• AnnaLa

    Vi som planerar äggdonation 2019

    UndrandeSökare skrev 2019-08-17 00:11:42 följande:

    Gör du inte dubbeldonation nu redan? Dvs både donerade ägg och donerade spermier? V7 gjord3 OGss på våra dubbeldonerade hos Avaclinic i Riga och av 8 blastos var 7 normala kromosommässigt. Men PGS ökar risken att embeyona dör vid upptining så det är ett riskabelt ingrepp.

    Nej, som jag fattar det gör de inte PGas på de dubbeldonerade embryona hos Olga. Så man kan fortfarande få minus och missfall där om embryot är onormalt.


    Jo jag gör dubbeldonation, men äggdonation plus spermadonation.

    Inte embrydonation som de har hos Olga.
  • AnnaLa
    Milla91 skrev 2019-08-20 13:39:42 följande:

    Hallå alla! Har 1 misslyckat försök med äggdonation bakom mig då embryot inte ville fästa. Kliniken i Riga tycker nu att jag ska göra ett ERA-test samt en hysteroskopi. Någon som har erfarenhet utav detta? Har det gett bra resultat? Aldrig varit gravid så ge mig pepp!!


    Jag har ingen erfarenhet men fick också samma erbjudande efter ett misslyckat äd försök. Jag tackade dock nej då jag inte kände mig redo för det ännu. Kanske om jag får fler negativa försök.

    Men tycker det låter som många ändå gör hysto så det är nog bra. Pratade lite med min gyn hemma i Sverige som sa att jo visst kan jag göra de, men även om han så klart inte kan se hur det ser ut i min livmoder så tyckte han att det iallfall inte fanns några tecken på polyper och att jag hade så jämn å fin livmoder så han sa inte utyckligen hur jag borde göra. Men kände ändå att jag hade honom på min sida när jag tackade nej:)
  • AnnaLa
    UndrandeSökare skrev 2019-08-21 09:12:24 följande:

    AnnaLa-Skulle stå såhär:

    Har du fått svar på PGS-analysen av de 3 sista embryona? Var det något som var normalt? Har du bestämt hur du ska göra nu?


    Fått ett preliminärt svar att troligtvis iallfall ett bra embryo men rapporten är inte helt klar än.

    Väntar in min mens och säger de fortfarande att ett embryo är bra då så kör jag direkt..

    less på avbrutna försök och väntande....
  • AnnaLa

    Åhh va kul att det går så fint framgåt för er som

    Är gravida nu:)

    Jag fick bara ett bra embryo till.. men kör igång med det direkt. Hoppas på att det här en bättre cykel.. lite oroad över att mensen den här månaden är så sparsam.. men det kanske bara är tecken på att min slemhinna fortsätter vara tunn.. satt igång med 4 tabletter östrogen plus plåster så hoppas den ska tjocka på sig iaf..

  • AnnaLa
    UndrandeSökare skrev 2019-08-30 13:14:29 följande:

    Tråkigt att endast ett embryo var normalt. Hoppas det går bra denna gång med det embryot. Har du nån plan hur du ska gå vidare sen om det inte går denna gång? Kommer du göra en ny omgång med nya donatorer på ivfRiga eller byta till nån annan klinik?


    Det blir så klart ett tillfälle att ta ett nytt beslut. Sen vet jag inte vad det blir om det blir Riga igen eller kanske hos Olga. Är intresserad av deras embryodonationsprogram.

    Men Riga är ju smidigt att åka till.. och min stora stress är ändå allt krångel med jobbet... räknade ut hur många uppstartade eller avbrutna (då man ändå krånglat med ultraljud och plock och insättningar ) ivf och äd försök jag gjort och är uppe i 15 st sedan 2015.. så mycket pusslande blir det:)
  • AnnaLa
    UndrandeSökare skrev 2019-08-31 09:53:26 följande:

    15 gånger är mycket, men du har ju iallafall lyckats en gång (du har väl en 2årig flicka via ÄD?).

    Håller med dig om att Riga är supersmidigt, skönt att bara kunna resa över dagen, och inte behöva tänka på visum eller vara tvungen att stanna på plats i flera dar.

    Jag åker bara till Riga för insättningen och sen direkt hem. I Ryssland måste man stanna i 4 dar för deras ED, plus ev. ytterligare en resa innan för att köpa mediciner, eftersom Trental och endel andra av deras mediciner inte finns i Sverige.

    Vilket datum har du nästa planerade FET? Hoppas det går bra då !


    Ja har en liten sessa via äd:) så är lyckligt lottad!

    Runt 17-18 september är det fet om slemhinnan tjockar på sig...
    PeeWee44 skrev 2019-08-31 10:40:28 följande:

    Det är inga problem att skaffa visum, super enkelt och smidigt. Flyg tar bara 1.10 så det är inte något problem. Vi är många som misslyckats på andra kliniker som har lyckats i St Petersburg. Önskar vi hittat dom tidigare. Du behöver inte åka till St Petersburg innan för att köpa mediciner innan, du köper när du är där. Vi har gjort embryodonation och är gravid i v 18+4. Tre olika äggdonatorer, en i Riga med fyra insättningar, en graviditet som slutade i missfall i v 6. Två är i Aten, fyra insättningar, ett pluss på första testdag men negativt tre dagar senare.


    Så häftigt att ni lyckats:) Hur lång tid innan planerad insättning vet man datum för när det blir? Och hur lång tid tar det att få visum?
  • AnnaLa
    Lilly2013 skrev 2019-09-09 13:44:51 följande:

    Positivt på stickan i lördags och har varit och lämnat blodprov idag. Fjärde transfern med äggdonation och andra hos Ava Riga. Hur det än går nu så har jag iallafall aldrig kommit så här långt


    Åh va roligt! Grattis!
  • AnnaLa
    CrookedTail skrev 2019-09-05 13:56:02 följande:

    VUL gick bra! Alla sprutor och piller verkar ha gjort det dom skulle, slemhinnan var 8,5 mm. På måndag görs sista undersökningen av donatorn, så förhoppningsvis åker vi om en vecka. Nu börjar jag bli nervös! :D


    Vilken bra slemhinna!

    Mätte min också och allt östrogen verkar ha gjort skillnad. För den var 8 mm. Sista embryot, så känns bra att slemhinnan verkar vara på min sida den här gången.
  • AnnaLa
    CrookedTail skrev 2019-09-09 21:45:01 följande:

    Håller tummarna!


    Tack detsamma!

    Gissar att du är på väg att åka snart! Spännande! Jag åker också den här veckan..

    bara hålla tummar att det sista embryot också klarar upptining och att slemhinnan håller i sig.

    Lycka till!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019