• Jagerika

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    MrsEK skrev 2018-04-27 17:15:51 följande:
    Gud vad roligt! Jag ser också :D Grattis!!
  • Jagerika
    MrsEK skrev 2018-04-27 22:13:14 följande:

    Åh herregud, jag blir så himla nervös nu. Måste köpa ett digitalt imorgon, kan inte tro på det sj.

    Önskar oss alla lycka till, så himla frustrerande att försöka månad efter månad utan att lyckas.


    Har du tagit digitalt? Hur har det gått? :)
  • Jagerika

    Hej tjejer! Inte varit inne på ett tag, blev helt deppig när mensen kom sist! Men enligt min app har jag ägglossning i morgon :) har provat ha sex 1 gång varannan dag (nån dag blev det 2 haha) och har dessutom kommit på att jag har räknat fel på månaderna, trodde detta blev 6:e försöket men det är bara 5:e! Min brors tjej blev gravid på 5:e försöket så hoppas verkligen det blir samma för mig ;) BIM 19 maj isåfall, väldigt långt bort! Vill verkligen ha en januari bebis <3

  • Jagerika
    Lunalove skrev 2018-05-02 09:00:40 följande:

    Tar bort min anonymtext nu: Lillstrumpan

    Tror att det är bra att komma ifrån allt detta lite också, det kan ju påverka sägs det. Har också hållit mig undan lite, fick en kemisk graviditet förra omgången.. Vilket fick mig att känna mig ledsen att det inte blev nått, men glad att se att det funkar. Har blivit remitterad till gyn för förundersökning eftersom vi testat i över ett år.

    Vi får hålla sams denna gången! Har också BIM den 19/5 :D


    En kemisk graviditet? Är det typ ybertidigt missfall? Typ att ägget bara blir befruktat? Spelar ingen roll hur man får missfall och när, det är fortfarande hemskt :/ ja vi får följas åt! Jag fick positivt ÄL test i förrgår och appen sa att ÄL var igår så det stämmer nog bra! Räknar att jag är ÄL+2 idag från det positiva testet så BIM borde bli 19:e :)

    hoppas dom kan hjälpa er! Är så frustrerande att aldrig bli gravid!!

    Mim sambo har börjat bli lite nojig över att hans spermier är dåliga då han har varit en riktig partyprisse och player förut! Han har inte haft några könssjukdomar vad han vet och det har inte jag heller. Men jag tänker mest att alkoholen kanske har ställt till det mycket så vi funderar på att ta ett hemmaprov på hans spermier!
  • Jagerika
    medioker skrev 2018-05-06 11:49:55 följande:

    Hej!

    Slutade med p-piller för ett tag sen, fick min pillermens efter några dagar och väntar nu in min första riktiga mens, den borde ha kommit nu men icke. Förstår att det ibland tar lång tid innan mensen kommer igång. Vi planerar egentligen att starta bebisverkstaden i höst men det hade inte gjort något att bli gravid nu lite innan...vi kör avbrutet så risken finns ju. Eller ja just nu inte alls eftersom jag inte verkar ha mens :/


    Hej! Jag använde mig av p-pillret *Mini-p* och och fick mim mens en vecka senare och sedan nästa månad kom den som vanligt, är det bara *vanliga* p-piller man får piller mens av? Har aldrig fattat det där eftersom min mens aldrig försvann!
  • Jagerika

    Idag är jag på ÄL+5, så himla tråkigt att vänta men har ändå en bra känsla denna gången! Vi har försökt sedan december så detta är 5:e försöket och 3 av dom har jag haft så brutalt ont i magen på och efter ÄL, och denna gången plus 1 annan månad så känner jag ingenting! Min teori är att när jag inte känner något alls så har ägget blivit befruktat, men att förra gången jag inte kände något så fäste inte ägget. Så jag tycker bara det är bra att jag inte känner nått alls, om nu min teori stämmer haha! :) hoppas bara att det fäster!

    Är det någon som vet när ägget bäddar in sig? Efter ÄL alltså! Har så dålig koll på befrukningen och den biten, och söker man på det så får man massor av olika svar!

  • Jagerika

    Hej tjejer! ÄL +9 idag och brösten ömmar som attan plus att jag fått blodådror på brösten! Vad tror ni om det? :D det liksom *svider* i magen ibland, hoppas det är min tur efter 5 månaders försök!!

  • Jagerika
    Saima17 skrev 2018-05-11 10:09:06 följande:

    är åxå på äl+9 idag.. hade lite svag mensvärk imorse långt ner före ja va på wc..är inne på dag 6 me gulkroppshormon..har varje dag tunna vattninga flytningar..å int dom där tjocka lotionsflytningarna som brukar va efter äl före mens..vet int om d e pga tabletterna men ja..känner inget annat. så tror int d ha tagi sj för oss den här mån..så antar att d bara e att gå på försök nr 8 nu då


    Man ska aldrig säga aldrig! Det är ett tag kvar till Bim för oss båda och chansen finns! Försök tänka positivt istället, det försöker jag! :) när har du BIm? Jag har den 19:e alltså nästa lördag :)
  • Jagerika
    Lunalove skrev 2018-05-11 10:52:06 följande:

    Håller tummarna! :D


    Tack så mycket! Är lite nervös för att testa mig denna gången!! Vet inte om jag vågar innan BIM :O har beställt tester som jag tror kommer på måndag!
  • Jagerika

    Hur går det för er tjejer? Är på BIM-5 idag och har fortfarande ömma bröst sedan typ 1 vecka tillbaka! Nån som är i närheten av BIM som jag?

Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet