• AnnaLa

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Blå lilja. Blödningen har lagt sig.. lite rosa fortfarande men det känns inte lika läskigt som en klarröd blödning. Jag skulle prova börja med fragminet igen tyckte kliniken.

    Jag var och gjorde ett första ul nu. 5+3 tror jag. Och hon såg en hinnsäck. Men inget mer än. Men det viktiga det här ul var ju att inget fanns i äggledarna. Så då kan jag utesluta utomkveds iaf. Det känns bra. Dock så vet jag ju inget mer om hur det går med graviditeten eftersom man inte kunde se ngt mer. Minns att förra gången kunde de se ?fetal pole? vid 5+1 men det där ska ju va individuellt så det får man väl inte hänga upp sig på. Ny tid om två veckor och då visar det sig förhoppningsvis att det finns hjärtslag.. eller om jag har otur så fortfarande bara en hinnsäck..

    Jag kommer inte heller kontakta inskrivning innan jag ser ett hjärtslag.. först då man vågar lita på det känner jag..

  • AnnaLa

    Blå lilja: vi är ju bara ngra dagar emellan. Men jag har samma tankar som du. Känner faktiskt ingenting.. varit trött men det kan ju lika gärna va mediciner eller 2 åring hemma.. inte brösten.. inget illamående..

    har också tänkt tanken att göra fler blodprov för att veta om allt stannat av... men beStämmt att jag nog ska försöka se det som något positivt att inte må

    Illa.. sen har jag ju ul om två veckor så tänker att jag får stå ut tills dess...:) du ska ju så klart testa om du känner att du inte kan vänta längre..man måste göra det som är bäst för en!

    Men ville bara säga att du inte är ensam att vara utan symptom:)

    Och gör hellre blodprov än vul om du är i v 6.

    Man kan se mycket i v 6 om man har tur, det gjorde jag ju med dottern. Men den här gången bara en säck.. och det säger ju egentligen inget om att graviditeten fortgår, och kan tyvärr leda till ännu mer grubbel.. så helst vill man ju ha hjärtslag så man verkligen vet att det inte stannat av! Och då skulle jag nog vänta till v 7-8.

    Hoppas du får ngra symptom som får dig känna dig trygg. Mensvärk är inte heller dåligt. Det kan man ha mycket i början. Så det i sig är ett symptom.

  • AnnaLa

    Frazze, jag hoppas ni hittar fram till varann och att du får en plan du känner dig trygg med!

    Jag har ju gjort 3 äd där och har innan transfer bara tagit Progynon och lutinus men fått en plan med kortison, trombyl urogest och fraxipane eller fragmin på plats efter transfer hos dom.

    Blå lilja, va skönt att ditt hcg stiger ordentligt! Ingen aning om när man kan se hjärtslag:) men det är nog inte långt bort:)

  • AnnaLa

    Jag har juh tom gjort fyra transfers.. ( van att berätta om

    Mina tre äd försök men inte riktigt hunnit koppla att jag är gravid igen;))

    Första gången färskt försök å ett embryo. Blev en kemisk graviditet.. jättesvagt plus ngra dagar..

    Andra gången fet, två embryon då fick jag ett utomkvedshavandeskap..

    Och tredje gången fet, två embryon då funkade det hela vägen :)

    Och den här gången fet med ett embryo som gått vägen hittills iaf....

  • AnnaLa

    Nä det gick inte vägen det här.. började blöda kraftigt.. klumpar, inte en chans ngt fanns kvar. Och fick sedan missfall bekräftat på vul..:(

    Men tänker inte ge upp.. finns inga embryon kvar så får ju börja om, men vet ju när jag tittar på min ängel hemma att det är värt allt slit när det till slut lyckas.

    Det hoppas jag ni alla får chansen att uppleva.

  • AnnaLa

    Pausade lite här efter missfallet.. så har inte helt koll på alla men har uppfattat att det gått bra för dig frazze!

    Vad roligt, grattis!

    Jag är också på gång att göra ytterligare ett försök i Riga med ny donator. Väntar in mensen nu och blir det inte helt fel dag krock med jobb eller röda dagar så kör jag igång i nästa cykel igen.

    Gissningsvis i slutet på maj..????

  • AnnaLa

    Jag är 40 men jag tycker att det måste va helt individuellt vad som är rätt för just er. Barnlängtan är staka krafter :) Jag tänker också att ju äldre man är själv (nojjar över min ålder oxå ibland) destå roligare om det funkar med syskon. Då finns det fler att leka med när man är barn och syskon kan bli jätteviktiga när man är äldre med lite äldre föräldrar:) tänker mycket att jag vill ge min dotter lite mer familj nu när jag hoppas på nr 2..

    Om bara den där mensen skulle komma igång någon gång...

    så klart nu när man är redo att köra ett nytt försök...

  • AnnaLa

    Läste mitt svar igen å hoppas det inte låter som jag menar att det måste hinnas med syskon! Jag håller med om att andra grannar vänner släktingar kan finnas där istället. Jag ville snarare säga att, om ni vill hinna med syskon också, så var inte rädd att ni blivit för gamla..:)

    Jag är ju också ensamstående så är lite brist på mycket familj här:)

    Lilla gs mamma: efter 6 ivf försök och vid tredje äd försöket gick det vägen:)

  • AnnaLa
    Solros80 skrev 2019-05-22 10:52:03 följande:

    Jag har faktiskt ingen aning varför de vill matcha blodgrupp. I vår fall hade varken ägg eller sperma donatorn samma blodgrupp som mig och min man.

    Vi fick två alternativ att välja mellan och ingen av de hade samma blodgrupp. Jag tänkte att det inte kan vara så avgörande eftersom kliniken själva föreslog de donatorer a.


    Till mig sa de att de gärna ville ha samma rh som mig. Någon med rh+ eftersom jag är plus.

    Iaf på äggdonation. Spermadonatorn tror jag att jag själv bad dem välja någon med + där också.

    Men man väljer ju inte själv partner efter blodgrupp så det ska väl inte vara så viktigt tänker jag...
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019