• AnnaLa

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Solros80 skrev 2019-07-21 09:55:13 följande:

    Skönt att du är på gång igen AnnaLa! Håller tummarna för att det går bra heeela vägen denna gång!


    Tack!
    CrookedTail skrev 2019-07-21 09:57:44 följande:

    Så roligt att läsa om er som nu blivit gravida! Njut och försök slappna av ;P

    Bell13, lycka till med förlossningen, jag hoppas att du inte glömmer bort oss sen. Är ju så nyfiken!

    AnnaLa, lycka till med ruvningen, håller tummarna för att pyret stannar kvar.

    Själv har jag nu semester och försöker njuta av att vara ledig istället för att tänka på min behandling. Har börjat med ordinerade P-piller nu iaf. På tal om tjocklek på slemhinna, är det någon mer än AnnaLa som haft problem med detta och fått skjuta på ET/FET? Nu börjar jag ju så klart att nojja för det...


    Tack, Ja inte lätt att tänka på något annat än behandlingar när man snart är på gång:)

    Ruvdag 2 då.. ingen ide börja känna efter än..

    de vill jag testar 1/8. Men ingen chans jag väntar så länge.. hihi..
  • AnnaLa
    Maran73 skrev 2019-07-21 17:55:11 följande:

    Håller med 77, sjukt spännande!

    Hmmm... jag fick min molvärk (mest i korsryggen) supertidigt i ruvningen, dagen efter transfer om jag minns rätt. EGENTLIGEN tror jag inte att man kan känna ngt så tidigt, men ändå, just saying..

    Väntar med spänning på era test, AnnaLa och Solhällan!


    Ja rätt tidigt kan man nog ändå reagera när det

    Är en blastocyst som sats in.. dom börjar ju nästan fästa direkt...

    kikade i mina anteckningar...( har skrivit lite runt alla mina försök) och runt dag 4 började jag må lite kymigt skrev jag förra gången. Plussade svagt på dag 6...

    Jag ska försöka att inte känna efter alls några dagar till så får vi se hur det känns i slutet på veckan som kommer... beroende på hur det känns så kanske man törs testa då...
  • AnnaLa

    Hmm.. lite blod i morse... fick lov att testa då och var negativt. Vet att det är tidigt men jag har alltid plussat tidigt. Sen i kombination med blod och att man börjar svettas lite extra som jag alltid gör när mensen är på väg gör att det nog känns rätt kört.

  • AnnaLa
    Maran73 skrev 2019-07-24 15:03:18 följande:

    Men neeej... inte mens! När var testdag nu igen?


    Jag har inte testdag förrän nästa vecka 1/8 så är bara på ruvdag 5. Men kommer mensen nu så är det ju ungefär när den skulle komma naturligt..

    mejlat med kliniken som tycker jag ska göra ett blodprov redan imorgon. De säger att det är för tidigt för vanliga gravtest. Och så är det väl. Men som sagt. Har plussat alla mina 4 försök dag 5-6 även när det varit en kemisk graviditet eller ett utomkveds..
  • AnnaLa
    Frazze skrev 2019-07-24 22:21:59 följande:

    Jag fick en liten lätt blödning den dagen som min mens skulle kommit. Men här är jag nu 19+2 och rejält rund om magen. Du ska se att det är nåt där inne


    Ja.... Tänk om det skulle va så!!
  • AnnaLa

    Nej, det funkade inte den här gången heller. Kollat med blodprov och fortfarande negativt. Så jag slutar med mediciner och väntar på nästa mens..

    Men jag är ju lyckligt lottad som redan har en liten ädprinsessa här hemma.

    Apropå tankar om att ha fått barn via donator så har ju min dotter både manlig och kvinnlig donator. Och jag skulle ju aldrig velat ha en annan unge nu när jag har henne:)

    Det händer ganska ofta att folk säger att vi är lika.. ( det är vi inte,mer än till hår å ögonfärg) men hon härmar mig i allt, ansiktsuttryck å vad jag säger.. så vi kommer nog bli lika på många sätt framöver.

