• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    Linneaalice14 skrev 2019-01-09 21:13:37 följande:

    Varför står de BIM? Beräknad icke mens? Skall man inte gå på att när mensen skall starta ? Jag skall ha mens om två dagar, men har inga symtom eller något liknade, Plussade på ältest 26/12, 

    Haft en ytterst iten brun flytning i södnags, men va så lite. Kanske ägget fäste då? 


    Man vill ju inte ha mensen så därför är det beräknad icke mens! :) den dagen du skall ha mensen räknar man som Bim :) du är alltså på Bim-2 om jag fattat rätt!
  • Jagerika
    Jojjans skrev 2019-01-10 06:41:33 följande:

    Jag tycker mig aaaana något om än svagt, svårt stt säga vilken färg det har!


    Jag reagerade för va så inställd på att det skulle bli helt blankt, men sen när jag kollade så va det inte riktigt som vanligt, men får vänta och se! Blir galen snart om jag inte får mens eller positivt resultat! XD hur går det för dig? :D
  • Jagerika
    Jsv17 skrev 2019-01-10 08:31:24 följande:

    Jag ser! Men svårt att se färgen på strecket, men tycker det verkar vara färgat... Håller tummarna


    Det va svårt att få med på bild men syntes i verkligheten! Men tänker att nu en hel vecka efter Bim borde det väl synas starkare? Jag har ju läst om tjejer som inte plussat starkt fören 2 veckor efter Bim men vill bara veta nuuu! Vart är min mens? Eller vart är mitt starka streck? Typ ont i hela kroppen just nu, magen bubblar och mår smått illa hela tiden. CD40 idag! Helt sjukt! :O alltså ÄL+22!!
  • Jagerika
    Jojjans skrev 2019-01-10 09:45:09 följande:

    Äl+8 idag. Fylld av förväntan! Men tycker inte jag känner nånting än så vi får se helt enkelt. Testar på söndag! :)


    Lycka till! Ska bli spännande att se vad du får för resultat :D
  • Jagerika
    Jsv17 skrev 2019-01-10 12:15:40 följande:

    Jag undrar ibland med min son (då jag ju faktiskt blev flyttad bakåt en del på ultraljudet sen) om jag inte hade två lh-höjningar den cykeln... att kroppen inte riktigt lyckades släppa nåt ägg och provade igen... och han blev till på den senare och att det var därför jag plussade så sent och så svagt, jag fick 1-2 på det digitala en bit in i v.6 och tänkte att det var kört, men det var det ju inte

    Men nu när du fått ett litet streck så borde ju hormonerna fördubblas varannan till var 3:e dag, så då borde det ju bli ett starkare streck iaf om 3 dagar tänker jag?


    Åh tack! Du ger mig hopp! Enligt gravidkalendern går jag in i V5+0 idag om jag är gravid! Hur långt efter Bim plussade du? Jag har inte tappat hoppet än :) inte förens mensen kommer!!
  • Jagerika
    norrsken91 skrev 2019-01-10 18:53:17 följande:

    Hej allesammans!

    Behöver råd. Jag är utomlands, tog med ett digitalt test från clearblue. Vi har försökt 8 månader så förväntade mig inget nu, men imorse testade jag BIM-3 och det visade gravid 1-2 veckor. Vågar man lita på detta? Känns så overkligt. Åker snart hem och finns inget apotek på flygplatsen här så blir något dyng med många tankar. Ska sjävklart testa såfort jag är hemma igen.


    Ja du kan lita på det testet! Grattis :D
  • Jagerika
    Jsv17 skrev 2019-01-10 19:45:09 följande:

    Bim+2-3 (har lite olika lutealfas) ca äl+ 17 och då svagt svagt, fick positivt på digitala först en dag senare. Fick svaga test ganska länge och digitala vägrade stegra sig så jag var helt bombsäker på att det skulle gå åt skogen, ringde inte ens till mvc och bokade tid då jag trodde det var meningslöst (småblödde dessutom lite som spottings) haha sen när jag var i typ v.8 så sa min man och svägerska (som var gravid samtidigt) åt mig på skarpen att nu fick jag faktiskt rycka upp mig och boka en tid, gjorde det, fick ett vul och där låg det en liten böna med ett tickande hjärta


    Vad gulligt!! <3 jag är på ÄL+22 tror jag och har ju fått svaaaaaga test. Hoppas det blir starkare i helgen :D
  • Jagerika

    Det är så himla störande att min mens är sen! Är på Bim+9 idag!! Det är ju helt sjukt! Och har bara fått svaga svaga streck på test som kanske är färgrester, vad vet jag. Varför kan inte det komma upp ett starkt streck sådär så man slipper fundera?! Eller att mensen kickar igång? Nästa vecka ska jag ha ÄL egentligen, men nu vet jag varken in eller ut :( jädra skitmånad..

  • Jagerika
    Nicciz skrev 2019-01-11 10:53:43 följande:

    Kämpa!! Snart får du veta. Kramar till dig


    Jag ska köpa digitalt och ta i helgen så får vi se vad den säger :)
Svar på tråden Nya BIM januari 2019