• Jagerika

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Anonym (Neleda) skrev 2018-06-12 12:36:05 följande:

    Tack för era kommentarer! Känns betryggande nu när jag BLÖDER MER ÄN NÅGONSIN! Haha, jag har så ont i magen och svanken och är så galet trött. En av mina värsta mensar i mitt liv faktiskt! Så alla gravidsymptom å sömnlösa nätter med ryggont å allt den senaste tiden har bara varit hormonerna som har spelat mig ett spratt och ställer om kroppen deluxe tror jag. Jag försöker att se det positivt :)


    Jag hade en 6 dagar lång BRUTAL mens efter jag slutade med pillren så det är väldigt positivt! Månaden efter fick jag positivt ÄL test så allt funkade som det skulle med en gång :)
  • Jagerika

    BIM-4 idag (antagligen fel men det är det jag går efter)

    Tog ett test på Bim-6 och kunde ana en liten skugga. Nu längtar jag tills jag får mina test på posten så jag kan testa igen så spännande!!

  • Jagerika
    Kerstin010 skrev 2018-06-13 14:49:05 följande:

    Jag och min sambo försöker skaffa barn nu! Har ätit p-piller sen 2012 men slutade med dem i början av mars i år. Min mens har varit lite lustig sen dess, kanske inte så konstigt, men nu har jag äntligen (tror jag) kunnat känna av min ägglossning igen (antecknar allt i en app som heter Flo). Enligt appen skulle jag ha ägglossning den 7/6 och jag kände av kramper i magen då och lite grann under följande fyra dagar med. Den 10/6 kände jag mig smått illamående i stort sätt hela dagen, 12/6 hade jag en ljusrosa flytning när jag var på toaletten på morgonen, och den 13/3 (idag) har jag känt mig något illamående (vaknade en gång av det inatt) och haft en likadan flytning igen som jag hade den 12e. Jag vet inte om det bara är min kropp som äntligen börjar på att bli normal eller om det kan vara något på gång. Man blir ju rätt överanalyserande när man längtar efter att bli gravid ;) Min mens ska komma (enligt appen) om 9 dagar så det är väl bara att vänta och se, men skulle vara kul att diskutera med någon då jag och sambon håller detta hemligt för alla vi känner...:P


    Alltså skulle jag få en blödning några dagar efter ÄL så hade jag blivit jätteglad! Då kan det vara en nidblödning! En blödning som sker när ägget fäster! Du måste berätta hur det gått när du har testat om nån vecka så spännande!!!
  • Jagerika
    Kerstin010 skrev 2018-06-13 15:13:04 följande:

    Har tänkt något sånt jag med, för det är inte "mensblod". Men vågar inte hoppas på något haha! Men kan en nidblödning komma fler gånger än en? Tänkte då det kommit två gånger, två olika dagar?


    Jag har läst om tjejer som trott det varit en vanlig mens, alltså riklig och i flera dagar så det kan det absolut vara
  • Jagerika
    Esofe skrev 2018-06-13 17:16:15 följande:

    Tydligen var det ett spökstreck eller något, för idag (5 dagar senare) var jag inte gravid enligt CB digital med veckor :(


    Men du har fortfarande inte fått din mens? Då finns det en chans! När har du BIM?
  • Jagerika
    sussovich skrev 2018-06-13 18:55:16 följande:

    Har haft tjocka vita flytningar idag i riklig mängd. Aldrig haft innan, vad kan detta vara tro? Är på ca äl+6 idag..


    Jag har haft så flera gånger utan att varit gravid, jag tycker inte flytningar kan säga så mycket eftersom jag har olika varje månad och fortfarande inte blivit gravid! Det är nog mer om man varit gravid i några veckor som flytningarna ändras. Hur känner du dig förövrigt? :)
  • Jagerika
    Kerstin010 skrev 2018-06-14 07:56:29 följande:

    Fick nåt som liknade mens igår kväll och hade det imorse med när jag gått på toa. Hoppas ju på att det bara är något snabbt övergående men tror tyvärr inte det :(


    Då har sin mens kommit en hel vecka för tidigt alltså? Ja det kan den ju också göra men tycker det verkar troligare med nidblödning ;) hoppas på det iaf!!
  • Jagerika

    Idag har jag mensvärk... mina test kommer nog på posten idag, så ska ta ett efter jobbet! Fan jag tror inte det blev nått denna gången heller är på BIM-3 och känns som mensen kommer närsomhelst! Får väl ställa om och hoppas på 7:e försöket.

    Denna månaden har jag haft ganska lite symptom. Har varit tröttare och mer godissugen men annars är allt som vanligt.

  • Jagerika


    Tog test nu efter jobbet och jag anar fortfarande ett streck! Syns till och med med mer nu än för några dagar sedan. Gjorde bilden svartvit för då såg man bättre på bild,men ser ni nått? Har markerat där det finns ett streck :) hoppas det inte är en kemisk graviditet
  • Jagerika
    Esofe skrev 2018-06-14 20:15:39 följande:

    Nu går jag snart in på min tredje vecka med extremt ömma bröst som även spänner och svider. Kan det ha att göra med minipillerstopp för 1,5 mån sedan?

    Ilningar i livmodern också, i fyra dagar nu... Kommer som hugg lite då och då, rätt ofta. Ingen mens i sikte.

    Fick neg på gravtest så ger upp denna månaden, men någon som känt så efter minipiller?


    Jag hade alla symptom som finns dom första 2 månaderna efter jag slutade med pillren, så det är nog vanligt!
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet