• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    Mia86a skrev 2019-01-11 14:36:59 följande:

    CD 50 idag och ingen mens och inget plus. OM det är så att jag inte hade nån ägglossning förra månaden och att det därför inte kommer någon mens, bör jag istället vänta mig äl snart? För visst är det så att mensen inte behöver komma? Så förvirrande att inte veta vad man ska vänta sig.


    Känner samma.. CD41 idag och ska ha ÄL nästa helg men vet inte hur jag ska räkna längre. Har du tagit digitalt test?
  • Jagerika
    Mia86a skrev 2019-01-11 20:41:49 följande:

    Nä jättejobbigt! Jag har ju inte fått någon tillstymmelse till streck på vanligt test så tror verkligen inte det är något, men testar varannan- var tredje dag tills mensen är här tänkte jag. Kostar inte på digitalt förrän jag fått pluss på vanlig sticka tänkte jag. Du fick ju svaga svaga streck, ska du kolla med digitalt snart? Funderar på om jag ska ladda upp med ett jättelager av äl-tester och testa både äl-test och gravtest, haha, men känns lite väl desperat kanske, haha.


    Okej då förstår jag :) ja jag kommer nog också börja testa med ältest om inte jag får positivt på digitala. Köpte ett digitalt idag som jag ska ta i morgon så får vi se, men alltså jag hoppas inte för mycket! Har fått mååånga spökstreck i mina dar men hoppas det är äkta denna gången :)
  • Jagerika

    Idag på Bim+9 tror jag så tog jag ett digitalt efter några stickor med svaga streck och fick *inte gravid* tyvärr. Vet att det finns några som följer min resa så ville bara tala om det

  • Jagerika
    Jojjans skrev 2019-01-12 13:00:49 följande:

    Så ledsamt och frustrerande att det håller på så här! :( om du inte är gravid börjar jag nästan tro att äl uteblivit?


    Ja det är nog så :/ men nu vet jag iallafall och slipper tänka på om jag ör gravid :) ska ta mig lite vin ikväll med GOTT samvete :)
  • Jagerika
    Jojjans skrev 2019-01-12 19:40:07 följande:

    Har haft så himla mycket känningar så har känt mig mer eller mindre säker sen äl+5 att jag kommer bli gravid denna månad, och när jag väl börjat tro på det själv var det svårt att låta bli att testa.

    Tycker att det är tydligare färg på det från idag även om båda är väldigt svaga.

    Första testet från kvällen igår äl+9

    Nästa test imorse, äl+10

    Märker också att jag inte vågar ta ut för mycket i förskott efter allt som varit. Jag är glad för att det ser lovande ut, och jag är mycket förväntansfull inför morgondagens test. Men att känna ?hurra det blir bebis? behöver det nog gå ca 15 veckor till för ;)


    Men herregud grattis!! Så himla glad för din skull! :D <3
  • Jagerika

    Bim+11 (!!!!) och fortfarande ingen mens. Dom flesta symtomen har försvunnit, enbart ont i ryggen än och väldigt bubblig i magen. Kan faktiskt tro att det sparkar där inne Hahaha men är nog tarmarna som har blivit knäppa! Ska ha ÄL denna helgen egentligen så hoppas hoppas jag kommer känna av den! Eller att det mirakulöst kommer ett plus. Testar 2-3 dag nu men fortfarande bara färgrester eller blankt.

  • Jagerika

    Jag tror min kropp kanske ställer sig till rätta nu ! Är idag på Bim+12 och jag tror jag har ÄL idag! Rinniga flytningar och känslan som man har vid ÄL att man är lite öm i livmodern :D så om man räknar som att jag fick mensen på Bim så är jag på CD 12 idag, brukar ha ÄL CD15-20 så bra att den kom lite tidigare så man kan försöka igen! Vore underbart om mensen aldrig kommer tillbaka utan jag får ett efterlängtat plus i början på februari <3

    GRATTIS TILL ALLA FINA PLUS, blir lika glad varje gång <3

  • Jagerika
    Jojjans skrev 2019-01-15 08:26:31 följande:

    Skönt att det verkar bra äl på gång så det händer nåt! Har ni fått till det bra?


    Lördag och söndags och ska försöka ikväll så hoppas det räcker! Men ska fortsätta denna veckan om ÄL kanske är i morgon då jag inte är helt 100%. Så jag tror vi har bra chanser :) men vad jag känner just nu så är ÄL idag! :D
  • Jagerika
    Paramore1 skrev 2019-01-15 08:26:36 följande:

    Hur länge tycker ni att man ska vänta innan man skaffar hjälp? Vi har försökt sedan sommaren 2017 med bara ett missfall i bagaget men sambon är mycket på resande fot så varje månad har inte gått logistiskt sett. Men det händer ändå ingenting... Börjar tappa hoppet o ger snart upp känner jag.


    När hade du missfallet? För det jag läst om så räknas tiden om från när man fick missfall och 1 är framöver. Bästa är att ingen ens nämna missfallet om det var ett tidigt missfall utan läkarbesök. Så från missfallet måste det gå 1 år utan graviditet för att få hjälp tyvärr. Du kan läsa om sånt på infertillitetsklinker där du bor :)
  • Jagerika
    Ereya skrev 2019-01-15 13:39:38 följande:

    Jag har följt dig genom tråden och håller tummarna för er skull <3


    Tack så mycket! Jag är ganska envis och nån dag SKA jag få en underbar liten bebis <3
Svar på tråden Nya BIM januari 2019