• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    ÄL+10 och negativt, nästa test blir på ÄL+12 :) eller om mensen kanske vill dyka upp denna månaden haha xD

  • Jagerika
    GulRödBlå skrev 2019-01-25 23:20:45 följande:

    Har plussat i över en vecka, dock med negativa resultat på sjukhuset i form av blod och urinprov.

    Mensen skulle ha kommit i måndags. Hur kan det reagera hemma men inte på sjukhuset?

    Slänger in en bild på test tagna må, ti, ons och tors.


    Har du visst bilderna för läkare? Du borde få göra ultraljud och kolla ordentligt tycker jag!
  • Jagerika

    Negativt idag på ÄL+12 eller 13 så mensen kommer nog snart! Vill bara få min mens så vi kan skicka in papper för utredning. Nästa försök blir 13 eller 14, börjar tappa räkningen nu..

  • Jagerika
    KajsaLouise skrev 2019-01-28 08:14:37 följande:

    Även om ni försökt länge utan ett plus verkar du, allt som oftast, positiv när du skriver. Det är en väldigt bra egenskap i ett läge som detta! Och det är vad som kommer ta dig till ett plus och en bebis så småningom! Lycka till!


    Haha tack! :) jag försöker så gott jag kan och ibland kan jag bli lite deppig över hela situationen men samtidigt så tänker jag att det är många som får sitt första barn vid 30 årsåldern och jag har 3 år dit så kanske inte behöver stressa :) jag vill helst bara veta om jag ens KAN bli gravid eller om vi kämpar förgäves. Tycker det ska bli spännande med utredningen så denna gången känner jag att det inte gör nått om det inte är nått, och det tror jag inte att det är denna gången heller. Nu vill jag bara få tillbaka min mens då jag inte fick den förra månaden xD
  • Jagerika
    Kstadtjej87 skrev 2019-01-28 08:38:01 följande:

    Jätte tråkigt, hoppas plusset kommer snart. <3


    Tack, det värmer <3 lycka till du också! :D
  • Jagerika
    KajsaLouise skrev 2019-01-28 08:58:52 följande:

    Nä du är fortfarande ung. Tänk på mig som är 34 år... Det är illa ;) Jag vill också veta om jag kan få barn. Jag har haft så mkt bekymmer med min mens och aldrig har den varit ens i närheten av regelbunden på egen hand så jag tror inte att jag kan få barn. Jag vill ju inte behöva gå igenom en utredning men hade gärna gjort det, om du förstår vad jag menar.


    Hue länge har du försökt då? För är det inte efter 6 månader som man kan få hjälp om man är över 30 år? :)
  • Jagerika
    Ereya skrev 2019-01-28 09:45:04 följande:

    Hur vet man om det är spök eller svagt svagt svagt positiv? Testade imorse och efter fem minuter kom det upp ett jättesvagt streck som jag kunde fota av = inget spökstreck om det fastnar på kameran? Min sambo såg det också.


    Jag har fått många spökstreck som fastnat på kameran men som aldrig ökat i styrka och varit mer gråaktiga i färgen så det är antagligen färgrester då. Ta igen om nån dag och komma ifall det ökat :)
  • Jagerika
    KajsaLouise skrev 2019-01-28 10:37:49 följande:

    Ja, över 35 har jag också läst. Vi har försökt sen september/oktober. Så inte särskilt länge. Bara att kämpa på!


    Ja okej jag fick för mig att det va efter 30! :)
  • Jagerika
    mangon skrev 2019-01-28 12:02:23 följande:

    Samma här . Testade igår men tokblankt. Glömde imorse men vet att det ej tagit sig så orkar inte... :(

    Bara vänta mensen och försöka igen.

    Det löste kännas skönt för er ändå att nu få skicks in papperna och få hjälp!


    Jag känner att mensen är påväg och mina bröst är så ömma stt jag snart gråter, men jag tänker att jag kanske är känsligare denna månaden då mensen uteblev förra? Jag har på känn att jag kommer tokblöda snart! Dubbelt upp liksom! Men ja det känns skönt att vi snart kan skicka in dom :) hoppas bara inte det tar mer än 3 månader på stt få komma på undersökning!
  • Jagerika

    Bim idag eller i morgon , har inga test hemma men tog ett i måndags på ÄL+12 ( Bim-2). Jag känner mensvärk men inte lika starkt som när mensen ska komma, ömma bröst och det gör ont ibland i bröstvårtorna. Tror ni det är kört för det va negativt i måndags? Borde det inte visa på ÄL+12? Är idag på CD60 utan mens, om man räknar från när mensen kom sist.

  • Jagerika
    Meili skrev 2019-01-30 08:02:17 följande:

    Det finns fortfarande chans om du testade på -2, jag hade tagit ett nytt någon dag efter BIM om jag var du! Håller tummarna.


    Ja men det kan också varit på -3 för va jätte öm i magen 15&16 januari så nån av dom dagarna va ÄL :) jag tror inte jag vågar testa fören typ Bim+5 eller nått, blir alltid så besviken så det är bra att jag inte ha test hemma haha :)
  • Jagerika
    Ereya skrev 2019-01-30 17:06:10 följande:

    Har EXAKT samma som du förutom CD60, jag är bara på 28 haha! Fått svaga streck tre dagar i rad nu så tror inte jag är gravid utan bara färgrester men så länge mensen håller sig borta är jag glad :)

    Testade emd vanligt CB idag på BIM-2 och det visade noll och inget förutom efter att tiden fått ut då det blev ett svagt svagt streck där också. Meeen hoppet är inte ute förrän mensen är här!


    Ingen mens än och är på Bim+1 idag, tänker att jag vill testa igen! Tror jag får testen på posten idag så får bli efter jobbet :) det är ändå 3 dagar sedan senaste testet så är det nått borde det visas nu tycker jag! Jag har vanlig mensvärk ibland och sen försvinner den helt, så gjorde det förra månaden också och då kom ju aldrig mensen. Man vill bara att kroppen sk fungera!!
  • Jagerika

    JAG FICK MIN MENS INATT!!! Att bli så här glad över lite mens hade jag aldrig trott, den kom på CD62!!! Trodde ju jag hade ägglossning för ca två veckor sen så jag kan min kropp bra! :D nu blir det till att skicka in papper för utredning! Är så JÄVLA lycklig nu <3

Svar på tråden Nya BIM januari 2019