• AnnaLa

    Vi som planerar äggdonation 2019

    pipperoni skrev 2019-12-23 16:00:18 följande:

    Idag har även vi varit på RUL och fått den bästa julklappen. Allt ser bra ut och det är en tjej och en kille. God jul alla kämpar!


    Va häftigt med en av varje! Vad roligt!
    Fertilitetsresa skrev 2019-12-23 19:00:18 följande:

    Jag gjorde FET på 5-dagars blastocyt 18/12. Fått 1/1 som testdag. Hoppas såklart på bästa starten på 2020 men skulle sååå gärna vilja få en underbar julklapp imorgon...

    Jag har ett CB tidigt graviditetstest (som en kan ta ?6 dagar innan missad mens?) - kan jag testa imorgon 24/12 eller är det för tidigt för att ge resultat??


    Vet inte hur du gjorde men jag har också testat positivt som tidigast dag 7 efter insättning av en blastocyst.

    Lycka till!
  • AnnaLa
    Maran73 skrev 2019-12-25 21:47:52 följande:

    Hallå där! Rullar det på?


    Ja det rullar på! ( hoppas man ju iaf...:)) inte börjat känna rörelser än och värsta illamåendet har lagt sig så man undrar ju ibland... meen har rul i början på januari så då får man ju se om allt är som det ska.. det såg ju bra ut på kub så finns ju egentligen ingen anledning att tvivla... meen samtidigt så kan man så klart komma på tusen anledningar till varför det inte skulle stå rätt till:) knasig hjärna man har...
  • AnnaLa
    PeeWee44 skrev 2020-01-15 15:46:07 följande:

    Imorgon kommer vår efterlängtade lilla prins! Han ligger fortfarande i säte/tvärläge så jag hade inte kunnat föda vaginalt.

    Lycka till alla ni som fortfarande kämpar, ta mig som ett exempel på att det går om man inte ger upp. Fem år och 11 försök senare så är vi i mål!


    Fantastiskt! Stort lycka till idag!!

    Tänk att det ändå fungerar efter så lång tid:)

    Fått reda på på rul att min också ligger i tvärläge och att jag har moderkakan för livmodermunnen... så finns risk för snitt för mig också, även om det finns massa tid kvar både för att den vänder sig och att moderkakan flyttar upp sig.. får se på nästa ul hur det går. Är ju bara i v 20 än.
  • AnnaLa
    PeeWee44 skrev 2020-01-16 13:02:23 följande:

    Nu är han här! 2920 och 48 cm. Allt har gått bra och han låg helt i tvärläge så det var tur med kejsarsnitt.


    Vad häftigt! Grattis!!! Jättefin liten kille:)

    Va skönt att allt gått bra!
  • AnnaLa

    Hihi... här blir det oxå en grabb..:) hade nog tänkt mig en tjej, men det är mest för det är ju det jag känner till nu.. man älskar ju den man redan har så otroligt mycket så man har ju svårt att se att man skulle vilja ha någon annan än henne:) vill ha en till lika dan:) men det förstår jag juh att det blir dubbel kärlek nu istället:) så det blir toppen! Men namn.. oj va svårt....

  • AnnaLa
    Limarie skrev 2020-02-03 14:25:33 följande:

    Nu har vi gjort vår första embryotransfer. Det blev embryodonation till slut i Prag då vår donator i Finland fick avbryta sin behandling.

    Läkaren hade svårt att placera embryonet då blåsan inte alls var så full som det behövdes. Hade druckit mycket och var så kissnödig. Han var nära att ge upp men sedan tyckte han att det ändå gick.

    Man blir ju lite fundersam att det nu har hamnat "rätt". Nån som har haft samma sak?


    Förstår din oro... tycker det har varierat varje gång hur insättningarna gått. En gång var jag så kissnödig att jag nästan studsade i stolen innan der var dags å dom skratta åt mig när jag gnydde hela insättningen då det var så sjukt svårt att hålla sig när de samtidigt tryckte på magen.. den gången klarade jag inte ens av att titta på skärmen... så jättesvårt få rätt mängd vätska innan.. ngn gång har de skällt lite på mig för jsg druckit för lite... men jag tror att bara de är hyfsat snabba så brukar det nog lösa sig. ( vänner till mig som gjort ivf i Sverige har aldrig ens hört talas om att man ska va kissnödig) Var orolig en gång när hon skickade tillbaka labtjejen med katetern som stod å vänta för de hade svårt att ens få en bra bild via ul på magen.. ( har bakåtlutad livmoder) då kändes det som det tog evigheter innan hon ens börjat..

    jag tror säkert de hittat en finfin plats i din livmoder och att något börjar växa genast:)
  • AnnaLa
    Snurranfian skrev 2020-02-03 16:01:01 följande:

    Haha gulliga du!! Fint att du bryr dig. :) Va där på em... och allt va så fint... världens finaste lilla blobb/böna med ett pickande hjärta. Så fruktansvärt lättad och glad! Känner mig sjukt ödmjuk i för livet just nu. Herrejisses!!! Nu är vi ett steg på väg!


    Vad spännande:) grattis :)
  • AnnaLa
    Limarie skrev 2020-02-03 22:31:41 följande:

    @AnnaLa Tack. Hoppas den sitter bra.

    Sedan läser jag oftast att andra skriver om hur slemhinnan såg ut vid transferdagen. Men hos mig kollade de inte ens. Upp på gynstolen. Bara ultraljud på magen och så började letande. Det hade ju varit intressant att veta hur tjock slemhinnan är. Eller har ni andra fått information om det? Respektive är det någon som inte har fått det? Jag glömde fråga allt detta då jag hade helt andra tankar när man var där inne.


    Samma där har det varit olika... ibland har de mätt jättenoga... kanske då jag varit på gränsen till för tunn.. ibland har hon bara sagt.. ser bra ut.. man ser nog snabbt på vul ändå om den ser normalt tjock ut... ngn gång har jag frågat.. då jag varit orolig.. men så länge den varit tillräckligt tjock i Sverige innan jag fått ok att köra, har den ju varit fortsatt ok även vid insättning. Och där har de ju mätt noga... (jag har ju fått avbryta pga av tunn slemhinna ngra ggr..)
  • AnnaLa
    Maran73 skrev 2020-02-18 12:52:32 följande:

    Hallå allihopa! Lillasyster har anlänt! Världens sötaste lilla gos på 3870 gram och 51 cm. <3 Hon tyckte att det var lite väl att vänta till idag som planerat, vattnet gick i lördags eftermiddag så det blev ett lite halvakut snitt på kvällen istället. Vi mår bra, men visst känner jag mig lite lätt överkörd sådär.. Nu är vi på väg hem från BB. Kram!


    Åhh va roligt! Stort grattis!
  • AnnaLa
    Limarie skrev 2020-02-23 20:03:12 följande:

    Kan man få det när man gör äggdonation? Kan embryonet vandrar upp till äggledare?


    Mm tyvärr kan man få det... ( som att man inte redan har krångel nog) tror tom det är vanligare vid ivf än vanlig graviditet.

    Jag fick utomkveds mitt andra äd försök. Så har därefter alltid gjort tidiga vul. V 6 ungefär. Också tydligen större risk för fler om man haft det en gång enligt SöS där jag opererades, oxå dom som bad mig att göra tidiga vul om jag blev gravid igen.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019