    Jag var ju beredd på kommentarer och de närmast mig vet hur de ligger till. Jag vill att hon själv ska kunna berätta sina tankar för de nära utan att de ska reagera med överaskning när hon börjar prata om det. Däremot på jobbet eller de jag inte umgås med så ofta har jag inte sagt så mycket till alls om ingen frågar.

    Men det är väldigt vanligt att när en ny bebis kommer så

    Måste alla fråga vem hon är lik.. det kommer direkt efter kön, vikt nästan...

    Jag brukar inte säga så mycket. Fick fråga nu i veckan om jag oxå var så blond när jag var liten.. å då svarar jag på det så klart.. även om det inte spelar ngn roll hur jag såg ut när jag var liten .. på BVc fick jag påminna barnmorskan ofta då hon frågade lite titt som

    Tätt om ärftliga saker... bara man är beredd själv så

    Tycker jag inte det är ett problem. Frågan kommer men inom en minut så går samtalet in på annat och personen som frågar har ju ingen aning om att det kan vara känsligt.

    Jag är fantastiskt glad åt möjligheten att ha fått bli mamma til just min lilla tjej och det enda som kan grusa tankarna ibland är ju att jag hoppas att hon är lika trygg i det här som jag är när hon blir äldre. Men jag hoppas å ska verkligen försöka få henne att känna hur speciell hon är.

    Att ha fått min dotter är det är det bästa jag har gjort!

  • AnnaLa
    Sjuttiosjuan skrev 2019-08-16 06:13:33 följande:

    Tyvärr så blev det minus! Bara vänta och börja om. Pepp pepp!!!


    Nej inte du också...! va tråkigt. Hoppades få läsa om ett plus.. Ja, bara ta nya tag tyvärr...
  • AnnaLa
    Lilla Gs mamma skrev 2019-08-16 16:33:33 följande:

    Jag har precis fått veta att jag fått ett MA. Troligen har pyret dött redan någon gång i vecka 7. Nu ska kag bryta ihop lite och slicka såren.


    Nää va trist... verkligen jättetråkigt..
  • AnnaLa
    Frazze skrev 2019-08-16 21:11:31 följande:

    Enligt Dr Fodina så var det ju super embryon så vi fick vara beredda på att det blev två. Jag sa att det finns inte en chans att jag får två, fick jag inte heller

    Jag tycker det är värt att stoppa in 2


    Jag fick samma info som du.. att chansen för två är stor med äd. Men när jag fick min lilla tjej hade jag också satt in två. Nu är jag lite mer försiktig då det skulle va väldigt tufft med två då man redan har en liten. Men skulle det vara av lite sämre kvalité så skulle jag nog sätta in två nu också.
  • AnnaLa
    UndrandeSökare skrev 2019-08-16 11:51:54 följande:

    AnnaLa-Vilken månad siktar du på att göra nästa insättning i Riga? Hur många embryon har du kvar i frysen?


    Jag siktar på att köra direkt. Men tyvärr har jag inte turen på min sida.. valde göra pgs den här gången då jag fick missfall i januari, och ville undvika det igen, men bara på en del av embryona. ( de gjorde dock biopsier på alla) det visade sig att bara det jag satte in nu i sommar var ok. ( och det blev ju minus) Resten av de som är testade var dåliga. Så nu väntar jag på svar om någon av de sista 3 är bra...

    Kliniken säger att så här dåligt utfall brukar man aldrig få. Är lite less på att tiden bara går och går..

    Tänker lite på vad jag gör om alla är dåliga... böjar om med ytterligare donator..(med risk igen att inte få ut bra embryon) eller borde man vända sig till Olga och satsa på embryodonation. Då får man väl bara embryon av bra kvalité?

    Jaja inte riktigt där än men ska få svar vilken dag som helst så får vi se.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019