följande:

    Jag är glad för er alla i tråden som tar steg framåt med remisser och insemination och ivf, det är jag verkligen! Ni förtjänar det allihopa efter allt kämpande. Men jag måste nog ta en paus från tråden. Det gör ont i mig att inte ens få en remiss skickad eftersom jag bor i ett län där man ska ha försökt i två år för ivf. Att gå privat och ta betalt är tyvärr inte aktuellt just nu då sambon inte vill det och det är rätt av honom för det funkar inte i vår ekonomi nu, själv tänker jag för mycket med hjärtat.


    Åh vad tråkigt att du känner så :(

    Jag hoppas att tiden går fort för er och att ni får hjälp! Det bästa är ju om ni blir spontant gravida såklart! Det hejjar jag för . Välkommen när du orkar! Vi finns här. Kra m
  • Långväntanefterdig
    XAHHA92 skrev 2018-06-21 06:47:19 följande:

    Det var det klassiska spökstrecket på testet igår... Negativt idag! Som om vi skulle ha sån tur att bli gravida.. Sen vi ansökte om utredning har hela den här processen varit ett enda stort hån mot oss. Jag vill bara påbörja IVF och skita fullständigt i den här jävla inseminationen!! Att göra en insemination som ger en chans på ynka 10% känns som ren tortyr!! Efter över två år som oförklarligt barnlös så borde vi få IVF direkt.


    Hur blir det nu då? Fler insinuationer? Eller kan ni få ivf nu?
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år