• Jagerika

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Anonym (Lillstrumpan) skrev 2018-04-06 15:49:23 följande:

    Jobbar som undersköterska på operation tills jag är färdig sjuksköterska nästa år. Så det är endast kejsarsnitt jag är med på.. Idag blev det 2 tjejer: Iris och Helga samt 1 kille: Arnold :)

    Gråter alltid på snitt... blir så känslomässigt överlag men även för att jag önskar att få vara i situationen att få möt bebis för första gången :(


    Förstår att det kan vara jobbigt att se nyfödda barn när man själv längtar som en tok! Häftigt jobb tycker jag! :)

    Direkt efter ÄL fick jag tjocka vita flytningar, ont i ländryggen och *mensvärk* i magen som håller i sig än i dag (ÄL +3). Kan det vara ägglossnings symptom även om ÄL är över? Har läst om tjejer som fått vita flytningar 2 dagar efter ÄL och sen plussat så självklart får jag för stora förhoppningar direkt!!
  • Jagerika
    norrland91 skrev 2018-04-07 12:48:27 följande:

    Tror jag är gravid? Eller?! Vågar inte tro det är i chock!

    Ser ni också ett streck ?


    Du behöver inte oroa dig! Det där är ett tydligt PLUSS!!! Shit jag är så glad nu för din skull!
  • Jagerika
    maria1992 skrev 2018-04-07 13:45:34 följande:

    Tror jag med.. fick ett liknande idag. Hoppas!!


    Det där är också ett pluss!! :D GRATTIS!!
  • Jagerika

    Jag kan ju inte säga säkert men det känns som det tagit sig denna gången!

    Jag har ont i ryggen men det största jag reagerar på är att jag är varm som ett bälte runt hela magen och mår lite illa. Molvärk enda sen ÄL som aldrig går över. Ska vänta tills jag är iallafall på BIM -2 innan jag testar! Ville bara skriva av mig av vad jag känner ifall det är något :)

  • Jagerika
    Anonym (Kaktus) skrev 2018-04-09 12:13:40 följande:

    Hej!

    Slutade med mina p-piller för en vecka sen och har nu min ?pillermens? så hoppas ägglossning kommer igång på riktigt om ca 28 dagar! Kommer börja försöka lite smått tidigast i maj, ska på resa i höst så får ju inte vara för långt gången känner jag.

    Har en fundering, räcker det att äta tex Mittval kvinna nu innan man börjar försöka och under tiden man försöker? Tänker på folsyran.


    Välkommen! :) vart ska du resa?

    Jag äter folsyra sen nån månad tillbaka, den ska man börja med innan man blir gravid har jag läst :)
  • Jagerika

    Idag är jag på ÄL +7 och vill att tiden ska gå fortare så jag kan få testa!! Grattis till alla som plussat!!:D hur går det med er andra?

  • Jagerika
    Anonym (Lillstrumpan) skrev 2018-04-10 17:06:28 följande:

    Är på BIM-2, fick ett positivt grav test i fredags som nu är helt negativt varje dag jag testat. Har kommit underfund med att jag haft en kemisk graviditet..

    Jag skall träffa läkare på fredag för att undersöka om jag har pcos, efter det besöket skall jag och sambon skicka in egenremiss för infertilitetsutredning... Så får vi se hur det går.


    Usch vad tråkigt! :/ man blir ju så glad och sen få börja på ruta ett igen, fy fan för kroppen alltså! Hoppas allt ser bra ut! Hur länge har ni försökt? Detta är våran 5:e månad utan resultat!
  • Jagerika
    Anonym (Lillstrumpan) skrev 2018-04-13 08:03:03 följande:

    ... Och DÄR kom återbudet på läkartid en för att hon är sjuk. Jag måste vänta ytterligare 2 veckor, började fanimej gråta. Jag jobbar själv i vården och vet att det är inget man kan göra nått åt men jag känner mig så uppgiven endå :(


    Men ååh vad irriterande!! Hade också börjat gråta :( man gör ju inget annat än att vänta!!
  • Jagerika
    Anonym (sara11) skrev 2018-04-12 19:38:23 följande:

    Hej! 

    Är gärna med i denna tråd då jag och min sambo nu i april har börjat försöka bli gravida. Vi får se om några veckor ifall de visar något. Jag förväntar mig inte att det går snabbt dock, men klart man hoppas på det!! Lycka till alla <3


    Du är så välkommen!! Det är flera som har plussat och några som kämpar! Jag (Trådstartaren) är på BIM-5 med ett negativt test i morse, jag är 26 år och vi har försökt sedan december :)
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet